ISSN 1337-8481

nedeľa, 19. mája, 2024

Mimoriadne silvestrovské online rokovanie vlády. Tvrdší lockdown by mal platiť už od polnoci !

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Premiér Igor Matovič na svojom Facebooku uviedol, že vláda na dnešnom mimoriadnom rokovaní sprísni opatrenia a zavedie na Slovensku tvrdší lockdown. Prvé opatrenia začnú platiť už od polnoci, ďalšie vstúpia do platnosti v nasledujúcich dňoch.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tvrdší lockdown?? a je vlastne teraz nejaký lockdown?? žiadny neni nepociťujem to… Neschopná vláda.. aké opatrenia?? zase zapáskovať nejaké regále v obchode?

  2. ked vlada prijme nejaké opatrenia nadáva prva polovica národa, keď neprijme opatrenia nadáva druhá polovica národa kto by tomuto národu vyhovel

  3. Ale ide o to že prijme nezmyselné opatrenia tak to pochopte už! Zavreť všetko na 2 týždne komplet max potraviny nechať otvorené a uvidíme čo bude ďalej trebalo by to vyskúšať…

  4. Vláda mala prijať už dávno tvrdé opatrenia. Toto čo tu je dnes nestojí za nič a to bolo rečí aký bude lockdown. Výsledok je žalostný, na kieho Aladára funguje napr. servis bicyklov? Rozum mi to neberie. Lyžovačka, silvestrovské pobyty… Toto je lockdown? A potom ľudí žiadajú, prosia… Neskutočné. Tu mali byť direktívne zákazy a nie niekoho prosiť. Ešte stále vláda nepochopila, že na ohľaduplnosť ľudí sa nespolieha?

  5. Tak návšteva rodiny je riziko, ale byť ubytovaný pri zjazdovke s ďaľšími desiatimi rodinami je už ok? Ja som za sprísnenie opatrení , ale ak zákaz návštev, tak zároveň zavrieť lyžiarske strediská, hotely a penziony kde sú ľudia ubytovaní čo chodia lyžovať…..A nie že miliony ľudí nech sedí doma a tisíce ľudí po chatách, penzionoch a na zjazdovkách….

  6. Zavrieť aj všetky potraviny aspoň na 2 týždne!!!!! Tam. Sa môžu ľudia zhromažďovať????? To nevadí že sa tam jebe 300ludi naraz?? Aj tí skurveny dôchodcovia celý deň. Môžu chodiť po obchodoch???? Už sa spamätaj matovic pojebany!!!!!!!

  7. Zakaz – nezakaz, opatrenia -ziadne opatrenia.
    CHOREE!
    A staci tak malo. Staci len trocha skromnosti. Ozaj, viete co to je? To je nieco, co si od huby odtrhnes sam a nemusi ti to od huby odtrhnut Vlada!

  8. Vodca z TT asi nakaze aby sa ludia lyzovali 2 metre od seba. Plus kupime len rozok a tresku v potravinach a drogeriu opaskuju, pojdeme si ju kupit priamo do drogerie. A ruska budeme mat aj v autach aj ked pojdem sam. Vodic v autobuse bude musiet mat jedno oko prekryte paskou a tu moze , ale nemusi kazde 4 hodiny rehadzovat na druhe oko. Policajto dostanu novu municiu, a miesot pokut mozu striet do noh ale len do vysky kolien miesto udelovania pokut. Vojaci tak tato verbez moze strielat do hoc koho, lebo aj tak prt trafia, kedze strelby viac nemaju ako maju.

  9. V plnej nahote sa tyzden co tyzden,aj to len preto,ze boli v karantene bezne to bolo den co den,ukazuje,aku totalne amatersku vladu mame.
    Vykrikovat ludom ze su opice,psi stekajuci spoza plota atd atd…
    Kopec nezmyselnych zakazov s takymi ci onakymi vynimkami,hlavne aby boli lobbisti spokojni,vedie presne k tomu,co ukazuje polka naroda,tj k absoluznej ignoracii nariadeni.
    A tvrdenia,ze ludia su hlupi,lebo neposluchaju a robia si co chcu,stoja na vode.Spomenme si na jar,aki poslusny narod sme boli a vysli sme z prvej vlny najlepsie v Europe.Nahoda? Nie,s ludmi sa jednalo bez invektiv a vlada pellegriniho vypadala,ze vie co robi. Tato banda na cele s tym trpakom dokazala za cely cas jedine,rozhadat celz narod a este aj sami medzi sebou,ved sa staci iba pozriet hore na status nsho osvieteneho a aj v nom uboho utoci na Sulika…Pri volbach sme volili zmenu,zialbohu prisla,ale tvrdit,ze k lepsiemu je minimalne odvazne

