ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

M. Krajčí: Negatívny test na COVID-19 bude potrebný až od 10. februára

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM| Potvrdenie o negatívnom teste na ochorenie COVID-19 sa na Slovensku nebude vyžadovať od pondelka (8. 2.), ale od stredy (10. 2.).

Celé Slovensko je v čiernej fáze COVID automatu, ak však nejaký región bude v lepšej fáze, periodicita testovania nemusí byť každých sedem dní, ale každých 14 či 21 dní.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Problem je v tom že ide o Covid – Smrtelny.
    mozete volit aj pan bozka keby existoval.

    Ten kto je popierač a super hrdina nech sa ukaže na Covid oddelení ako pomocnik, tam sa uvedomiš….

  2. Vyhybam sa stretnutia z ludmi ! V praci som sam ! A musim ist postavit sa niekde kde predo mnou alebo za mnou je niekto pozitivny.
    NO NEJDEM !!!!!!!!!!!!!!

  3. Ty tuto druhý nadomnou máš teda fakt zaujímavé meno ! Ešte aj s dátumom. Si velice chytrý… 🙂
    Podľa toho čo píšeš máš poriadne vymletý rozum od našich zapredaných a zmanipulovaných médií. Ja netvrdím že covid neexistuje,ale spôsobí problémy len veľmi malému percentu ľudí. Presne ako všetky ostatné bežné choroby. Je to len zbytočne nafúknutá bublina.

  4. Daniel neodpovedal si na tú ponuku prísť pomocť na covid oddelenie. Stačí si vybrať buď do TT alebo GA. A nemusíš ani nič až tak strašné robiť, stačí keď sa budeš chvíľu pozerať. Stačí iba keď budeš tým chorým vysvetľovať, že veď to je iba taká bežná choroba. Kopec z nich ťa ale nebude počuť, lebo sú v umelom spánku. No poď k nám pomocť, prečo sa tomu brániš, odpovedz, seriózne.

  5. Ako tu niekto píše, môže tam byt ktokoľvek, toto je iná situácia ktorá tu nikdy nebola. A je mi z toho zle keď Fico s pelem idú ( neťaham ich sem kvôli tomu lebo Fico…) Tvrdiť, že za 5000 mŕtvych môže Igor.
    Niekto povedal že je to nafúknutá bublina, no hej, poznal s dvoch ľudí ktorí proste odišli, zomreli a to si ani nestihli užiť ešte dôchodok. Ak si ty ešte mladý, zdravý a prejde to tebou ok, ale ja nemyslím len na seba, ale aj ľudí okolo mňa tj rodina, rodičia atď..

  6. Rr,oni to netvrdía,veď to on sám vyhlásil,on je premiér,on nemôže len tak tárať do sveta,čo ho práve napadne,a keď áno,tak nech sa potom nečuduje ,že ho už skoro nikto neberie vážne.

  7. Nekompetentný si ty, tá šiesta dávka je lotéria aj s tou špeciálnou ihlou. Každá sestra ti potvrdí, že pri toľkých dávkach z jednej ampulky nejaká tá strata je. Ja dúfam, že nebudem ten šiesty, kde je už iba zbytok. Ty si kľudne tú šiestu vakcínu z tej ampulky daj. Tí zaočkovaní doteraz sa tešia, lebo mali určite plné vakcíny, keďže chýbali tie špeciálne ihly. Tam treba mať dostatok vakcín, ale to už nezávisí id nás…

  8. Bol som na testovaní na MSÚ chvílu po mne museli testovaciu miestnosť uzatvoriť a celú dezinfikovať lebo išli naraz po sebe niekoľký podľa výsledkov testov pozitívny… otázne teraz je či sa týmto testovaním ešte viac ľudí nenakazí … načo je testovanie dobré keď nikto pozitívnych nekontroluje či sú skutočne v karanténe… prečo nie je ten liek za pár centov oficiálne schválený na liečbu v začiatkoch príznakov… je to celé ostuda, hlavne že sa riešia stravné lístky a podobné

  9. Ten lacny liek, pokial myslis ivermectin je schvaleny. A pokial potrebujes kontrolu aby si sa izoloval ked si pozitiv, tak nechci vediet co si.

