ISSN 1337-8481

nedeľa, 28. apríla, 2024

Premiér: Na pohyb v červenom okrese bude potrebné mať po víkende aktuálny test

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img
Úrad vlády |MM|  Ktokoľvek, kto sa po tomto víkende bude chcieť pohybovať v takzvaných červených okresoch, ktoré budú podliehať druhému kolu celoplošného testovania, musí mať k dispozícii aktuálny test na ochorenie COVID-19. Na stredajšej tlačovej konferencii v parlamente to povedal premiér Igor Matovič (OĽANO).

Ak niekto bude potrebovať ísť v budúcom týždni napríklad z Bratislavy do okresu Dunajská Streda, v ktorom bude opäť testovanie, musí mať podľa premiéra certifikát o tom, že absolvoval test alebo potvrdenie o absolvovaní PCR testu. Potvrdil, že keďže ešte nebudú v každom okrese zriadené mobilné odberové miesta, bude treba cez víkend ísť na test zo zeleného do červeného okresu.

Matovič tiež povedal, že obce, ktoré sú na hranici medzi takzvanými červenými a zelenými okresmi, budú zrejme vystavené väčšiemu náporu ľudí. Poprosil ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO), aby s tým rezort počítal a aby v dostatočnej kapacite zabezpečil testovacie miesta aj na pretestovanie ľudí, ktorí prídu z vedľajších okresov. Matovič nechce brániť ľuďom sa dať dobrovoľne otestovať, respektíve sa dať otestovať, pokiaľ potrebujú ísť cez týždeň do červených okresov.

„Urobíme všetko preto, aby od pondelka bola k dispozícii možnosť otestovať sa v každom okresnom meste, ktoré je v zelenom pásme, kde nebude druhé kolo pretestovania. Keď napríklad v utorok bude niekto potrebovať ísť do druhého regiónu, aby si mohol ísť urobiť test, a mať tak aktuálny,“ priblížil Matovič.

Premiér sa obáva náporu na testovanie na dobrovoľných miestach, kde bude možné sa ísť dať otestovať zadarmo. „Poprosil som dnes ministra zdravotníctva, aby urobil všetko preto, aby od pondelka boli tieto odberové miesta k dispozícii v 25 okresoch, plus v Bratislave a Košiciach viacero, lebo aj tu je viacero okresov a väčší počet ľudí,“ dodal.

Premiér ešte v pondelok (2. 11.) avizoval, že vo všetkých okresných mestách vzniknú mobilné odberové miesta, kde sa budú môcť ľudia bezplatne otestovať antigénovými testami. Zároveň sa má druhé kolo testovania realizovať počas najbližšieho víkendu v najviac zasiahnutých regiónoch.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tato vojna proti pandemii je
    v skutocnosti vojna voči základom spoločnosti: prirodzenej rodine, úcte k
    ľudskému životu, láske k národu, voči ludstvu a ludom ako takým…„Vidíme
    hlavy národov aj náboženských vodcov, ktorí nadbiehajú tejto samovražde nasej kultúry
    a jej kresťanskej duše, zatiaľ čo práva občanov a veriacich sú upierané v mene
    stavu núdze, ktorá sa stále viac a viac obnažuje ako nástroj pre zavedenie
    neľudskej tyranie bez tváre.“ Viď. Matovicov nacistický certifikat
    o slobode… Chcu si ekonomickými a inými nástrojmi podmaniť človeka cez
    nikým nevolených samozvaných vodcov, ktorí financujú a riadia tento projekt cez
    viditeľné figúrky typu Gates. Za pomoci farmaceutickej lobby spojenej s
    očkovacím programom proti COVIDu sa má transformovať, resetovať svet ako ho
    poznáme na brutálnu totalitu kontroly čínskeho strihu. Prekvapivé však je, že
    nieje nikoho, kto by bil na poplach. Chcu si podrobit masy a presvedčil ich,
    aby sa nechali označkovať ako dobytok. Ale Ľud objavuje, že má dušu, začína si
    uvedomovať, že nie je ochotný vymeniť svoju slobodu za zrušenie svojej
    identity, začína chápať hodnotu rodinných a sociálnych väzieb. Tento Veľký
    reset je predurčený k neúspechu, pretože plánovači nechápu, že stále existujú
    ľudia pripravení vyraziť do ulíc a hájiť svoje práva, chrániť svojich blízkych,
    zaisťovať budúcnosť svojím deťom a vnúčatám. Neľudskosť a bezcitnost
    globalistického projektu sa rozbije tvárou v tvár pevnému a odvážnemu odporu

