ISSN 1337-8481

streda, 15. mája, 2024

Knižnica bude od 8. februára opäť zatvorená

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Mestská knižnica Sereď /  Na základe uznesenia vlády SR č. 75/2021 Návrh aktualizácie Alert systému pre monitorovanie vývoja pandémie a prijímanie opatrení proti SARS – CoV-2 knižnica bude od 8. februára 2021 do odvolania zatvorená.
O predĺženie výpožičnej doby nemusíte mať starosť, jej prípadné porušenie sa nebude brať do úvahy. Bude zatvorený aj bibliobox. Požičané knihy si nechajte až do otvorenia knižnice doma.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prečo? Koľko ľudí sa naraz stretne v knižnici? Kde je väčšie riziko, medzi regálmi s knihami, či regálmi s hnusnými krumplami, čo by som nedal zožrať ani prascom, ale pre slovač sú v akcii dobré. A tlačí sa tam kopec ľudí. Kristepane, prosím pošlite už túto pridrbanú koaličnú bandu do p..e!

  2. A čo podľa teba, zatvoríme potraviny? Dopestuj si krumple na záhrade a nemusíš sa tlačiť. Ty si dobrý vymetenec. S tebou ani z voza, ani na voz.

  3. Pre anonym 5. februára 2021, 19:50
    Ešte raz a polopate. Narážam na fakt, že miesta a podniky kde je min.riziko nákazy, debili prikážu zatvoriť. Prepchaté reťazce nekontroluje nik. Ako sorry, ale ak olajnovskym teľcom stačí ku šťastiu vidieť tlačovky premiéra magora a chodiť len z roboty domov a opačne, tak mnohým ľuďom už to lezie na nervy.

  4. Lenže tých miest a podnikov s minim.rizikom nákazy je minimálne desať tisís na Slovensku, tak si vynásob týmto číslom to tvoje minimum, o koľko by to bolo horšie. Matematika je sviňa, tá nepustí. Vieš čo je to zníženie mobility? Čo je lepšie zatvoriť, potraviny alebo reštiky?

  5. Jozef,si už ozaj trápny.Ludia,sú taki ,nie preto,lebo Matelko,lebo Fico,ľudia už nevládzu sa zaoberať psychopati,ľudia chcú konečne niečo hmatateľné,čo im pomôže prekonať túto krízu.Prosim Vás nerobte z toho politiku,vyženie ich z tých komisii,a pustite ku slovu zdravotníkov a odborníkov.Ked,Ty sa Jozef vyzivas v týchto zmätkoch,a snažíš sa aj tú najväčšiu hovadinu vysvetľovať,tak to už ozaj hranici so zdravým rozumom

  6. Jozef,čo tak nejaký argument?Ja som dement,?Ty si tiež dement,chudáčik,čo nemá vlastný názor.To nie je problém,niekomu tu také veci napísať,a pretože viem kto som,tak ma nemôžu také spôsoby rozhádzať.Co tak nejaký argument?

  7. Takže Jozef,ja to chápem takto,zavádzať,arogantne urážať,účelovo blbnut ľudí ,a vymýšľať si všelijaké vysvetľovania to áno,ale nejaký reálny fakt,a argument,to načo.Takze si to ešte všetko uži.Takych ľudí,ako Ty môžem akurát tak ľutovať.Cau Bella!

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img