ISSN 1337-8481

sobota, 18. mája, 2024

Prvý rozsudok v kauze VENAL: Ilja Weiss sa pred senátom priznal k biznisu s drogami

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vo štvrtok Špecializovaný trestný súd v Banskej Bystrici odsúdil Ilja Weissa, brata údajnej hlavy drogového podsvetia Slavomíra.

Ilja Weiss sa pred senátom priznal k biznisu s drogami a súd mu vymeral 9 ročný trest. Zadržaný bol ešte na jeseň 2020 počas veľkej protidrogovej akcie pod názvom VENAL.

Hrozilo mu pôvodne 20-25 rokov, no nakoľko sa priznal trest mu bol znížený.

Súdu v B. Bystrici sa Ilja Weiss ale nezúčastnil, nakoľko bol pozitívne testovaný na ochorenie COVID-19 a momentálne je v karanténe.

Podľa prokurátora aktuálne vypovedá v prípade prípravy úkladnej vraždy generálneho prokurátora Maroša Žilinku kde je v pozícii svedka.

 

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Z 25 na 9 neni spatne. Este ked bude posluchat tak to da aj na 6 mozno. A potom bude urcite chodit do pecivaren na smeny 😀

  2. Nie len ohladom pripravy vrazdy Zilinku ale aj proti svojim kamosom z celeho Venalu 1 2 3 4 5 6 7 pospieval. Tak z 20 – 9 je krasny strest.

  3. Piťo v článku máš napísané že odkedy je zadržaný. Inak akože nič moc, spievať aj voči bratovi. Ten si to vyžerie celé. Ale vedeli čo činia.

  4. Ono zas neni byt len tak sefom. Krajal najvyssie miesto, tak aj najvyssie dopadne. Bol z nich najpohodovejsi ale vedel presne co robi.

  5. Suchy cca za 4 roky doma brat cca 10 . kajucnik zacal rozpravat tak kolotocari pridu za veeelmi dlho , ostatnych caka tiez dlha cesta

  6. Ja ako nikoho z nich neodsudzujem ani ma nezaujimaju ale myslim ze kolotocari tu chybat nebudu nikomu. Boli smetie tohto mesta a tyto biely cigani dostanu to co si zasluzia. Ktovie ci su aj teraz taky aky boli vonku. Dufam ze ich deti sa ponaucia od svojich otcov aky zivot by nemali zit. (Nic proti ich detom len nech su zdrave a stastne ale ponaucene)

  7. Spievanky,spievanky,kdeže ste sa vzali 😂 mafia na počkanie,slabý jedinci sa po prvom bububu posrali a suchý vypovie čo budú chceť počuť ,len aby hadica vyšla k deťom

  8. To ste všetci na veľkom omyle že vypraval na brata a na ľudí zo skupiny venal, všetci ste moc múdry a nič neviete len písať nepravdy, hlavne že ten najväčší kajucnik a najväčší díler je už dávno doma to píšte racej že udal pól republiky a chodí si po slobode. A áno za 4 roky je doma možno aj Skorej keď sa podarí a dobre spravil má doma deti

  9. To je akože argument že má doma deti?na to mal myslieť keď bol vonku.nieje prvy krát zavrety a predpokladam že ani posledný takže na deťoch mu sotva záleží.predaval drogy kde sa len dalo aj mladistvím čo su svojím spôsobom tiež ešte deti a tým ničil životy celým rodinám.neodpustiť mu ani jeden deň .dúfam že mu ešte niečo nájdu a vyjde v sedemdesiatke.

  10. Dúfam že ty AX sa dostaneš do väznia a tam budeš hniť keď prajes druhému tak zle dnes sa môže dostať hocikto do väzenia a take picoviny písať že predával maloletým to už je naozaj veľa a kto chce bude fetovat kto nechce nebude fetovat drogy tu budú cely život všade to je každého slobodná voľba

  11. 9 r zato ze ničil zivoty inym…jeho brat a dalsi pochopia ze priznat sa a rozpravat je ovela vyhodnejsie …nasa justícia je fakt humus…minimalne 17 r mu dat..pride o par rokov a zase bude predavat drogy.

