ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Polícia bola privolaná k úmrtiu muža v Seredi

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Včera 24.02.2021 krátko po 10.30 hod. zasahovala policajná hliadka a RZP na Bratislavskej ulici v Seredi (pri Milexe).

O stanovisko k zásahu sme požiadali hovorkyňu KR PZ Trnava Máriu Linkešovú:

„Polícia bola privolaná k úmrtiu muža. Obhliadajúci lekár na mieste vylúčil cudzie zavinenie a nariadil zdravotno-bezpečnostnú pitvu. Na základe získaných informácií nebol ďalej dôvod, aby polícia vo veci ďalej konala“.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ďalší ,Zombie , 🤣🤣🤣🤣🤣🤣ešte by mohla skapat tá psychopatycká syfilityčka Domina Moravčiková nosička všetkých chorôb sa čudujem že ešte nezdechla 🤣🤣🤣🥵🥵🥵

  2. Ako môžeš na niekoho povedať že by mohol zomrieť.kazdy sme nejaký spravila ti niečo????je to úbohé ako sa ľudia k sebe správajú.ak ju nepoznáš nesud.mozno to dievča za to nemôže aká je nevieš nerieš!.

  3. Ale dobre vieme až moc dobre líže penysi za 5 euro dráha Lili aby si vedela a potom sa necháva naprcat a popritom si pichá pervitinček – kyselinu a potom porodí absťáka ktorého musia dávať na adopciu a roznáša žltačku tú najhoršiu a aj Syfilis . Aby ste vedeli ak neviete !!!!!!

  4. O Tom nehovorím.hovorim o Tom že ako niekto môže povedať že aby zomrel.a keby nekeri chlapi neboli uchylaci čo sa nechajú od hentakych slečien ktoré sú pri milexe smradľavé tak by tie dámy nemali takú robotu a nikto by od nikoho nič nedostal.len úbožiak sa zníži na takú úroveň že ide pri milex..môj názor…

  5. Pre ZOLTAN ty idiot ten chlapec mal tiež rodinu mamu otca aj bratov som zvedavá ako by si sa citil ty keby zomrie niekto s tvojich blízkych!! nechapem vas ľudia ako môžete byt tak hnusný zomrie mladý človek ani neviete co mu bolo a súdite!!! Hamba vám je mi s vas zle!!!

  6. Lulu a kto zato môže ja , že to dievča je také ? poznam ju dobre, keby nechcela , tak nebude droguvat a ponúkať služby úchylákom. Na hento sa nedá ani pozriet. nech skape

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img