ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Žiaden osobný záujem o kreslo ministra nemôže stáť nad záujmom ľudí a osudom Slovenskej republiky.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

‼️ OĽANO neukončuje rozhovory o rekonštrukcii vlády, vyzýva však predstaviteľov SaS, aby nerozbíjali vládu SR a nekládli stále nové verejné ultimatívne požiadavky

👉 Predstavitelia hnutia OĽANO pokračovali počas včerajšieho dňa v rokovaniach s predstaviteľmi strany SaS o rekonštrukcii vlády, ktorá vzišla zo štvorkoalície.

🎈Predseda strany SaS Richard Sulík na rokovaní zadefinoval ako kľúčovú a zásadnú požiadavku strany SaS, aby sa on osobne stal ministrom hospodárstva v zrekonštruovanej vláde, v prípade, že členom vlády bude aj Igor Matovič. 🇸🇰‼️ OĽANO neukončuje rozhovory o rekonštrukcii vlády na pôdoryse štvorkoalície, vyzýva však predstaviteľov SaS, aby nerozbíjali vládu SR a nekládli stále nové verejné ultimatívne požiadavky. ❌👉 OĽANO považuje SaS za stranu demokratov, ktorí napriek osobným rozporom nakoniec uprednostnia záväzok voči svojím voličom. Žiaden osobný záujem o kreslo ministra nemôže stáť nad záujmom ľudí a osudom Slovenskej republiky. 🇸🇰

Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ako si to p. Matovič predstavuje? Jeho arogancia nemá medze. Čomu sa vlastne rozumie? To si myslí, že pre každého odchádzajúceho sa bude vytvárať vymyslené ministerské miesto? Veď už aj tak je tých vymyslených ministerstiev, úradov… až, až, bez nejakej náplne práce. Kto bude na nich robiť? Nech zdvihnú zadky z tých pohodlných kresiel, nech idú robiť niečo užitočné, čo vyštudovali a nie tam nám robiť divadlo, ktoré veľmi draho platíme. To nie je možnosť sa ho zbaviť? Sme na posmech celému svetu.

  2. Názor, Olano ma podla fica 4 clenov, tak kde su ti nasi ludia? Vsade na uradoch, v policii, atd. su ti isti uz dlhe roky, to su ti nasi ludia, ty chudak

  3. Názor ako môžeš napísať 84% obyvateľov? Si si istý tým číslom, alebo vzorka 1000 ľudí je pre teba obyvateľstvo?

  4. no co ziadny clanok o vyroci bombardovani byvalej juhoslavie vrahmi NATO bez mandatu OSN? to si tento bulvar nepripomina?ale o slizkych zidoch tu budu pisane ody.

  5. tony 24. marca 2021, 23:01 – netusim, co ste pre pripomenutie si tychto udalosti urobil Vy osobne, no moja rodina a ja sme si OSOBNE v kazdom bombardovanom meste byvalej Juhoslavie tieto udalosti pripomenuli a moj syn nasledky vojny videl na vlastne oci.

    Nemam krvave oci voci NATO ani inym a beriem veci ako fakty. Neviem zmenit historiu, no dokazem zabezpecit, aby moje dieta poznalo pravdu. A napr. pohladom na pozostatky zbombardovaneho mostu cez Dunaj v Novom Sade, na dostrielane budovy v Belehrade, v Kosove, v Mostare, ci pri prechode cez minove polia!!! v Bosne (Srebrenica) nasim autom nasledky vojnovych konfliktov videl on, moja manzelka a ja. A prostrednictvom reportazi aj kazdy, kto o to ma zaujem.

    A Vy kludne klikajte do klavesnice a blabolajte nezmyselne frazy dalej.

    Presne o tom je demokracia a sloboda vyberu. My sme si vybrali a aj Vy. A tak to ma byt…

    http://archiv.seredonline.sk/expedicia-balkan-2014/index.html

  6. Sas mala jednu pozoadavku a to odstupenie premiera a ak by tak urobil, odstupil by sulik. S novymi poziadavkami prislo olano. A teraz prekruca fakty

  7. Moje presvedčenie je, že keby neboli politické strany dotované zo štátneho rozpočtu a museli by existovať z členských príspevkov, neboli by ich toľko a nebili by sa o posty ako supy o zdochlinu. Hneď by bol pokoj a našli by spoločnú reč. Komu sa nechce robiť, založí politickú stranu. Zanedlho bude, že čo občan, to politická strana. Čo by to nerobili, keď môžu žiť v luxuse na úkor občanov.