  12. Pre Anonym : dúfam, že Ty anonym si nájdeš skvelého partnera rovného Iljovi, zodpovedného ocina, podnikatela, ktorý vlastne nič zlé neurobil, všetci sa proti nemu spikli, bol to dobrý chlapec, chudáčik.. A čo že drogy predával, čo je na tom vlastne zlé?? Vám už fakt zostali poniektorým v Seredi len hovnové fašírky miesto mozgu v hlave.. Na plač

  13. Nechápem čo tu píšete však mame drogy plno aj bez nich a dobre ste jebnuty keď ste nepochopili k čomu sa priznal budete prekvapený kto teraz všetko udáva ešte vás to čaká kazdeho ale nie suchý on so skupiny venal nikoho nezdal to sa zakrátko dozviete lebo by bol svedok čo tak neni a deťom predávajú čo sú vonku tak o čo tu neletel a je kde kúpiť máte kontakty tak dajte pokoj vy a netrápte chvalabohu že zakrátko je doma a oslávi si 50 tmu☺️☺️👍👍

  14. Dobre vam sibe v tej Seredi hajzlov este ľutujeme …keby tito mladenci ziju v usa dostanu viac rokov basy za toto svinstvo co robia.

  15. O čo Vám ide nepochopili ste vyjadrenie negrsmotny k čomu sa vyjadrili žiadnu venal a ani brata nezdal ani drogy maloletým nepredával teraz sa vo veľkom predáva aj maloletým takze drogy sú plno o čo Vám ide zakrátko keď bude razia tak tam povedia kto spolupracuje venal takze nepíšte bludy však je dosť aj v Šali a Galante ani nehovorím takze ticho

  16. Zistili by sme po roku legalizacie lahkej drogy prijem do statu + milirda euro , to tu nie je kokain , dalsie plus 3milardy , ziadna akcia Veneal nepomoze iba na cas zidu z oci , to tu nemame este geta ako USA, Canada kde su najvedsi bsovia riaditelia skol . toto divadielko co tu zacal pan nebohi L .je ubohe, slabe dokazi spochybnia svedkov kajucnikov ktory skoncia bud zaveseny alebo zase v base nakolko staci sa nepriznaju vsetkym pachanym skutkom v minulosti.

  17. Myslis J.Š. na tej fotke v cervenej bunde? Ved to bol poskok a udavac a nie psychopat. Raz som ho videl na nemenovanej zabave a boli tam len dvaja a nechal tak do druheho dna auto ako pri uteku dostal riadnu bitku.

  18. Iľja to si posral a poriadne. Ty kurva ako Judáš. Prajem ti príjemné užívanie života v Seredi po podmienečnom prepustení z lochu. Takže za 4 roky si vonku. Určite sa nato tešíš. Ubezpečujem ťa, že nielen Ty sa tešíš. Aj seredania. Aj Tí ťa privítajú. Určite nie s kytkami a koňakom. Určite vieš s čím. A povedz tomu Tvojmu fotrovi, že nech nie je úplný k o k o t a nevyblakuje po meste že si nevinný. Alebo mu už nadobro jebe ?

  19. Ved ilja je Sered , bez neho by sme chodili do kostola KDH by vladli zase by sme chodili na polia ako nasi prarodicia , pozri na vojny co sa deju vo svete koli comu koli viere .

  20. Boooze vy ste neskutocne pesimisticky , Sered je supr mesto len by to tam chcelo otvori viac cofee shopingy ako v Holandsku, Canade kde rad chodim tam je to normalka iba tu na Slovensku potajomky kazdy doma myslim ze Anonym fici tiez na niecom , boooze

  21. Ešte ich je vonku dosť, treba aj takých pobrať čo dealovali pár rokov spätne. A nie že oni akoby nič. Bastardi zasratý soplavý. Vtedy bude pokoj.

  22. J.Š. je dilino,frajera sekal len s Dunčom za chrbtom a frajerov strúhali len v Seredi a okolí, inde šúchali nožičkami

  23. Veru tých díleríčkov je dosť vonku. Teraz že oni nič. Ale tak to není. Pôjdu pekne za svojimi šéfmi. Už sa na tom pracuje.

  24. Aby si nebol prekvapeny a poodhaluje tiez vrazdy co sa tu napachali kedze s nebohym M.K. to tu viedli a vyboxuje si aj on cez 10 rokov a zachvilu je doma tiez. A udialo sa tu toho veeelmi hodne. Moj nazor

  25. V seredi bol pokoj kým boli chlapci doma, teraz sa tešíte že ich pobrali ale keď sa život vráti do normálu sami zistite že drogy nezmizli a bude ich oveľa viac, len ich budú dilovať indivídua z ktorých budete mať oveľa večší strach. Potom budem zvedavý na vaše pripečený komentáre!

