ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Ďalšia razia polície v mestskej nehnuteľnosti – sociálnych bytoch na Trnavskej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v týchto chvíľach prebieha v nehnuteľnosti mesta Sereď na Trnavskej ulici – sociálnych bytoch pre sociálne odkázaných spoluobčanov policajná razia.

Pred mestskou nehnuteľnosťou sa nachádza niekoľko policajných vozidiel a niektoré z bytov polícia prehľadáva.

Je na čase, aby sa niekto z kompetentných vysokopostavených dôstojníkov policajného zboru a prokurátorov vyšších stupňov prokuratúry zamyslel nad tým, ako je možné že predaju drog sa po dlhé roky – minimálne posledných 10 – 12 rokov darí práve v nehnuteľnostiach vlastnených mestom Sereď.

Na rokovaní MsZ pred cca 2 rokmi Peter Sabo prečítal materiál, kde poslancov MsZ a primátora mesta informoval o skutočnostiach nasvedčujúcich k tomu, že v priestoroch mestského štadióna mali asi 10 rokov preberať drogy členovia skupiny, ktorí boli zadržaní pri niekoľkých akciách VENAL.

Obyvatelia mesta rovnako dlhodobo upozorňujú na nezákonnú činnosť v okolí a v hale na Mlynárskej ulici a v priestoroch objektu a dvora mestskej polikliniky.

V mestských sociálnych bytoch na Trnavskej ulici boli vykonané policajné razie už niekoľko krát. Z jedného z bytov boli v uplynulom roku vysťahovaní nájomníci, na čo sme poukázali aj v našej reportáži. Napriek tomu, že doteraz sú okná predmetného bytu zabednené OSB doskou zo všetkých strán, policajti riešia aj tento byt. Je to náhoda?

Bližšie informácie k prebiehajúcej akcie polície v mestskej nehnuteľnosti – bytoch pre sociálne odkázaných spoluobčanov prinesieme po ich zistení u kompetentných orgánov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Veď vedľa štadiónu býva Dunčo (momentálne zavrený v base) ale aj cigáň Roman alias Túló Lakatoš (teraz na úteku pred spravodlivosťou, ukrýva sa v Anglicku) no rozpracovaný zatykač. Odobratie majetku je v hre. Tak treba s nimi narábať.

  2. Názor – ty si tazko zakomplexovany ked este aj pod clankom drogovej kriminality si liecis olanokomplex. To ako chces tvrdit, ze na Slovensku je 22,02% obyvatelov Romov?! Len pre info celkom olano ziskalo 25,02% legitimnych hlasov.

  3. Povedzte mi, ako je to mozne, ze tieto chajdy su sponzorovane mestom, ergo doplacame vsetci akoze socialne odkazanym na nudzove byvanie a mesto tak zvysoka dlabe na situaciu v tychto bunkroch, ze vsetci v meste vedia a vsetky vrabce cvirikaju, co za svoloc tieto bunkre obyva…toto mali byt byty pre ludi v nudzovom stave..pre osamele matky, pre ludi v momentalnej tazkej zivotnej situacii, pre ludi a ich rodiny, ktori su na tom tak zufalo, ze toto je pre nich zachrana pred stanom pri vahu…a namiesto toho sa tam rozvaluju smejdi, ktori uz nevedia, kam by odstavili svoje auta,nakolko pozemok, prinaleziaci im uz nestaci, poplatky mestu neplatia, ved na co, pride oddlzenie a ten humus, co okolo seba produkuju, zneprijemnuje zivot celej ulici…povedzte mi, ako je mozne, ze papalasi na meste o tomto stave cele roky vedia a tento stav toleruju? Lebo ja tomuto naozaj neroumiem..

  4. Vyjebané negerské svine!
    Všetkých vás napchať do plynových komôr! Rozpálime pece a spálime vás aj s tým vašim svinstvom čo ho predávate!
    Skapte všetci jak tam ste!
    SKAPTE!! ! SKAPTE!!! SKAPTE!!!

