ISSN 1337-8481

pondelok, 6. mája, 2024

Takto si chránime životné prostredie okolo nás ?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Na sociálnu sieť napísal občan:

„Včera si tu veselo takto dvaja páni vysypali kusy betónov na Larzenkách pri Váhu. Bohužial museli si to naložiť naspäť a ísť to vysypať tam kam to patrí. Samozrejme že to nevzali všetko ale iba časť 😮😡“

zdroj: Fb

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Zverejnit mená! A napluť im do tváre ,som ochotný ten bordel po nich pozbierať a na vlastne naklady im ho doviezť pred dom a lopatou im ho prehadzať na dvor

  2. Nemusi byt z trnavy. Uz surovce maju tt spztky. Keby som tam ja vsetko nafotim a osobne by som im prepichol vsetky 4 gumi a zavolal statny organ.

  3. Je fajn, že sa to rieši. Nechápem takéto primitívne tupelá sprosté sebecké. Vydrbať to do prírody a sme so sebou spokojní. Hlavne, že to doma nezavadzia.

  4. Na fotkach nieje vidiet ci to vykladaju.. Co ak to nakladaju? To je len uhol pohladu. Ved aj bager na cintorine nad hrobom bol odstaveny iba tak aby hrobarom zavadzal kým zahádžu jamu no nie? 🙂

  5. Prosím Vás pekne, kto boli títo negramotní dementi s týmto EČV? Nemáte niekoho známeho, kto by to poskytol verejne do placu? TT-392GL
    Občas sa nájdu dobrí ľudia, čo to tam vo voľnom čase čistia, ale vyhadzovať kusy betónov do povodia Váhu je trošku moc. Navyše, ak je o kúsok ďalej zberný TREBA ZVEREJNIŤ MENÁ TÝCH HAJZLOV a nasypať im to všetko do bytov, domov, manželkám k posteliam, aby vedeli čo za pánske pohlavné orgány žijú s nimi v domácnosti.
    Čuráčikovia.

  6. je mi ľúto,že v dvadsiatomprvom stororočí je toľko primitívov,dnes sa da odpad zaviesť do zberného dvora,niektorí si fakt nezaslúžia túto planétu,nevychovaní smradi

  7. ja by som mu dal verejnoprospešné práce na odstraňovanie takýchto čiernych skládok samozrejme na vlastné náklady veď má na čom

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img