  26. Ako hovorím, zostalo tu mnoho prefetovaných mozgov. Viď pán Nestranny.. Odplachti kludne za svojimi “ chlapcami“ do lochu, ich svet odišiel s nimi a ludia ako ty sem už nepatria. To Ty si nechaj svoj pripečený komentár, tu to už nikoho nezaujíma! Nám sa tu bez tvojich chlapcov dýcha oveľa lepšie.

  27. Ak vám tak veľmi záleží na Slavovi a na tom aby dostal čo najmenej, poraďte mu nech začne spievať. Napríklad aj o tom kto si (že by u neho?) objednal podpálenie Majkovho auta. Chlapcov z NAKY to bude určite zaujímať. Bude z toho senzácia. Veľa starostov a primátorov zatiaľ nezavreli za takéto objednávky

  28. Nejakeho Majkiho auta podpalenie odcuzenie vobec nie je podstatne to je len neobjektivny pisalek , pozri na Kevesku,Pulicerovu cenu si zasluzi , isla priamo objektivne postavila na nohi celi PZ Slovenska z monsinorom ktoreho sice chcu zpochybnit ale je uz neskoro .

  29. Rozmýšľam či ten Suchý si skutočne vstúpil do svedomia a povedal všetko čo vedel, alebo na niečo zabudol?
    Nechce sa mi veriť že by si nespomenul na prepojenie skupiny na preferované športové odvetvie, stomatológiu a lekárenstvo. Možno bol opäť iba vypočítavý a vedome toto zamlčal, alebo niekto ani nechcel počuť všetko o čom hovoril.

  30. Lipsicov zakon hovori o docasnom!! prepusteni svedka kajucnika , zatajenie dalsich skutkov je trestne , sucheho po 4 rokov prepustia no otocia hned na prahu veznice .Slaveno nechce prist o majetok preto bojuje , kolotocari majetok nemaju tak ze zoberu dohodu moznoo ak sa nespomenie Ivanuska

  31. Futbalista z Patac prdu je Predsa V a len ta . On ma silne buldozere. Na futbal sa chodza kukat politici, policia, takze ruka ruku myje. Treba opatrne lebo od Nr do Paty je vela roli kde sa ludza stracaju , ked idu proci nemu.

  32. Pre …ked to citam tak drogy v Seredi zastrešujú veci hraci a Slavo a Ilja su len pesiaci ktori na vysie hlavy mafie nebudu hovorit .

  33. Pre …Kolko ludi sa uz v Seredi stratilo a su pochovaný na neznámych miestach? Naka by sa
    Mala v Seredi zamerať na vysie hlavy…

  34. Pokiaľ máte nejaké podozrenia ohl.stratenych ľudí alebo ľudí zapletených v drogách, choďte na políciu a tam oznámte, čo viete. Inak zostanú tie vaše reči len prázdnymi kecmi ľudí, ktorí sa chcú cítiť dôležití a píšu sem neoverené šuškačky na úrovni Jedna pani povedala. Viem ze niektorým teraz chýbajú otvorené šenky, kde by mohli mudrovať, ale prosím, ušetríte nás tých vašich prepitych a prefetovaných dristov.

  35. Kto sa v seredi stratil?ludia nezastavam si ich.Kto scim narabi stim i schazi sa hovory…ale postrehli ste nejaku zmenu? Nasi spoluobconia na trnavskej a pri cukrovary predavaju dalej…nenahralo im to do kseftu?Neviem otom ze by sa v seredi volakedy vrazdilo alebo prepadavalo.Ano drogy su tu od jakziva ale to sa nezmeni…teraz sa tu rozkodia srby a a albanci a snima uz poriadok nikto neurobi

  36. Pre ulicana a tie kurvicky anonymov od svinu.vase matere su kurvy a otcov mate bukov.ked boli chalany doma tak ste sedavali vpivniciach cul ste mudry a rozdavate roky vy degesi svoje metere obvinujte ze su kurvy a nie moju ze drogy predava.ste nuly musite sa skryvat za anonymov vy smejdy a suchemu zecte cicinu.

  37. Anonym zamestnaj sa radsej a nepis hluposti..snivas otom aky budes velky gangster…v hlave toho vela nemas…mas chore vzory. 16 hod smena vo fabrike by ti prospela.

