ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Doktorka Gáletová obmedzila svoju lekársku prax. Ambulanciu prebrala nová lekárka

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MUDr. Elena Gáletová pôsobí v lekárskej praxi už približne 40 rokov. V začiatkoch sa špecializovala na deti a dorast, neskôr sa z nej stala všeobecná lekárka pre dospelých. Príjemným vystupovaním si za dlhé desaťročia svojej praxe získala mnoho pacientov. Tí si ale po novom budú musieť zvyknúť na zmenu.

Mnohí pacienti už vedia, že MUDr. Gáletová pred časom dosiahla dôchodkový vek. No keďže svoju prácu celý život vykonávala srdcom, na starobný odpočinok sa tak úplne nechystá. Aby nestratila kontakt s pacientami, vo svojom obore ostáva stále činná. Spomínanou zmenou pre pacientov ale bude jej obmedzenie ordinačných dní na iba jeden deň v týždni a to každú stredu.

Zvyšné štyri dni bude v ordinácii poskytovať lekársku pomoc MUDr. Iveta Kramárová. Nová lekárka pôsobila tri roky na Rádiologickom oddelení v Galante, potom prešla na rezidentský program Všeobecné lekárstvo, ktorý vykonávala vo Fakultnej nemocnici v Nitre.

„Ponuku ordinovať v ambulancii na Dlhej ulici v Seredi som prijala s potešením ale aj s rešpektom. Doktorka Gáletová je predsa len dlhé desaťročia obľúbenou lekárkou u pacientov. S niektorými má už dá sa povedať priateľské vzťahy. No všetky moje obavy sa po pár dňoch rozplynuli. Teší ma, že v ambulancii budem pracovať s doterajšou sestričkou Tatianou Kellerovou. Je veľmi šikovná, mnoho pacientov pozná osobne takže mi bude doslova pravou rukou.“ hovorí MUDr. Kramárová.

Nabehnutý systém ordinovania 4+1 deň, bude v ambulancii fungovať do konca roka. Ak všetko pôjde podľa plánu od 1.1. 2022 MUDr. Kramárová preberie ordináciu úplne. Už teraz pacienti hovoria, že Mudr. Gáletová si svoju nástupkyňu vybrala veľmi dobre. Odbornosťou a ľudským prístupom bude určite prínosom pre pacientov v oblasti poskytovania zdravotníckych služieb v Seredi.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img