ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Ako si dnes počínali pátrači po stále nezvestnom Tomášovi ? – VIDEO

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Civilná Ochrana NDD |  Dnes sme opäť pátrali po nezvestnom Tomášovi Kuchynkovi zo Serede.

Spoločne s #ArmyŠportySlovensko, #RescueKarpaty, #PPUdunajskastreda, #DHZjaslovskeBohunice, #Seredonline sme prešli komplet oba brehy priehrady a celej vodnej plochy. Rovnako na člnoch sa prezrel celý tok od miesta nešťastia po Bačorinu. S troma dronmi z oboch strán sme prezreli každý ostrov a breh toku a štyri pešie jednotky prezreli všetky dostupné zákutia po celej dĺžke až k priehrade.
Jedna jednotka dostala povolenie na vstup do elektrárne, no ani tam sme neboli úspešní.

Celý týždeň jednotky MV a MO, jednotky OZ a ďalší dobrovoľníci prehľadávali komplet celé územie od Paradiča až po priehradu. Je to naozaj veľmi frustrujúce že sme všetci neúspešní a potrebujeme oddych. Čo ďalej a ako budeme postupovať upresníme v utorok.

Ďakujeme všetkým dobrovoľníkom za pomoc.

#patranie
 

zdroj: Civilná Ochrana NDD, Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Aby po mesiaci voda nevydala telo…
    To uz mi hlava neberie.
    Nepoznam Vinohrady ale nebolo by dobre este raz prehladat aj súš opacnym smerom tam kde sa naslo auto.

  2. Arnošt, veď preto ho hľadajú, aby sa to uzavrelo, aby boli jeho pozostatky uložené, aby sa pozostalí vymanili z neistoty a mohli v pokoji trúchliť

  3. Vlasta , pozreli sa miesta po celej poronde v rojnici zloženej z vyše 100 ludí, pozeralo sa na stromy, diery v zemi, zákutia, jamy , kopce, močariny, všetko sa prešlo niekolko krát aj so služobným psom, presne to bolo 9x od nálezu vozidla na oba smery a to aj 2 kilometre. Až do dediny sme prešli, žial zdravy rozum neustí a bez mobilu a baterky sa človek po tme ďaleko nedostane, celkovo sa konalo 15 pátracích akcií a každá nepriniesla ani najmenší náznak kde by mohol nezvestný byť..

  4. ani ziadne osobne veci co mal so sebou sa nenasli ? Napadlo mi , ze sa stalo daco ine a dakde inde a auto tam mohol hocikto zaparkovat, len panko patrač povedal, že posledne stopy viedli k vode, no tak mi to hlava tiez moc nebere. Ale ak spadol do vody, tak ho prúd mohol velmi daleko odniest než sa začalo prvé pátranie

  5. Pre anonyma, nenasli sa žiadne veci osobné a pes jasne označil poslednu pachovu stopu k vode, pes sa jednoducho nemýli, je špičkovo vycvičený a jednoducho ak pes označí je to tak. Auto tam mohol priniest hocikto to je pravda, ale inak ny z neho pachovu stopu nijakym sposobom nezaznamenal, neriešme nepodstatné veci. My ako skupina pátračov vieme čo máme robit a hladina už bola niekoľko krát spustená a jednoducho niekedy to nieje také jednoduché a nejde to ako si to každy predstavuje. Uvidieme znovu v nedelu ako sa bude dariť. Môžte sa pridať

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img