  38. Pre anonyma od svinu . Ty neries co mam ja vhlave a co by mi prospelo ja nesnivam o ziadnom ganstrovi ja som len deges ale oproty tebe ganster som lebo vystupujem verejne a neskryvam sa jak kurvicka.sere ma to ze tu obvinujete ludi a prajete im len to najhorsie a keby boli doma tak sedite doma a cepete sa navzajom.nesahas im a ani mne po clenky to co mas vhlave tak stracam stopanok a kam si sa ty teraz vybral tak ja som odtial doma uz 5 rokov.Rada odomna pre teba.daj sa dokopy skus nejakeho terapeuta a neries tu chlapske veci ti nehaj na skusenich.

  39. No.. Vidím, že už sme opäť v štádiu, keď sa diskusia mení na hádku seredských fetiek a egocentrickych primitivov. Fetky a primitívi, ktorých svet sa práve rozpadá, lebo ich vzory išli bručať do lochu, nechajte nás slušných seredanov tešiť sa tu z toho, že sa mesto po rokoch čistí od grázlov a odplávajte do svojho zmagoreneho sveta fetu, aut, retázék a kurvičiek. NIKTO tu na vás není zvedavý. Ďakujem.

  40. Pre svina ty si tak zmagoreny zo zivota v Seredi ze ty si uz nic okrem drog a obdivovania primitivov ani nevies predstavit ..dam ti Dobru radu Zbal sa a chod skusit zivot vo svete uvidis prospeje ti to.Ti ktorych obranujes nicia zivoty inym.

  41. Katarina Sabova pre uličan ty magor ked pišeš pičoviny tak nepiš Kata Vaškova lebo totiž to som bola za slobodna kata vaškova a každy mi vypisuje pičoviny mne zomrel teraz manžel a neprajem si taketo problemi ja som dvôchodkyna a zato že som Stana Vaška (svina)sestra tak to tam napiš inak ty potkan narkomansky

  42. Pani Sabova ste starsia pani respektujem to ale zastavat si syna verejneho narkomana a odpad spolocnosti ze vam neni hanba. Viete ako vas syn skoro skoncil v base za 3x a dost. Viete ako skoncila jeho cestna pracovnica Blanka keby niet vasho syna este by zila. Chodil som s vasim synom do skoly a tam si ho tiez dost ludi uzilo. Ste jeho matka chapeme to kazda si svoje dieta zastane nech je akekolvkek ale je odpad nasej spolocnosti tak sa stym zmierte.

  43. Sabova katarina Seredan mne nepiš o mojom synovi ano je moj sy a kazda mama si svoje dieta zastane nevieš ako dopadnu tvoje deti ešte nekrič rodičia nemožu za deti a deti nemožu za rodičov co sa nepodpišeš ked si taky frajer kazdy tu pise pičoviny pod anonimitou to su všetko di dodry ĺudia a mne nenadavajte na syna ja neuražam vas ani vašu rodinu tak mne dajte pokoj a mojho syna lubim je moj aj keby bol vrah

  44. Katarina sabova pre seredan a odpad ludskej spolocnosti si asi ti ked to tak dobre ovladaš kto je narkoman a kto nie ja sa ti tu nebudem omluvat ale ked si frajer pridi sa porozpravat ako človek anie pišeš ako seredan 🤣🤣🤣🤣🤣

  45. Ocuj Vaskova zumpa, komu si v zivote pomohla? A tvoj zgep syn? Koho neokradol ten mal stastie, zalez tam do svojho hnoja a slop dalej, nic ine nevies, nic dobre si za cely zivot nevyplula zo seba ty omyl prirody…takych ako si ty strielat hned po narodeni..

  46. Sentence should have been 25 years to life without parole. Slavo will get it Corona will get both of them. I am confident millions are hidden in of shore account. Low life people, grandparents can’t even turn in their graves. Holocaust survivors from Dachau & Auschwitz, hope so get this message asshole. If you ever contact us FBI will be notified for harassment , could care less if you , Pavel or anyone else in the mishpacha expired yesterday or tomorrow including the f bitch doctor.

  47. Sentence should have been 25 years to life without parole. Slavo will get it Corona will get both of them. I am confident millions are hidden in of shore account. Low life people, grandparents can’t even turn in their graves. Holocaust survivors from Dachau & Auschwitz, hope so get this message asshole. If you ever contact us FBI will be notified for harassment , could care less if you , Pavel or anyone else in the mishpacha expired yesterday or tomorrow including the f bitch doctor.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img