ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Ukončenie činnosti testovacieho miesta na Kasárenskej ul.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Mestský úrad / 29 MAR 2021 /   Na základe rozhodnutia velenia Ozbrojených síl dňom 31.3.2021 končí činnosť testovacieho miesta v priestore VÚ 1049 na Kasárenskej ul. v Seredi pre zabezpečenie testovania obyvateľov SR na COVID-19.

Posledný deň, kedy bude možné otestovať sa je 31.3.2021 do 18,00 hod.

 

zdroj: seredskenovinky.sk

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Dotaz.

    Normálne. Keď nie je možnosť sa otestovať tak aj zamestnávateľ ,ktorý je normálny to bude akceptovat. Veď pozitivita v Seredi nie je prakticky žiadna. Zbytočne vynaložené peniaze na ďalšie ďalšie testovanie. Tie milióny mohli ísť dávno na pomoc tým, ktorých táto korona kríza zastihla najviac, ci uz zdravotne, alebo finančne.

  2. Netreba zabudnut, ze dnesne vysledky testovania nam hovoria, aky stav tu bol zhruba pred tyzdnom. Takze ako sme na tom teraz, zistime tak o 7 dni.

    Problemom moze byt navrat vysieho poctu infikovanych. Hlavne po sviatkoch.

  3. Už by ste s tým covidovým šialenstvom,testami,rúškami a očkovaním aj mohli prestať !
    Veľkej väčšine ľudí to už poriadne lezie na nervy !

  4. ak ste si nevšimli tak tu už máme Jar a tak ako každé respiračné ochorenie v týchto mesiacoch sa znižuje tak isto je to aj s covidom. Žiadne násilné testovanie, ktoré iba ničilo ľudom nosohltan, ktorý nás má chrániť pred baktériami a rôznymi vírusmi, aby sa nám nedostávali do tela, nás neochránilo. Teraz by mala každá firma, ktorá násilím a hrozbami si vyžadovala toto nezmyselné testovanie a nosenie respirátorov plných 8- 10 až 12 hodín počas pracovnej doby, by mala poslať svojich zamestnancov na odborné lekárske vyšetrenie, aby vedeli aký je ich zdravotný stav a v akom stave sa nachádzajú ich pľúca a ak budú mať zdravie vďaka respirátorom a nekonečnom špajchlovaniu poškodené tak každého zamestnanca by mali finančne odškodniť

  5. dnes cestou do práce : máš zaujímavé meno ! To akože tie handry na hube niekoho ochránili ? Je to len divadlo pre sprosté ovce…. Ja to nosím tiež málokedy. Mimo mesta vôbec.
    A môžeš ma udať !

  6. Mám opačnú skusenosť,stretol som minimalne 50 ľudí a všetci mali respirator,niekto rúško…mimochodom do prírody ľudia idú,aby sa nadýchali čerstveho vzduchu,posilnili si imunitu,ale rúškový-inkvizitori,odporúčaju aj v prirode rúško…hlavne to pôsobí dôveryhodne,ked to doporučuje tlstý Mikas,či Krčmery

  7. Fňuk, fňuk, už ste si poplakali? Pre 10:33 máš zvláštnu vedeckú teóriu, teba je škoda, daj sa liečiť, ale v Pezinku!

  8. Len toľko, všetkým Vám čo vadia rúška, aj tí čo píšete, že nič neexistuje, žiadna corona! Výsledok zo štvrtka PCR testu, ktorý som dostal v sobotu, negatívny, nedeľa všetko v pohode, v pondelok práca, večer bolesť hlavy, opuchali mi dolné končatiny, o polnoci vysoké teploty, bolesť na hrudi, RZP, v utorok ráno ani neviem o svete, samozrejme hneď v nemocnici antig. test pozitív, 4 týždne napojený na kyslík, neskutočné toto, keď si neviete pomôcť!!! Ďakujem všetkým čo mi pomohli, žijem! Neprajem to ani najväčšiemu nepriateľovi!!!

  9. čísla klesajú,ale len z tých 6 odberných miest,kde sú ďaľšie výsledky-Trnavská,kasárne,Pečivárne,Peugeot………

  10. a chodia tam len tí čo potrebujú papier do práce. Nikto viac. No podĺa zoznamu odberných miest sú vynulované termíny nielen na kasárenskej ale aj v sadke na trnavskej, takže zajtra posledny termin a potom sa vidíme v meste, v tlačenici alebo vôbec : – )

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img