ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

V dedine v okrese Galanta sa chválil že je pozitívny. Jeho ľahkovážne správanie má trestnoprávnu dohru

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM|  Vyšetrovateľ z Galanty vyšetruje konanie 21 ročného muža s podozrením na zločin šírenia nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby. V prípade odsúdenia je trestná sadzba vysoká, a to 4 až 10 rokov nepodmienečne.

Po testovaní, začiatkom novembra, vyšiel Ottovi z dediny v okr. Galanta pozitívny výsledok. Namiesto dodržiavania domácej karantény sa však išiel ešte ostrihať. Nasadol do taxíku a v uzavretých priestoroch sa mal stretnúť s ďalšími kamarátmi. Keď im oznámil, že má pozitívny výsledok, niektorí sa zľakli a radšej odišli. Do kontaktu prišiel, podľa svedkov, s minimálne 6 osobami, vrátane vodiča taxi služby.
Policajná hliadka, ihneď po nahlásení podnetu, vykonala u osoby previerku za účelom preverenia informácií o dodržiavaní nariadenej karantény. Policajti zistili, že muž nakoniec skončil v prenajatom byte, v izolácii.

V súvislosti s pandemickou situáciou preverili policajti v rámci Trnavského kraja za posledný týždeň 23 podnetov. Z toho 9 sa týkalo nedodržania povinnej karantény, 4 osoby podnety smerovali na prevádzky a policajti skontrolovali 10 osôb , ktorí sa nechránili rúškom. Od začiatku pandémie sme preverili 1036 pondetov.

Foto: ilustračné

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Strašne nebezpečná nákazlivá choroba 😀 😀 😀 mám covid necítim chuť a nemám čuch… toto je strašne vážna choroba dokonca smrtelná môžem povedať 😀 😀 ale má to jednu výhodu môžem si nalievať doma kolko chcem pálenky je to jak keby som pil vodu 🙂 btw tento rok nebola chrípka lebo je covid ?

  2. Anonym! To, že sa máš fajn skús vysvetliť tým na pľúcnej ventilácií, alebo to choď povedať na hroby niekoho z tých 1378 mŕtvych.

  3. Coviďak,nikto na covid nezomrel,covid je slabý a potrebuje ďalšie diagnózy,ktoré musíš mať,aby si otrcil kopytá,ale však píš si tu svoje bludy,najlepšie spravíš keď už nebudeš vychádzať von vôbec a vypni aj internet,šíri sa to aj cez wifi,môj..
    Zbohom

  4. Re covidak a ty si myslíš že tie opatrenia sa robia pre takých ako si ty?ale pre tých, starších ale aj mladších ktorí majú rôzne diagnózy?

  5. popieracom covidu nech skape niekto z rodiny, Aby sa zobudili. Lenže potom budú dediť , tak radšej nech skapú rovno oni. A Uľaví sa všetkým normálnym ľuďom ktorým nerobí problém nosenie rúška.

  6. Re Coviďak…ak dostaneš dostatočne veľkú nálož viru, može ťa to dostať aj bez dalšiej diagnozy…a teraz otázka, ak máš diabetes a si zodpovedný, chodíš na preventívky tak sa kludne dožiješ 70-80 rokov….a ak ťa to v kombinácií s covidom dá dole v 50-tke,…umrel si podľa teba na cukrovku alebo na covid?…a teraz takých diabetikov máš na slovensku 360 000, dalšie státisíce majú problémy s tlakom alebo s imunitiou…máme sa na nich vykašlať…veď raz by aj tak umreli a je vlastne jedno či v 50tke alebo 80tke?

  7. To hentych chujov klonuju v pospolitosti, alebo u brancov. Ved pred coronou tu sice bolo dost idiotov, ale teraz sa nejak premnozili.

  8. anonym to ze necitis chut a cuch, je ten najmensi problem a zelam ti, aby to tak ostalo a potom sa to zlepsilo.. realita je taka, ze viacero znamych co presli covidom (casto aj s minimalnymi alebo strednymi priznakmi) zistili po 2 mesiacoch, ze maju zdevastovane pluca a myslim si, ze takemu staci ina choroba, mozno aj ziadna, mozno iny kmen covidu a budu mat velky problem. Nehovoriac o tom, co to spravi s tvojim zivotom a jeho dlzkou. Napriek tomu, ze mas zahmlene videnie ti drzim palce, aby si bol zdravy.

  9. Jasné mam totalne zdevastovane pluca 😀 😀 ked dostanes covid a prestanes citit chute tak virus sa ti nedostane do pluc… co si ty lekár 😀 Kaja ale vacsieho debila si uz urcite pocula chod na fb a vyhladaj Igor Matovič a budes pocut vacsieho debila jak som ja… pred sviatkami sa nakazi covidom aby sme o nom nepoculi a on si pekne pojde lyžovať. Tam behá v Rakusku bez ruska pred kamerami a on chce aby sme dodrziavali opatrenia? No mozem ho jebat.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img