ISSN 1337-8481

sobota, 27. apríla, 2024

VIDEO: – Vzdá sa poslanec OZ Ján Kavoň mandátu?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Šintava / Poslanec Kavoň svojimi verejne prezentovanými výrokmi na rokovaniach OZ v Šintave zaujal už viac krát. Vlastne, na každom rokovaní OZ mal kratšie či dlhšie vystúpenie nesúce buď známky totálnej propagandy, alebo rozsiahleho rečnenia.

Sú ľudia, ktorí veľa rozprávajú a tým aj veľa povedia. Dokonca ani prítomní poslucháč si často neuvedomuje, čo je pravda, klamstvo, alebo manipulácia. Až výroky zoradené v čase ukážu obludnosť niektorých tvrdení.

Poslanec Kavoň vážne spochybňoval aj konanie komisie pre verejný záujem, ktorej bol členom a zázračným spôsobom pravdepodobne účelovo „strácal pamäť“. Strata pamäte poslanca Kavoňa bola zreteľná aj na jednom zastupiteľstve v priebehu niekoľkých minút, čo je šokujúce. Ak by som to nepočul osobne, neveril by som. (viď videozáznam)

Občanom, ale aj samotnému poslancovi OZ Jánovi Kavoňovi v zostrihu jeho verejných vyhlásení v tomto videu pripomíname, ako vyzerá poslanec, ktorý sa snaží o zakrývanie pravdepodobného nezákonného konania volených zástupcov.

Smiešne a opätovne šokujúco vyznieva jeho verejné vyhlásenie že sa vzdá mandátu poslanca, ak Ústavný súd potvrdí pokutu pre exstarostu Miroslava Holičku. Smiešne v tom, že takto sa vyjadril až v čase, kedy Ústavný súd vec Obecnému zastupiteľstvu vrátil na ďalšie konanie. Následne však Ústavný súd pokutu potvrdil, no poslanec Ján Kavoň opätovne pravdepodobne stratil pamäť a napriek verejnému vyhláseniu mandátu sa doteraz nevzdal. (viď videozáznam.)

Urobí tak na najbližšom rokovaní Obecného zastupiteľstva v Šintave?

Množstvo protirečivých verejných vyjadrení poslanca Kavoňa ste teda mali možnosť vidieť až vo videozázname a to v súbore vybranom z jednotlivých rokovaní OZ. (kompletné videozáznamy sú dostupné na internete) Občan si tak môže spraviť názor sám.

Podľa informácií ktoré odzneli na OZ teda exstarosta Holička postih za porušenie Ústavného zákona už zaplatil.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čo sa ti nepáči, že sa o niektorých veciach dozvedia ľudia, ktoré mali byť „pod pokličkou“? Za pravdu sa každý hnevá.

  2. Berta 18. marca 2021, 22:45 – som rad, ze si mozem dovolit poskytnut Vam priestor pre slobodne vyjadrenie nazoru. 😉

    Sintavanka 18. marca 2021, 23:59 – vdaka, no ja problem nemam. Kavon je vas poslanec, nie moj…

  3. Jano vyzeráš tam ako debil.Zosmiešnil si sa a vďaka Majkovi až teraz vidím že je s teba obyčajný klamár a populista.

  4. Kavon dostal dôveru vo voľbách stal sa poslancom zo zákona.V buducich voľbách, Šintavania rozhodnú kto bude poslancom.

  5. Pan Majko poslanec Kavon Vam asi „strasne“ ublizil ked sa stale donho obuvate. Je to uz trapne. Venujte sa uz niecomu inému a pana poslanca nechajte na pokoji.

  6. Anonym 19. marca 2021, 8:43
    Kopa odpadu pod mostom ale Kavon je problém. —— zober mech a vyzbieraj a bude po probléme

  7. to povolil este holicka. ten hnoj co tam je. spodne vody zbohom. eternik a vselijaka hnusoba. kde je linka zelenych. na patanskej odbocke vydel kazdy trochu bordelu. a tu ze sa tazi strk a zasypa s bordelom to nevidy nikto. kde su kompetentny.