  2. pre PRAVDA dobry material davas,fukas,tahas….nakupujes u spoluobcanov v socialnych bytoch,ci na cukrovarskej ci pri poliklinike??!!!…..ci mas nedajsatane este lepsi zroj??!!……

  3. Priatelia, nuž ja neviem. Mne ten celý parlament a je jedno či sú to vládnuci, alebo opozičníci pripadá,ako dobre zinscenované divadlo. Ak by opozícii išlo o nezákonnosť všetkého čo sa tú deje tak by konala razantnejšia a mobilizovala by ľudí k masovej revolte. A deje sa niečo? NIČ. A preto je úplne jedno, či je niekto ľavý, alebo pravý, zelený alebo dúhový. Nedávno som započul jedno trefné prirovnanie“ ak by ten ničiaci vírus bol tak neskutočne nebezpečný, tak by všetci zazobaní poslanci NR s miliónovými vilami /niektorí/ a niekoľkotisícovými platmi boli pekne doma a nespravili by ani krok zo svojej rezidencie, aby sa náhodou nenakazili a nezomreli skôr, ako skončí ich volebné obdobie“. Ale oni sa kľudne vedľa seba promenádujú po Parlamente a zvolávajú jednu tlačovku za druhou. Tak teda ako? A možno sú naši mocipáni zaočkovaní špeciálnou VIP vakcínou z Bruselu nielen na COVID, ale aj na svojich naštvaných poddaných.

  4. Matovic a Nad mozno priamo roznasali covid. Mozno este aj na prezidentku kedze s nou mal Matovic stretnutie. Mozno nakazil este aj parlament. Uz su udajne v karantene a potom sup rovno do Pezinka.

  5. Ako sám p. premiér hovoril, že sa stretol s človekom nakazeným vírusom. Preto sa pýtam, či aj on zostal v 2-týždňovej karanténe, ktorú naordinoval ostatným ľuďom aj tým, ktorí sa nedali otestovať? Týmto predĺžil karanténu z 1 týždňa na 2. Takýto ľudia spravujú náš štát? Alebo sa riadia s príslovím: čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi“?

  6. pre Anonym 5. novembra 2020, 6:07:
    nemusis ist na dalsi test, staci ist do trafiky a kupit si snupaci prasok. Potom musis vykychnut cip, najlepsie na bielu plachtu. Ked toto budes mat, vezmes si malinku pinzetku a hned vedla led diody (ano je tam ledka, ale na cierne svetlo, aby sme v tme nemali rozsvietene nosy ako santov Rudolf), tak tou pinzetkou musis premiestnit klemu na body 2-3, teraz je na 1-2. No a potom si strcis cip naspatek. Ale musis cez vyfuk a pouzit ako dezinfekciu vodku s bromhexynom. A potom uz len cakat na aktivaciu z ustredia. A bude aj obraz aj zvuk.
    Len potom bacha, aby si mal zaplatene poplatky. Sumu oznami Magian.

  7. pre dotaza, aj my sme boli v robote v kontakte s pozitivnym, mali sme zostat 10 dni v karantene, ale isli sme sa otestovat PCR testom (ked si kontakt pozitivneho, tak mas na to narok, staci vyplnit formular na webe) a ked sme mali negativny vysledok, mohli sme ist na druhy den do roboty. Co je na tom nepochopitelne?

  8. v čipi! Padron, v pi*i!

    No a poviem Vám, že núdzový stav predĺži. Nebude predsa riskovať 17. november :))
    No a aj Mikuláša, ak by náhodou niečo pozitívne niesol, na Ježiška bude iná akcia, lebo „Božie mlyny“ už naka melie, …aháá, bude akcia „SPASITEĽ“! A Silvester to možno vyrieši. Pav Línka spočíta lóve a pápá…
    Či?

  9. Nejaký anonym písal, že jeho čip nezaberá…
    Ak si ty ten anonym, skús si čip dať niekam inam. Možno ho musíš mať na Pi.
    Či?

  10. Hlupakovo. Hlupy a zly premier, tupy a podly minister, do toho gumy nevalneho intelektu, a po tom vsetkom sadisticki zamestnavatelia. Cele zle, ale pokrokova allforjan chamrad toto zvolila. Tak dobruuu chut

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img