ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Premiér: Ponuka, ktorá sa neodmieta

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
PONUKA, KTORÁ SA NEODMIETA
Včera neskoro večer som dostal od výrobcu vakcíny Sputnik V oficiálnu ponuku, že v situácii, keď má byť ich vakcína na Slovensku predmetom takej nenávisti, že koaliční partneri hrozia až rozpadom vlády, sú ochotní ešte dnes zrušiť celú zmluvu na zabezpečenie 2 000 000 vakcín. Bez akýchkoľvek sankcií voči Slovensku a s dovetkom, že 40 krajín, ktoré na Sputnik V čakajú, sa o vakcíny určené pre ľudí na Slovensku pobijú.
Osobne ich plne chápem, ak by som bol na ich mieste, tiež by mi bolo nepríjemné, ak by môj liek, ktorý zachraňuje životy, niekto zneužíval na politické zápasy. Tým dupľom, ak 40 iných krajín prosí o čím skoršie dodávky.
Tak poprosím kolegov, nech sa rýchlo (ešte dnes) vyjadria a nezávislé médiá, nech umožnia svojim čitateľom tiež vyjadriť názor.
Váš názor? Môj? Bola by to najväčšia chyba, akú by sme mohli spraviť. #ZaZdravieAŽivoty👊
zdroj: IM Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Chabý Matelkov pokus,ako sa pokúsiť zvaliť vinu za smrť tisícov ľudí,keby na to zrušenie zmluvy pristúpili.Myslímsi,že na tie jeho zvrátené myšlienkové pochody neskočia,už si s ním toho vytrpeli dosť.

  2. Fakt u nás nenin tam koho dat Matelko je to najmenšie zlo ktoré máme ešte nám bude dobrí aj sputnik lebo ho nechcú uznať keď ho uznajú zistíme ze možná bude najlepší ved za tie roky studenej vojny sa pripravovali co vytiahnu Američania verím a fandím sputniku a som zvedavý ako dopadne keď ho schvalia

  3. Kde a kedy sa prihlasuje na očkovanie s vakcínou Sputnik v ? Chcem sa dať zaočkovať.Je najkvlitnejsia vakcina na trhu.

