ISSN 1337-8481

piatok, 17. mája, 2024

Na trnavskom cintoríne úradovali zlodeji. Rómsky vajda nemá ani 4 roky po smrti kľud

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Trnavskí policajti boli dnes privolaní k hrobke rómskeho vajdu na cintorín v Trnave.

Policajti miesto zdokumentovali a u pozostalých preveríme, či a v akom rozsahu mohlo prísť aj ku krádeži predmetov z hrobového miesta. Predmetom vyšetrovanie je zistiť nielen rozsah spôsobených škôd na pomníku a príp. krádeži, ale zistiť najmä totožnosť osôb.

Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin hanobenia miesta posledného odpočinku.

Vzhľadom na hmotnosť platne predpokladáme, že hrobku otváralo naraz niekoľko osôb. Preto sa polícia obracia na občanov. Ak ste v poslednej dobe navštívili mestský cintorín na Ul. Terézie Vansovej v Trnave, a videli ste pohyb podozrivých osôb v okolí hrobky, všetky informácie nám môžete oznámiť na číslo 158 alebo nám poslať súkromnú správu na fb sr – trnavský kraj.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ne nemali to Kašikova Beličková Editka vyčórovala správkyňa a majoritná ,, majiteľka Seredskeho cintorína 😬😬😬😬😬😬😬😁😁😁😁😁

  2. Ako vies ze to boli biely ty prasivy cigansky odpad? Ved vyvste zver aj vlastneho bastarda vykradnete v hroveva pises to na bielych ty prasivy cierny podclovek

  3. Raklovci vyjebaný ste vy cigáni odpudzujúci olašský odporné živočíchy a primátor a roznášači chorôb a tučnoty ! Ten brlloh vám vykradli cigáni ! Potom aby ste vedeli ! Opice !

  4. Pre anonym ,,, Brácho ti nebol hrob to je odporný brlloh a skriňa pandorinina sama blcha ,výrus ,a hnus , odpad pre primáta aký tam hnil a parazita ktorého sme museli kŕmiť z našich daní a liečiť a dôchodok mu dávať a tá zachrčaná cigánka sa nad tým hnusným brllohom ako opúšťala 🤣🤣🤣🤣🤣💀💀💀💀💀💀

  5. Koľko rasizmu je u na Slovensku juj no keby ste vy ľudia čo ani nemáte poňatia o vlastnéj kultúre odkiaľ pochádzate podľa vašich zvykov a tradícií dali vášmu blízkemu ktorý umrel do hrobu napríklad jeho najobľúbenejšie veci ako hodinky náramky alebo fajku a iné veci a bolo to vykradnute, čo by ste robili ako by ste reagovali hm??? Vás už asi ani vlastná rodina nezaujíma, neviete si uctiť živého človeka nie že ešte mŕtveho,,, nepíšte sem hlúposti,,, čo zavydite že olasky roma majú??? A vy pracujete a ajtak nemáte nič hm závisť je veliká choďte aj vy do sveta a zarábajte a kúpte si tiež zlato oblečenie, dajte si na knižku loove a dajte ostatným ľuďom svätý pokoj a nebuďte rasisti, nikam tým nezajdete, lebo láska a pravda vždy zvíťazí peknú nedeľu vám prajem,

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img