ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

V Šoporni pri Pohode došlo k úmrtiu osoby

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Policajti boli, v nedeľu ráno, privolaní k pohostinstvu Pohoda v obci Šoporňa, kde prišlo k úmrtiu osoby.

Polícia preveruje okolnosti úmrtia ako trestný čin usmrtenia. Pre stanovenie presnej príčiny smrti bola nariadená pitva.

Bližšie informácie, vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, momentálne nie je možné poskytnúť. Polícia na objasnení skutku intenzívne pracuje.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Odkedy je restauracia s pizzeriou pohostinstvom?? Nuz jaky „novinar“ taký clánok. Len nech je senzacia a kaslat na bôl a žial príbuzných. Hyenyzmus zvany seredonline

  2. Každopádne je to nešťastie a v dedine samé nové teórie, hneď všetci vedia ako to bolo. Je to strašne smutné 🙏🙏🙏😢

  3. pre Anonym 16,27 ty si naozaj veľký chuj keď nevidíš že žiaden novinár s tým miničlánkom nemá nič spoločné.Ale hlavne že si si anonymne kopol lebo na viac nemáš ako zákerný potkan

  4. Nechajte Anonyma 16.27. Dosť je potrestaný že čítať nevie kto správu písal. Chuj chujom ostane ako napísala Šopornanka.

  5. Myslím že taký článok a príspevok tu nemá čo hľadať nemáte zábrany ani uctu k pozostalým ? Úprimnú sústrasť pozostalým prajem .

  6. Bol ste sa spýtať či to chce zverejniť rodina zosnulého ? Nenarušate ich súkromie ? Nerozputavate tu zbytočnú debatu úplne nevhod ? Vám ak by zomrela manželka nestastim písal by ste to sem nech si tu ľudia vypisujú ? Čo je vás vôbec do toho ?

  7. Ocuj, a tebe to tak trosku nejebe na tu hlavu?
    O akych zabranach tu pises?
    Je to klasicka tlacova sprava KR PZ.
    Nie je tam ani spomenute meno dotycnej osoby.
    Tak o com tu tocis?

  8. Janka to je co ju jeb. ava ten ze Paty ? stevo ? ci? prispevok je informacia z KP PZ zobud sa ty tela , Majko s tym nema nic spolocne , ty si sa silno udrel pri porode ked si padol zo stola trvale nasledky …. boooze

  9. V komentoch ? Je ? Admin asi spí tak že to tam nemá com hľadať je to súkromná vec ! Ide o narúšanie súkromia a td …

  10. Vám už ozaj šibe niektorým čo to tu komentujete. Stalo sa nešťastie a jedine čo vás zaujima je motať sem Pohodu a jej majiteľov.
    A vlastne aj keby sa to stane na opačnom konci Šoporne, pár zainteresovaných ľudí sem bude Pohodu a spol. motať, lebo nemajú nič iné na robote.
    To už nie je, že Pohoda nezvláda konkurenciu ale skôr to, že konkurencia nezvláda, že Pohoda ide dopredu a vymýšľa rôzne jedla a novinky. Nech sa paci, veď otvorte si každý reštauráciu, nájdite si zamestnacov, vymyslite si jedálne listky a riešte a venujte sa ako zamestnancom tak aj zákazníkom.

  11. Sak ozaj tu nejde tu smralavu Pohodu je pravda pravduca , jedalny ozaj ten isty zamestancy utekaju nevyplacaju peniaze zamestnancom hladaju len zamienky ake chybi urobili len nea ne vyplatit vyplatu , majiteli sa museli chytit roboty uz necavuju jak na zacatku

  12. Debilkovci Debilkovci Debilkovci, riešte pohodu,Debilkovci… Chudač!!! Tu sa rieši niečo ine potkan vytretí ste s tých fetov a keď ma niekto problém ohlaste sa som Kamil🖕 nemám problém a ty keď áno prídi chudák

  13. Lebo som tvoj byvali zamestnanec ty chrapun chrapunsky co ked vyplatu si mal dat amok ta chytal fackuval si kolegu kuchara ty magor

  14. AAno to je on co ked si si sadol do akoze restiky tak si smrdel este dva dni z kuchyni , sak tam nic sa nezmenilo len asi sto zamestnancov sa vystriedalo lebo neplatia vyplaty alebo ta poslena co fetacka bola a akciu zabudla napisat ale sak aky majitel taky personal, to je cela pohoda karma ich dobre trafila korolu hned po kupe im poslala boha kolko ten zla musel porobit az ho lutujem

  15. Vam tu dobre sibe ako co tu riesite pohodu ? Ozaj nemate uctu k rodine ani k zosnulemu . Ja normalne neverim ludia zobudte sa. O com tu diskutujete?

  16. Chvála Bohu že ho nenašli pred kostolom. Pohoda môže za to ze niekto zomrel? V dávnej dobe, v Seredi našli mŕtveho pred kinom. Prišli príslušníci VB spísali zápisnicu a kolega sa pita kolegu nevieš aké i sa píše v slove kino neviem odpovedá kolega. Vieš čo napíš miesto kina, že mŕtvy bol pred poštou, a jeto. Tak že pohoda ma smolu, lebo blbec.

  17. Neverím 🤨 neverím co sa tu rozoberá. Všetkým to tu mrda ste normálny!!! To co tu vypistujete pip tu zomrel človek! A nie aby ste riešili pohodu a konkurenciu trosku úcty bože trapas toto

  18. anonym 1:09 a ty sa spýtaj kolegu aké „i“ sa píše v slove „píta“, alebo radšej tam napíš „dotazuje“

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img