  5. Toto neni problém len v našom meste,ale všade.Na cigána nesmieš ani len špatno pozret,lebo hned ta obvinia z rasizmu.Viete si predstavit,čo by nastalo,keby zrovnajú tie drogové brlohy na cukrovarskej a trnavskej?Do pár minút by sa tu zbehli všetky televízie,mimovládne organizácie,liga proti rasizmu,všelijaké liberálne hyeny prefetované a neviem kto ešte a z nás slušných občanov by urobili rasistov,fašistov,xenofóbov a zločincov. No a z tych skurvených netvorov cigánskych by spravili utláčanú menšinu.Takto to bohužial funguje v tomto skurvenom svete.

  6. Ale ved drogy su v Seredi len jednou z mala tradicii co toto mesto ma. Tak asi to s nimi robime cele tie roky dobre. Zakaznici su spokojni a ziadaju pokracovat. Tak vela dalsich uspechov.

  7. Ale závidite tým cigáňom čo.? Čo vás môže srat a mrzet natom že ako čím si zarabaly? Jebte nato skapte vy gadzovske papule dobre sa to číta? Ženský ste im nohy a secko od spodu az hore čo sa nadzgavate cestovinami celé roky od hladu nevidíte a potom si svoj hnev vybijate na ciganoch? Že čierne hadice? Strčiť ti takú hadicu Vis kam aby ti galoty nepadaly vy huby vykrutene

  8. Ako píšeš všetci im závidime..všetko..kvoli vam nespávam lebo závidim..Tak počuj ty chuj..bez tych gadze by si žral ty cestoviny..možno..max by si obžieral korový s kukurice…príživnice ste aj zostanete….absolutny analfabety..

  9. Viete prečo je to tak ???!!! Lebo sa nich čerpajú rôzne dotácie/fondy na ktoré sú pricucnuté práve tieto organizácie. Rómovia sú dobrou obeťou pretože sú zaostalý a ani nevedie čo sa na nich všetko čerpá ale reálne sa pre nich nerobí nič… pozrite v akých podmienkach musia žiť, prečo im nepostaviame nové bungalovy aby mohli aj oni slušne bývať, no preto lebo tie bungalovy si pravdepodobne postavia z fondov tý čo sú pri tom a rómom nedajú to čo im patrí… a to presne robí medzi albínmi a rómami nepokoje lebo albíny vedia koľko ich dotuju a rómovia nič pre to nerobia a idú si svoje

  10. a Radovana Kolnika kedy preverite, prizivnika ktoreho zivime my pracujuci ludia a jedine co robi je udava a vymysla si na obycajnych pracujucich ludi aby zakryl svoj biznis, kde ojeb*v* ludi o peniaze a nakoniec ich este aj sam uda na policiu kde klame a fabuluje. Mama mu musi chodit nakupovat do Kauflandu na bicykli z Cepena jedlo lebo sa boji vyjst aj na ulicu kedze si spravil zo vsetkych nepriatelov, svojou dutou, udvacskou a klamarskou hlavou. Na dome ma kamerovy arzenal lebo je dosrany z toho ze nici zivot obycajnym pracujucim ludom!
    SK by malo povinne robit psycho testy a separovat takychto ludi od ostatnych.

  11. Vždy ich poberú par a po týždni sa zase obnovy predaj na ty hodnoty
    ja by som preveril skorej tych chlapcov, čo trénuje pán a a učí ich disciplíne a sebareflexii, ale, keď ich človek vyzve na súboj tak utekáte zbabelo pod mamičkine sukne dilinovci ideš sa vyhrážať, že máš tatka na kriminálke a, že sa poznáš s voľakým mafiánom týmto sa prezentujú ty vaši mladý boxeristi, ale ani jeden sa nepotavíte problémom ako chlapi, ale ako malé hlúpučké detičky, čo sa potrebujú za voľakoho schovávať a, keď vedia, že majú niekoho za, lebo môžu si udrieť je to choré, čo sa tu deje v poslednej dobe

  12. Mať tatka na kriminálke je nejaká prestíž? Dostaňte ma do obrazu. Možno za socializmu sa niekto išiel z toho posrať, ale čo to znamená dnes?