  10. tato vlada je absolutne neschopna. Vidi to kazdy len ovce nie. Pomoze jedine ked uz konecne skonci. Ale nato budeme zbytocne cakat, ziadna sebareflexia clenov vlady, ohybanie prava a hlavne zostat pri koryte. To drzi tuto vladu pokope. Nezmyselne opatrenia, neskutocna arogancia a porusovanie vlastnych pravidiel clenmi vlady. Zato je krajina v takom stave akom je. Darmo ich ide niekto ochranovat, skorumpovany novinari, ovecky bez kuska rozumu aj VY ste prispeli k tomu ako to teraz vypada. Hlavne je ze vleky idu a peniazky idu majitelom do vrecka. Ved co tam po korone, treba zarobit.

  11. Mali by začať od seba 🐷

    Na jednej strane povolia vychádzať pozitívnym na druhej obmedzia všetkych… borysove lyžiarske strediská sú otvorené ostatný nech zavrú… navštevy do nemocnice su zakázané ale borysa môžu prísť podojiť … Miloš toto sú fakty nie niekoho názor… do toho nalož mi

  12. obcan som zvedava na policajtou chodit dnes po venku a hlavne kontrolovat sedte doma na riti rodicia su nezopovedny deti budu vonku tak prosim vas treba kontrolovat je vazna situacia

  13. Sopornan vidim, ze vies kopirovat. Sopornan ty si kde bol v prvej vlne, ze teplosova vlada vedela co robi, to vazne? Jedine co spravili bolo to, ze zaviedli nudzovy stav a zavreli skoly. Ostatne bolo na novej vlade, aj narychlo doplnat prazdne statne rezervy. Hlavne ze doteraz vsetci vykrikovali o zavretych senkoch a putikoch a teraz ti isti vykrikuju, ze to bolo malo. Este nedavno tu niektori vykrikovali, ze netreba opatrenia, ale treba pouzivat vlastny rozum, tak ho pouzivajte kotlebove, ficove a teplosove ovce

  14. Problem je ze sa spoliehaju na osobnu zodpovednost kazdeho obcana. Kym Japonec alebo Cinan posluchne a chrani sa, Slovak ma odpor k autorita m a urobi naschval naopak. Potom sa necudujte ze na nas plati iba diktatura, my si demokraciu nezasluzime.

  15. Slovák nemá odpor k autoritám,Slovák má odpor k psychicky narušeným jedincom,k sexuálnym zvrhlíkom ,narkomanom a buzerantom,ktorí nám bohužial vládnu.Verím,že už dlho nie.

  16. tak zatvoria všetky obchody ktoré nie sú potrebné k životu a v kauflande stojí stánok z pyrotechnikou a predáva to ako rožky , tak o čom to je..

  17. aku autoritu ma šašo, ktory kazdu chvilku meni vlastne rozhodnutia, rozhodnutia odbornikov vyhlasi za blbost a na tlacovke vymysli nove nariadenie. Rano vstane s tym, ze sa poradil. Hmmm, koko ich je v posteli?

    Tak aj ty si z toho urobis prču. Nie?
    Nevyhovarajte sa a neospravedlnujete, ze je Covid. Toto je o autorite a discipline.
    Aky senkar, taka putika.
    Kto je senkar? Autorita?

  18. Nechapem ako mozu byt Matelkovolici taky jebn–y. Tu nejde o to , že ked odmietame toho Vasho idiota z TT co je naruseny, tak hned sme za Fica, Pelleho , alebo Kotlebu. Ked budu predcasne volby , tak sa urci novy premier, podla preferencii, ludia uz zistili, ze vodca z TT je na hlavu a par ludi co si ho brani, tak tym tiez uz niet pomoci. OLANO postihnute dostane svoje 4 percenta a bude vonku z parlamentu. Uvidime kto vyhra a ako zostavia vladu, ale matelkovci naruseny nemaju v parlamente a nieto este vo vlade co hladat.