  8. Tony,to je typické,na jednej strane zabúdas na tie masové hroby,na genocídu iného národa,to bolo ako v poriadku?,Proste to už Európa nechcela dopustiť,to boli Tí vrahovia.A ajhľa,skončila sa tým vojna a besnenie na Balkane.Tak netrep,lebo Ti to takto pasuje do Tvojej demagogické kebuli.

  9. BORDEL BORDEL BORDEL!!!! cela vlada su FALOSNY PSY!!! jeden den da demisiu a na druhy den povie ze sa vrati na ministerstvo, BANDA PROSPECHARSKA ZLODEJSKA ZAPREDANECKA!!!

  10. Toto pochybné politické hnutie v čele so svojím samozvaným a prudko nízkointeligentným vodcom opäť ukázalo, že sa zaradilo k už existujúcim extrémistickým hnutiam a stranám, ktoré vznikli počas minulých vlád.

  11. aktuálna informácia:
    10:00
    Minister obrany Naď (OĽaNO) uzavrel svoj zatiaľ najväčší vojenský nákup, pre protivzdušnú obranu objednali izraelské radary za 148 miliónov.

  12. Všetko zlo vo svete vyrába a udržuje USA.Aj tak sa dá, robiť biznis, vyrábať napätie vo svete. Svet potrebuje mier žiadne zbrane!

  13. Pre A zatiaľ 11:06 – zabudol si dopísať, že to spískala ešte minulá vláda a táto vyjednávaním ušetrila 11 miliónov. A ešte si zabudol (naschvál zabudol) napísať, že celkom peknú časť tejto zákazky vyrobia Letecké opravovne Trenčín. Tvoj príspevok je názornou ukážkou zavádzania, pretože po jeho prečítaní tu niektoré ovce hneď začnú vyskakovať.

  14. J.Nad je veľký prezliekač kabátov..svoju karieru začal v strane Smer-SD,potom pôsobil,ako blízky spolupracovník ministra obrany za Smer M.Glváča,potom sa skusil presadiť v SAS,či v KDH..nakoniec skoncil v Olano..

  15. ten Matovic je neskutocny odpad… kolikova aj saska su vonku, seliga povedal ze s tym tiez nema problem…

    a on sa stale drzi zubami nechtami…

    zaujimalo by ma preco tato akoze „nestranna“ redakcia zdiela tento nechutny lzivy prispevok z olano- obycajnych (rozumej jednoduchych) ludi z prostredia olano ale nevidim tu nikde vyhlasenia z tej druhej strany (sas)

  16. pre Anonym 21:55 ty kde žiješ v akej BUBLINE? Však ani po revolúcii nenastali také ČISTKY ako za súčasnej vlády. Ty vidíš len to , čo chceš vidieť.

  17. pre KRÍZA prosím ťa to je ten PSYCHOMATOVIČ čo keď nastúpil do parlamentu a žiadal ako opozičný poslanec znížiť počet poslancov zo 150 na 100 poslancov? Kritizoval všetkých poslancov /DARMOŽRÁČOV/ za lacné obedy a teraz chce vytvoriť pre seba nové ministerské kreslo. To je IGI z oLAJNA? Ja neverím a čo vy ostatní z oLAJNA, vsio porjadku ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. pre LAJOS FEKETE 25. marca 2021, 14:48, ano podla nich vsetko v poriadku ked su pri valovoch tak zapredaju aj vlastnu matku, OLAJNO to je banda HOVAD!!!

  19. Ale sa vás tu ovečiek vyrojilo, samý príspevok k veci. A špeciálne ferov argument je kúl, a Lajoš to je iba taký feťácky odpad, ten nevie napísať jednu normálnu serióznu vetu

  20. Najväčší osobný záujem o ministerské kreslo má Matelko a je mu jedno,či tým trpí štát,asi by ho Pavlínka ani nepustila domov,chudáčik by musel prespávať v tej jeho opancierovanej limuzíne,v ktorej sa chráni pred pomstou svojich oklamaných voličov.

  21. pre Anonym 15:26 ten Lajoš tam dal skutočné argumenty, len psychopat z Lajna ako si Ty to nevie pochopiť. Odpovedz čo v tom príspevke nie je PRAVDA.

  22. Argumenty voči čomu tam dal? Nikde v článku nie je ani slovo o nejakom novom ministerstve. A ty havran čo mu tú Pavlínku závidíš, keď ju máš furt v papuli? On má aspoň manželku, Pele má koho?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img