  13. Chlapi voláký odpudzujúci tučný a vykŕmený spuchnuty cigáň vám tu tajne a nervózne odpisuje spuchlí negger a tulo nechutný nevie a nechce pochopiť že mi bieli im nezávidime Ale len ich strášne Nenávidíme za tie ich odporné čierne a tucnê kože čomajú fuj hnusné živočíchy

  14. To nie sú Rómovia to sú ,, živočíchy ,, .! Odpudzujúce tučné tulene .! A čierne .a ten Berco spuchnuty veď si nevie ritisko vytierat keď sa vyseree .! Dobre musia smrdet a choroby roznášať

  15. Tupec,zato že vy musíte chodiť do roboty vy chudáci a cigani sedia doma a prejedajú sa a žijú z vas hahahahahahahhaha 😂 Dementi muklujúci celý deň za 500 evriček sa tu vytáčajú pozor nech nepokapete na infarkty.

  16. Pred 30 rokmi sa ties nevedeli cigosi vpratat do koze až dovtedy keď nezabil to dievča v Trnave potom nabehlo 80 chlapcov z kopanky a zrezali to z látkami celé geta už asi cigosi na to zabudli utekali do rakúska o dušu od Trnavy až po Sálu nebolo ani jednej hadice co sa bali

  17. Posledne mesiace sa dost vykupuju bojove noze, luky, kuse, zacinaju dochadzat aj praky (strelna municia je dlhodobo nedostatkova od zaciatku korony) – netvrdim, ze treba zhanat hned raketomet ale urcita skupina nasich spoluobcanov sa kvoli niecomu ozbrojuje

  18. Pre Dade lebo sú to Černý neggggriririri a špatny a tučný aj pre toho tučného tuleňa čierneho čo tu píše ,,,. Gádze !!!

  19. A čo majú rómovia spoločné s negrami (či ako si ich to nazval)? Korene majú údajne z kočovných kmeňov (asi mongolsko) no a keď porovnáme vyzlečeného róma voči vyzlečenému negrovi (či ako si ich to nazval) tak veľa nemajú spoločné… róm má veľký pupok, vonia po splaškoch, penis má do dľžky max 8cm (zdroj necyklopédia) za život počne aj zo desať potomkov a ten jeho oponent má zväčša atletickú postavu , vonia po vanilke a penis má do dĺžky max 50 cm (zdroj ten istý) čiže spoločné tam nie je skoro nič…. či máš iné fakty???

  20. Neviem či tieto príspevky číta aj niekto kompetentní alebo si tu píšeme iba tak,ale nedá mi to…tieto byty mali slúžit uplne na inú vec ako je to teraz,ja by som dal spoluobčanov vystahovat alebo zrovnat to tam aj s cukrovarskou zo zemou,cigani sa nam smejú do očí a nielen tu ale napr.aj v šoporni. Neviem kolko komu platia ale nikto to nerieši vo velkom sa predáva všetci to vidia a vedia a nikto nič

  21. V piatok som skoro odpadla,na cukrovarskej bolo u nasich spoluobcanov rusno,normalne pekne na dvore upratovali,to mi niekedy robime ,keď čakáme návštevu,skoro som odpadla😂😂

  22. sedlac chrapac co si tu obtirate tie vase sedlacke papule ogecovane o ciganou. slak vas trafal ked ste videli ciganou ze oni maju a vy hladujete. teraz aj cigani budu hladovat v base nebojte sa. ale vzdy je lepsie hladovat v base ako na slobode.

  23. Ale prečo nevybrali toho mrizáka ROSÍVALA je až neuveriteľnê ako si behá po Seredi a v okolí a predáva pervitín. Ale na Cigáňov idú kukláči .Rosival je za vodou? Veď Rosivala predáva vovelkom

  24. F&F, Farár_Forró zavretý v base a jej ich suky stávajú domy ostošesť. To je v poriadku? Za peniaze z drôg a ľudského nešťastia si budujú hniezdočko tak ako ja. . Či to je v pohode? A mne v Galante dom zobrať chcete a gažom necháte šecko. Temerav že dôjdem.