  19. Matovic ma novy liek na Covid..podla neho,ak by ludia dodrziavali opatrenia,tak za 2 tyzdne na Slovensku by nebol ziadny Covid..to nevymyslis..to je Matovic..

  20. Matoviča vláda patrí k tým najlepším, akých táto krajina mala. Teraz tuto pod tlakom jednoduchčia populácia vypisuje svoje emancipacie, rôzne pocity, ale keď budú volby a zrovna bude aj futbal, tak….

    Rozhodnutia vláda prispôsobuje aktuálnej situácii, ktorá sa dynamicky mení a preto sa menia aj opatrenia. Chápem, chýba Vám karčma, výherný automat a zoxidované lacné pivo, chvilku vydržte a ak prežijete bude aj to.

    Termíny pohrebov v NR sa určujú dnes na 12. až 13. január, kapacita katafalkov na cintorínoch v NR je cca 100ks, aktuálne full, prvý náves je pripravený. Chápem, že 40% populácie neverí na koronavírus a myslí si, že si to matovič na nich vymyslel lebo ich chce vytrestať za to že volili Fica, tiež chápem, že 10% populácie neverí na tvar zemegule. Z historie vieme, že v 50-tich rokoch minulého storočia tu iba málokto vedel čítať a písať a keby nebolo čechov nefungovala by ani pošta, ani úrady ani školy. Od tej doby to teda nie sú zlé percenta. Z rozvojom 5G sieťe, tak o 200 rokov dobehneme súčasnú rovinu rakúska.

  21. Môžeme sa vyhovárať na vládu koľko chceme, ale toto je čisto o našej zodpovednosti…ak by sme dodržiavali tie základné pravidlá, tak by situácia nemusela byť tak kritická…ale žijeme v krajine kde 39% ľudí myslí že Covid je vymyslený a 20% si myslí že očkovaním im bude implantovany čip..čo myslite ako tych 39% neveriacich asi dodržuje pravidlá, to že na to ľudia kašlú je chyba vlády? Matoviča, Fica, Sulika alebo Radičovej?

  22. hranicne pasmo, ty si riadna Matelkova opicka. Vies o tom ze nemocnica v NZ, DS posiela zoznulich do NR, preto tam narasta pocet. Uz tolko neliz vajcia matelkovi, lebo si prepnuty. Vypluj chlpi z huby a daj si radsej to zaoxidovane pivo, lebo len blbosti trepes

  23. pre hranicne pasmo intelektualnych schopností 31. decembra 2020, 18:29
    Ste vtipný človek, dajte viacej takýchto sránd. Dávno som sa tak dobre nepobavil. Matovičova vláda najlepšia za posledné roky 😀 Dobréééé. Môžete len nám menej znalým, neliberálnym, nematelkovským, no proste ľuďom so zdravým sedliackym rozumom povedať, v čom sú najlepší? Choďte to povedať ľuďom, ktorí kvôli týmto idiotom prišli o prácu a živobytie. Určite by ste boli populárny 😀

  24. hranicne pasmo by dostalo taku popularnu cez chrapu, za tieto jeho bludy, fuj. Opice matelkove. Oncas amma dojem , ze to sam matel pise tie komenty na jeho obhajobu.

  25. pre Miloš Majko 31. decembra 2020, 14:07
    Miloš, nie som síce autor toho príspevku ale hovorí sa tomu sloboda slova a prejavu. Ak ti tento pojem ešte niečo hovorí. Okrem toho, ľudia už majú po krk týchto Matelkových nezmyslov. Najneschopnejší premiér v histórii krajiny. Nahnať do parlamentu poslancov aj tých, ktorí sú poz. testovaný na kovid ale ľuďom zakázať aj návštevu rodiny. Hmm, ide mu to. Už aby boli voľby, najlepšie predčasné.

  26. A ked vydrzis nepapat, tak uvidis zlate prasiatko.

    Mozno od hladu, alebo za ten cas nudzoveho stavu tvojho zlateho z TT.