  10. Opýtali sme sa hovorkyne Ministerstva zdravotníctva Mgr. Zuzany Eliášovej, aká je situácia ohľadom dostupnosti Ivermectinu pre pacientov na Slovensku?

    Hovorkyňa Mgr. Zuzana Eliášová odpovedá: “Ministerstvo zdravotníctva SR vydalo 26. januára 2021 povolenie na terapeutické použitie 5000 balení neregistrovaného lieku Ivermectin tablets IV-Bect tbl. 100 x 6 mg v indikácii prevencie a liečby ochorenia COVID-19 pre potreby zdravotníckych zariadení na Slovensku bez preskripčného obmedzenia. V najbližších dňoch by mali byť dovezené prvé balenia preparátu Ivermectin tablets IV-Bect 100 x 6 mg. Ide o nemocničné balenie, ktoré podľa dávkovania bude postačovať na liečbu 6 až 10 pacientov. K dispozícií bude v prvej fáze počet balení, ktoré bude postačovať na liečbu približne 2000 pacientov. Uvedené balenia sa budú v rámci limitovaných množstiev zabezpečovať do nemocníc. Aktuálne schválené balenie nie je vhodné na použitie mimo nemocničného sektora, keďže ide o 100-kusové balenie, ktorým je možné odliečiť väčší počet pacientov”.

    https://lekarskenoviny.sk/index.php/2021/02/04/ivermectin-do-nemocnic-v-najblizsich-dnoch/

  11. Klamete!!! Nikto pozitívny tu ráno nebol. Neviem, prečo píšete takéto hlúposti. Testovali ste registrovaných, všetci boli otestovaní načas. Možnosť nakaziť sa tu je úplne minimálna.

  12. Ten Bol som je typický hoaxár a konšpirátor. Napísal tu nenápadne blud štýlom, že to je 100% pravda. Dovody rozširovania takýchto bludov sú nepochopiteľné aj pre psychiatrov.

  13. Pre Anonym 7:52. Ja mám peňazí dosť,tak načo by som išiel robiť do nemocnici ? Mne sa robiť nechce a ani nebudem. Nemocničné prostredie neznášam a ešte sa pozerať na chorých ? Ďakujem,to nemusím !
    Stačí Ti taká odpoveď alebo máš ďalšie hlúpe otázky ?

  14. Ak vám je táto situácia na srandu, alebo zábavu, môžem vás len poľutovať. Tí, čo ležia v nemocniciach vo vážnom stave, tí na takéto nemiestne žartíky nemajú myseľ, ale aby to prežili. Vymeňte si s nimi miesto a môžete si z ľudí žartíky i naďalej. Ako vás nazvať? Ste úbožiaci.

  15. Tak nech napíše kedy to bolo. Alo to nie, lebo si to dalo overiť, že áno. Daniel otázky hlúpe neboli, ale zato odpoveď áno.

  16. Vláda sama priznala že je zodpovedná za smrť 4000 ľudí.
    Podľa odborníkov vláda nezvláda situáciu oproti iným štátom EU.
    Ako jediná krajina na svete máme povinné testovanie každý týždeň a aj tak sa situácia nezlepsuje. Iné štáty otvárajú obchody a služby pre zlepšujúca sa situáciu. Bohužiaľ my máme podpriemerného premiéra a ministrov.
    Keby nebol covid na svete tak táto vláda pohorí aj tak. Babráci a neschopáci ktorých spája len to jedno €…

  17. Máme tu katastrofálne percento britskej mutácie, ktorá sa šíri predovšetkým nedodržiavaním opatrení takými ako ty sereďan. Ty si zodpovedný za tých mŕtvych, ty neveríš, že zomreli na covid. Veď si priznaj konečne, že si sa s tým popieraním covidu a opatrení sekol. Pletieš do toho politiku a si zaslepený nenávisťou. A mimochodm, ktorých odborníkov si to mal mysli?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img