ISSN 1337-8481

nedeľa, 5. mája, 2024

Zákaz vychádzania sa dotkne aj potravinových reťazcov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vláda v nedeľu schválila sprísnené opatrenia, medzi ktorými je aj zákaz vychádzania vo večerných hodinách od 20.00 do 01.00 h. Výnimkou bude v tento čas iba nevyhnutná cesta do práce a k lekárovi. Opatrenia začnú platiť od stredy 3.marca 2021.

Zákaz vychádzania sa dotkol aj potravinových reťazcov. Sieť supermarketov Lidl potvrdila, že otváracie hodiny obmedzí. „Od stredy budú naše predajne otvorené do 20.00 h,“ uviedol hovorca Lidla Tomáš Bezák.

Skrátenie potvrdila aj spoločnosť Billa. „Od stredy budeme skracovať otváracie hodiny do 20.00 h. v tých predajniach, ktoré mali bežne otvorené do 21.00 h či 22.00 h. Ostatným predajniam sa otváracie hodiny nemenia,“ informovala hovorkyňa Billy Kvetoslava Kirchnerová.

Otváracie hodiny predajní upravuje aj Kaufland: „Stane sa tak v súvislosti so zákazom vychádzania platnom od stredy 3. marca. Zákazníkov o tom budeme informovať prostredníctvom vývesiek v predajniach, sociálnych médií a našej webstránky,“ priblížila hovorkyňa reťazca Lucia Vargová.

Jednota taktiež informovala svojich zákazníkov o skrátení otváracích hodín: „Na základe rozhodnutia vlády o nočnom zákaze vychádzania, budú naše prevádzky až do odvolania otvorené maximálne do 20:00. Pokiaľ Vaša predajňa nemá otváracie hodiny dlhšie ako do 20:00 platia pre ňu štandartné otváracie hodiny, ktoré nájdete na našom webe.“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img