  27. Hraničné pásmo, žiaľ takýmto ľuďom a tým 59% tak ťažko vysvetliť. Stále sa budú oháňať tým svojim naucenym sloganom to Matovič… Ale tak je to vždy, jednému vyhovies, druhý to pochopí ale treti a ďalší budú píndat nech je to čokoľvek. Áno, tiež si myslím že väčšina je to o ľuďoch a ich novému pristupu

  28. Vladenko tu okrem neuveriteľne nenávistných príspevkov voči Matovičovi pod každým článkom nič zmysluplné nenapísal. Čo tebe konkrétne ten konkrétny Matovič urobil? No daj, ale konkrétne tebe a iba Matovič, daj nech sa pobavíme a pochopíme tvoju diagnózu

  29. pre Anonym 31. decembra 2020, 20:33
    Muhahaha? Hmm, zaujímavo sa smeješ 🙂 Zúfalec, prečo? Lebo mám vlastný názor? Lebo sa nezhoduje s názormi zo stáda Olano? Však hýkajte nad svojím spasiteľom, nikto vám to neberie. Len píšem, že svojou neschopnosťou robia ľuďom nervy a mnohým ľuďom znemožnili zarábať si na živobytie? Čo z toho nie je pravda? Najprv niečo povolíme za určitých podmienok a vzápätí všetkých nazveme nezodpovednými a zatrhneme pomaly aj dýchať. Ale keď treba odhlasovať do nemoty výnimočný stav tak zrazu majú aj poslanci s poz. testami výnimku. Ale kludne si ho voľte, hecujte sa, odbavujte sa nad ním, mne je to u prdele. Mám na neho svoj názor. Vy máte iný, je to ok. Tak nad čím sa rozčulujete? Šťastný nový rok. Ideálne bez Matelka 😀

  30. Vlado Vlado…keď nebudeme zodpovední všetci ani tá najdokonalejšia Vlada(aj tá tvoja) si stým neporadí..tak prečo musíme na všetko hundrat a nadávať?

  31. pre Rr 31. decembra 2020, 21:23
    Vláda má prijať opatrenia a jednoznačne rozhodnúť ako v Rakúsku odkedy dokedy platia také a také opatrenia, obmedzenia atď. U nás je to od marca pokus – omyl.

  32. Vazení, od marca je to len omyl – omyl.
    Je nemyslitelne, aby prijali obmedzenia a dali vynimky z obmedzenia.

    Odvolavam co jsem odvolal a slibuji co jsem slibil. Odvolavam co jsem slibil a slibuji, co jsem odvolal. Ciste Kocurkovo.

    Zakaz vychadzania, ale do prirody v ramci okresu mozes.

    Hmm, kolko ludi sa nadrbe do tej prirody? Ved je to CHORE!

  33. Nadávame na government a pritom je to naša vec. Aby sme používali vlastný rozum, a nečakali len na to čo nám kto nariadi. Nech by tam bol ktokoľvek tak by to išlo plus mínus rovnako – stačí sa pozrieť na okolité krajiny. Všade kopec mŕtvych na covid či s covidom. Aj polodelfín už musí vidieť, že bez vakcín sa toho svinstva nezbavíme. A stále sa nájdu takí, čo to z rôznych dôvodov spochybňujú a radšej veria plateným konšpirátorom ako vedcom. Fakt nechápem.
    Izrael mal 3 krát naozaj tvrdý lockdown a aj tak to nepomohlo a teraz začali skutočne masovo očkovať a idú príkladom.
    Ako rýchlo zaočkujeme u nás aspoň polovicu ľudí – hlavne starších, dôchodcov, chorých, lekárov, sestričky ….tak rýchlo sa toho zbavíme.
    Prajem všetko dobré do nového roku.

  34. hranicne pasmo… keď som si prečítal prvú vetu v tvojom príspevku,tak mi od smiechu skoro z nosa sopel vyletel !!!
    Daj ešte niečo ! Šak je Silvester,nech sa zasmejeme

  35. Konečne sa zobudili:
    Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) odsúhlasila núdzové použitie vakcíny proti novému koronavírusu od konzorcia Pfizer-BioNTech. Informovala o tom agentúra AFP, podľa ktorej ide vôbec o prvú očkovaciu látku proti COVID-19, ktorú schválila WHO. Tento krok podľa AFP otvára cestu pre krajiny po celom svete, aby urýchlene umožnili dovoz a distribúciu tejto vakcíny. V mnohých štátoch sa očkovanie s touto vakcínou už začalo. „Vakcína Pfizer-BioNTech sa stala prvou očkovacou látkou, ktorá získala núdzovú validáciu WHO, odkedy sa pred rokom začala pandémia,“ uvádza sa vo vyhlásení WHO.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img