  4. NIEČO ZO ZÁKULISIA ….
    Peter Nôta: Povodne som tuto informáciu slúbil ze nezverejnim. Ale kvoli tomu co sa deje napisem niečo zo zákulisia slovenskej politiky. Dôvod Vám vysvetlím. Vela ľudí (ale aj politikov) tvrdí, ze sa chystajú v zákulisí politiky mocenské hry. Prezidentka v tom údajne zohráva veľkú úlohu. Nezohráva a vysvetlím preco:
    Pellegrini sa v pondelok stretol s prezidentkou. Išlo o stretnutie na jeho žiadosť. Chcel utajenú schôdzu. Na stretnutie prišiel pripravený tak ako na stretnutie so Sulikom koncom leta minulého roku. Co po prezidentke Pellegrini žiadal? Hľadal spojenca pre úradnícku vládu do predčasných volieb! Co urobila prezidentka: vyrazila ho.
    Konkrétne Peter Pellegrini žiadal spojenectvo a podporu do predčasných volieb. Kto by mal byt v úradníckej vláde neprezradil.
    A ako reagovala pani prezidentka? Co povedala Pellegrinimu? Úplne jednoducho to viem zhrnúť v troch bodoch:
    1) predčasne voľby sú rozhodnutie 90 poslancov vy máte 11
    2) referendum je diskutabilné, otázka je asi protiustavná
    3) rekonštrukcia vlády je možná, ale treba na to 76 poslancov a vy máte 11.
    Pellegrini cely očervenel a zahanbene odišiel. Pred odchodom poprosil prezidentku aby do medii nič nedala. Pani prezidentka mu odpovedala, ze OK, ale keď zverejnia čo i len slovíčko (mala na mysli jeho informačné úniky po stretnutí so Sulikom), tak ona povie svoju ÚPLNU verziu. Na co sa Pellegrini začal aj potiť a so sklonenou hlavou Ficovho otroka odišiel.
    Preco Vám názorne (texty parafrázujem) píšem? Aby ste pochopili, ze Fico a Pellegrini neustále vrážajú klin do vládnej koalície. Robia to vytrvalo a dôsledne. Ponúkajú peniaze, posty v budúcej vláde, možnosť sa podieľať na štátnom biznise, pozície v štátnych podnikoch – dozorných radách. Robia to co vedia robiť. Korumpujú! Pripravujú vládu korupcie a zla.
    Preco som zverejnil informácie zo zákulisia prezidentky a otroka? Lebo v skutočnosti nič nie je tak ako sa to piše. Koalícia je v kríze, lebo nemá vyčistený chliev v žiadnom rezorte. Dokonca aj Veronika Remišová ma Počiatkovu pravú ruku Zilakovu u seba a chráni ju. Verejnoprávne inštitúcie su v rukách Fica a Danka naďalej. Do toho COVID kríza ktorú nikde v Európe nezvládajú. Ani v Rusku. Aj tam je extrémne vela mŕtvych, len to taja.
    Píšem to aj preto aby ste pochopili, ze prezidentka nemá zaujem na páde vlády. A dostatočne jasne to otrokovi Pellegrinimu povedala. Aj ho upozornila aby sa ani len nepokúsil ju vtiahnuť do jeho slaboduchých hier. Pelle sa ako správny otrok zľakol a rýchlo urobil fotku, ze vie variť. Akurát bol tak predposraty, ze si zabudol dať dole aj hodinky za tridsať litrov.
    A co sa teraz deje?
    Igor Matovic dotiahol Sputnik V. Len zabudol, ze jeho očkovanie nie je jednoduche a môžu ho vykonávať iba dobrovoľne. No a tu je problém. Lebo aj ked budete Sputnik V chcieť, tak musíte mat lekára, ktory Vám ho pichne. Lenže kedže Sputnik V nie je schválený na ŠÚKL (ani tak skoro nebude) tak sme sa stali väzňami putinovych hier. Preco? Lebo Rusko úmyselne nepožiadalo EMA o registráciu. Aj tak nedokážu vyrábať vakcínu pre vlastnú potrebu. Sputnik všade na svete mešká a neplnia termíny. Maximálne tak 15% z objednaného množstva.
    Do tohoto chaosu vstúpi Fico s Dankom, ktorí prilievajú olej do ohňa a snažia sa zabiť posledný klinec do truhly v ktorej sa pomaličky vláda ocitá. Zatial len pozeraju na dno hrobu a predstavujú si koniec vlády…. Pellegrini sa nevyjadruje ku Sputniku zámerne. Lebo jeho úloha je, byt otrokom a ponúkať spoluprácu. Nič iné nemá robiť. A v rámci kampani sa pekne obliekať aby sa páčil ženám vo veku nad 50 rokov. Samozrejme chce osloviť aj mladých muzov. Jeho sexy odhrnuté košele (na vyziabnutom hrudníku) a vysúkané rukávy su v rámci neverbálnej komunikácie na fotografiách úplne jasné.
    No a na záver? Ak si politici neuvedomia, vrátane premiéra, ze koalícia je vláda kompromisov a porozumenia, tak sa sami pošlú na dno priepasti aj s Pomyselnou truhlou, ktorú im Fico nachystal.
    Kauza Sputnik je len mozaikou nevyzretosti vládnutia. Sputnik nie je problém. Ten sa da velmi ľahko vyriešiť. Nech sa nim ockuju ti co chcú a na vlastnú zodpovednosť. Len neviem ako vyriešiť eticky problém s pichnutím vakcíny. Lebo to podľa platných zákonov nie je take jednoduché. Príkazom obvodných lekárov by som to vôbec neriešil.
    Preto prosím Vás skúste sa všetci ukľudniť. Nedeľte spoločnosť na kaviareň, bláznov a neviem este koho.
    Vo vládnej koalícii sa politici často stavaju obeťami hier mocných. Preto by mali v prvom rade overiť zdroje informácii. Lebo tie nimi manipulujú.

  5. Vlasta,pozdravujte pani prezidentku,keď budete zase niekde s ňou na rokovaní👩‍👩‍👦‍👦👩‍👩‍👦‍👦,zrejme ste veľké kamarátky.

  6. Či sa Vlaste chcelo, to sa Vlaste prisnilo. A jej sa snívalo, že bola pri tom, keď sa jamkatý bavil s prezidentkou medzi štyrmi očami.

  7. Keby si poriadne čítal úvod, tak by si zistil, že pri tom nebola Vlasta, ale Peter Nôta, ona to iba prepísala sem.

  8. Nôtil si petrík nôtil, niečo si už vynôtil.
    Oľano musí vydržať. Aby si ľudia zapamatali, aká vláda im zničila životy, národ a slovensko.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img