ISSN 1337-8481

pondelok, 29. apríla, 2024

Po premiérovi sú pozitívni na COVID-19 aj ďalší politici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Vicepremiérka Veronika Remišová má pozitívny test na COVID-19, cíti sa dobre

Vicepremiérka Veronika Remišová sa po oznámení pozitívneho výsledku u premiéra dala včera popoludní otestovať PCR testom. Výsledok bol pozitívny. S celou rodinou preto prežije sviatky v izolácii. Zatiaľ sa cíti dobre, bez príznakov.

 

Rovnako včera oznámil svoju pozitivitu aj minister obrany SR Jaroslav Naď:

SOM PCR POZITÍVNY
Tak práve som sa dozvedel, že dnešný PCR test preukázal moju pozitivitu. Od rána som sa necítil dobre, teraz mám vysokú teplotu, bolesť hlavy a celého tela. Čuch aj chuť zatiaľ mám.
No čo už, teraz treba zabojovať. Predstavoval som si krajšie Vianoce, ale treba zostať zodpovedný.
Dávajte si prosím na seba pozor, ostaňte doma keď môžete a buďte zdraví!

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Všetci parlamentní darmožráči budú teraz pozitívni lebo kto je pozitívny,ten sa nemôže dať vakcinovať a tej vakcíny sa boja viac ako čerta !

  2. Narcis odišiel za medveďmi,presne tak,ako voľakedy o Ficovi hovoril on.Úžasne obyčajný a ľudový politik sa teraz ani nepohne bez opancierovanej limuzíny.Nepokazme si to – to je jeho hlavný slogan,a on sa napriek tomu vyberie do domu bývalého mafiána,teraz ctihodného občana,podnikatela a politika,kde sa v tom zamorenom dome všetci nakazili.Možno to bol aj účel,aby sa nemuseli dať očkovať.

  3. ze budu spolu vo svajciarsku lyzivat.
    A ci tam sa len ryzuje?

    Inak uuzasne testy. Rano AG test negativ, o chvilku PCR test pozitiv. Tak naco testovat?

  4. Premiér má pancierové auto z titulu funkcie. Ale, že sa platila ochranka súdruha Fica keď bol obyčajný poslanec tak to bolo podľa vás ok

  5. „V zápale volebnej výhry Igor Matovič vyhlásil, že by si najradšej vybavil, aby mohol žiť úplne bez ochranky. Štyri mesiace po voľbách potrebuje bodygardov aj jeho manželka Pavlína.“

  6. Chlapci len ukazujete akí ste neznalí. O tom kto bude mať ochranku a v akej miere nerozhoduje Matovič. Takisto nerozhoduje ani o tom či ju vôbec bude alebo nebude mať. Diskutujte o tom v čom sa vyznáte.

  7. máš úplnú pravdu.pancierové auto má preto lebo je na to dôvod. Tu ide o to že keď nastupoval do premiérskeho kresla tak si to predstavoval ako hurvínek válku. teraz žije realitu.

  8. Bohus, nenyje?
    zomrel v stredu neskoro večer niekdajší francúzsky prezident Valéry Giscard d’Estaing. Informovala o tom agentúra AFP s odvolaním sa na jeho rodinu, podľa ktorej zomrel na následky koronavírusového ochorenia COVID-19

  9. Chceš mi nahovoriť, že zabil ho kovid, alebo je to už vekom. Narodený 1926!

    Všetko hádžete na Covid. A to je choré.

    Už zabúdate na „obyčajný“infarkt.
    Alebo aj tomu je od roku 2020 na príčine Covid?

  10. Jozef. Povedz mi jedno meno aktívneho politika čo zomrel na covid.a nie skoro 100 ročného starca. Z Igorovej strany to beriem ako marketing .neverím mu ani slovo

  11. Patrick Devedjian, celé desaťročia dobre známy ako hlavná opora konzervatívnej pravice, sa stal prvým politikom vo Francúzsku, ktorý zomrel po pozitívnom testovaní na nový koronavírus.
    Bohus, ale ved to su ti ohrozeni. Stari a chori. Mlady zdravy sportovec to skor prekona bez ujmy. Aj ked uz aj mladi zomieraju.

  12. Donald Trump je ťažký mladík.prekonal coronu bez komplikacii.Patrick Devedjian nar. 1944.všetky tie slávne osobnosti s covid-19 mali taký vážny priebeh že si stihli dávať fotečky a statusy na FB aký sú chorí

  13. Donaldovi bol nasadený experimentálny liek, ktorého vedľajšie účinky sú halucinácie, depresie a iné psychické problémy…

  14. Daniel, veď nakaz sa aj ty, aspoň budeš mať imunitu, keď si taký hrdina. A nezabudni sa potom pooblizovať so svojimi staršími príbuznými. Aha, ale ty si to prečítaš až večer, teraz spíš, typický psychiatrický pacient.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img