  25. Na vašom mieste by som si začal dávať pozor vy pseudo frajeri gangstri a mafiáni teraz je tu v seredi dosť tajných a budú sa tu robiť veľké čistky takže veselo si predávajte na verejných priestranstvach, kde chodia rodiny s deťmi a psičkári, aby vás nechytili , že sem nasadili lovcov lebiek na takýchto post podnikateľov vašich a budú sa zatvárať dodávatelia vo veľkom podaktorým z vás už hrozia aj iné tresty nebudem vám to tu približovať, ale každý z vás si domyslí nezahrávajte sa s policiov a neklamte, lebo všetko vide na javo pre tých, ktorých neviete nachádzate sa na mojom pozemku a, keď sa niečo stane ja sa zbavím všetkej zodpovedností nechám sa inšpirovať a, keď skapete nahodov nikto nebude za nič zodpovedný tak si dávajte veľký pozor, s kým sa začínate zahrávať tie vaše špinavé hry, ktoré dlho nepotrvajú… aj za tie vaše rasisticke reči je to jedno či je bieli alebo cigoš všetci sme si rovný ale aspom ukazujete vaše iq

  26. Chudáci nemajú z čoho žiť. Chodia si pre dávky na postu. To vedia kedy je osemnásteho. A neberú malo. Dochodci niektorí toľko neberú. Chudáci oni sú diskriminovaní.

  27. Ale Co je ich do toho?policajti maju zbrane oni mozno nie.ja osobne nemàm a nenosím zbrane.ak ich nemaju Ani oni tak len blazon im uveri a blazon to tak bedre.jemu sa to AJ zide

  28. Olašský negri z Indyje tučný a pretucnelî tuleny opice a orangutáni ixonohý a tie ich ženy ako vrecia v tých sukniach a tie ich pyčiská maglajzové sparené vítokové

  29. Dajte pokoj ciganom vi chrapuni lebo do hubi sa bojite povedat a odtialto ste frajeri vipisovat chudaci sak tolko by sme vas zbili vi bravčove hlavi rozkopem vas skapte a romovia su neni rasisti vi ste vaša zavist pre celu sered ide toto co som pisal kto zavidi nech sa ide obesit

  30. Keby nedavaju chrapuni romom drogi tak by ne predavali vac zato mozu chrapuni treba pobrat chrapunov co umiraju abi mali peniaze skapte skapte skapte skapte

  31. To už akože aky slušný človek by závidel ciganovi že predáva drogy.neviem si predstaviť že by som sa tak živil a ničil ludske životy.to už akože kto vám toto môže zavidieť.aj sa nad tým trochu zamyslíte keď volačo napíšete.ja napríklad rad chodím do roboty a už sa celkom teším ako jedneho dňa prídem domov a možno zrovna tu sa dočítam že ste podostávali po 20 rokov basy.a pekne rovno do 3-ky skupiny.doštím sa od rehotu.

  32. Pocujte vy bledé huby vyhladované závistlive hovorte čo chcete závidite cigáňom aj KK medzi nohami čo musíte muklovat a cigáni si zarobia a sedia doma a vy idete ráno o troch do práce vo vaku pastekovy rozek čajík Šuľanu cigaretku a hajde na 12stky dôjdete domov Mukle otroci a huby máte spustené čo od hladu neviete kde je sever cigáňom môžete vie čo? Preto nanich nadavate mukli lebo im závidite nebudem mať niekoho kto ma nezaujíma v papuli komu nezávidím otroci vschopte sa uznajte že ste nuli a nulami ostanete gadzovske hlavate mukle keď už tak škaredo vy na cigánov vy hlavaci sa kuknite na seba vy spatne rapave papule fuj na vás a čo že ich zavrely? O y stým rátali toje jasné ale vedia zaco aspoň sedia vy sedlac chrapaci môžu len med lízať cez sklo cigáni med 🍯 lizu aj budú a vy chrapaci len silno robte na cigánov nech sa majú ešte lepšie z vás lebo vy ste nuli

  33. A kto dáva cigáňom tie drogy predávať veď vy chrapači nie? Veď chrapuni žijú z cigánov vy degesi tak držte papule idioti aj tak ste aj budete na smiech cigáňom vy slachteny muklovksy otroci

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img