  8. Anonym 20. marca 2021, 10:31
    Za ten chliev po mostom je zodpovedná starostka. —- tebe načisto dr-e? Čo to tam ona navozila ? Za bordel v chotári môžu šlahnutí debili čo to tam navozili. Sám som videl ked to pri patanskej ceste čistili a za pár dní to bolo zasvinené zas. A tak je to po celej poronde. To myslíš že tí dvaja chlapi na obecnom majú stíhat upratuvat po všetkých tých magoroch ? že nemajú nič inšie na robote?

  9. Toto je poslanec? Žasnem koktááá, hmmkáá, trepe 5 cez 9te, ako sa tam dostal takýto šašo. (vyjadrovanie 0 slovná zásoba -5)

  10. Presne moj nazor ine nerobi len ééééé jak cap eeeka..a trepe o nicom…hambil by som sa hubu otvorit na jeho mieste…

  11. konečne niekto spomenul vyvážanie bordelu pod mostom.
    P. starostka, to sa s tým nedá nič robiť?
    zamorená bude voda aj pôda.
    s tým ste všetci spokojní? s tým chceme žiť my aj naše deti?

  12. pre AAAAA 23. marca 2021,

    zalezi vam na spodnej vode? chodte sa pozriet do soporne, tam 💩 pustaju do jazera, velky uhyn ryb, ked fuka od priehrady tak smrdi cela dedina, jedno jazero uz uplne mrtve a druhe bude co chvila.

  13. V Šintave je Čov -ka postačujúca.
    Problem je s prívalovou dažďovou vodou. Keď si všetci spravíte trativody a dažďové zvody zvediete do nich ,nie je potrebné nič zvyšovať. !!!
    Už to bolo povedane x krat, aj letaky v schrankach ,kde to bolo vysvetlené. Ale kde nieje vôľa, tam nie je cesta. Koho nevytápa pravidelne, toho to nezaujíma.
    Pokiaľ obec nespraví poriadky s ľudmi ponapajanymi s rýnami do kanalizacie, nič sa nevyrieši a ľudia byvajuci v dolnej čast dediny budú stale vytápaní ako myši. A týmto by sa mal aj p. Kavoň zaoberať, nie len hájenim p. Holicku, ktory nepozna zakony co je smutné po toľkých rokoch vo funkcii. Nepodajte vy daňove priznanie. Pokutu vam naparia a nikoho nezaujíma ,že si neznal zákon.

  14. Neviem ako ste dospel k takémuto záveru, ale dokumenty obce , domy odkanalizovane cez žumpy a fekal a developerské projekty svedčia o inom.

  15. upozornujem ludi ktory davaju podnet na zivotne prostredie nech tak robia z ineho mailu ako svojho oficialneho !!! statostovia okolitych dedin sa spojili a ziadaju ministerstvo o zverejnenie ludi ktory podali podnety v sulade zo zakonom! chore? ano chore, priam zvratene! nekonaju, nestaraju sa. Na co su im mena ludi? zeby sa im chceli podakovat? to urcite….

  16. Informacie priamo z úradu a dokumentov. Kanalizacia projektovana na splaškovú vodu a nie dažďovú. To vysvetľuje prečo su ľudia vytápaní len počas prívalivých dažďov.

  17. Pôvodný príspevok nebol o vytapani počas dažďa, ale o prirovnaní k Šoporni, kde splašky znečisťujú jazerá, čo pravdepodobne vzniklo z nedostatočnej kapacita Čov. Obec cca 4 tisíc obyvateľov mala čov s kapacitou 2 tisíc EO.
    Pravda je , že aj vytapanie splaškov môže zamoriť napríklad blizke studne.

  18. pre Anonym 24. marca 2021, 18:06

    pravda, sucasny starosta si postavil kampan na diskreditacii stareho starostu, robili mu prieky, slubil ze on tu kanalizaciu urobi a smrad to nevedel urobit dlhych 6 rokov, keby vtedy nerobia zle tak by nova cisticka uz davno stala. Cov soporna zamori spodnu vodu v celom okoli…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img