ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Potlesk pre hrdinov dnes o 20:00 hod.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Poďakovanie dnes o 20,00 všetkým, ktorí pomohli k úspechu celoplošného testovania.

Zaslúžia si vďaku od nás všetkých. Pripojte sa !

Povzbudivé slová, či vďaku môžete vyjadriť aj odkazom pre nich, tu v diskusii.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nie som zástancom testovania a to už vôbec nie ak je to dobrovoľne na silu ale neboli sme jediní ktorý boli donútenia to podstúpiť ale ty ktorý to museli všetko robiť a ešte ktomu počúvať komentáre ľudí občas dobrých občas zlých a obsolvovali zo dva či jeden deň celý patrí aspoň ten potlesk môj názor keby to nerobili kto by to spravil asi nik a všetci by sme podľa vladi museli do karantény takže ďakujem aspoň za moju rodinu že ste tam boli pre nás aspoň môžme do potravín a práce dakujeme

  2. Tak oni dostanú 500 eur a predavačky čo pracujú za pokladňou od štátu nič.
    Tlieskať ľuďom čo tam išli zarobiť a dúfajúc že budú mať pozitívnych čo najviac aby mali peniaze mi príde choré.
    Dobrovoľník znamema že tam príde dobrovoľne bez ohľadu na peniaze.
    Matovič rozdával 500 eur z našich spoločných peňazí.

  3. 500€ je pre niekoho mesačný zárobok. Prečo aj dobrovoľníci by nemali byť ohodnotení ako ostatní? Za čo sa vlastne v našom štáte platí, za to, že jeden je tam ako dobrovoľník a ten druhý je tam ako administratívny pracovník, alebo zdravotník, alebo by sa malo platiť za prácu? Takto to je aj s tzv. 13 dôchodkom/?/ aj s ostatnými dávkami. Je to všetko na hlavu postavené.

  4. Ono asi 40 % ľudí tam išlo len k vôli 500 eurám. Dokonca veľa z nich malo tieto 2 dni slúžiť v nemocniciach ale na poslednú chvíľu sa na to vykašľali a jednoducho povedali vedeniu nemocnice že do prace neprídu a idú “ robiť dobrovolnikov“ a vôbec ich nezaujímalo kto sa bude starať o ľudí v nemocniciach.
    Pokiaľ takýto ľudia majú byť vzor a tlieskať im tak Boh nás ochraňuj.
    100 krát viac si vážim predavačky, autobusárov, ľudí zo železnice a podobne.

  5. Pre 22:03 zadus sa od zavisti ty dement, chod si to vyskusat 30 hodin v skafandri strkat palicku 1000 ludom do krku s loteriou kto z nich je pozitivny. Ked nerozumies sluzbam v nemocnici, tak drz hubu. Preco asi tie sestricky nevedeli zohnat a nakoniec aj tak ich este niekolko chybalo, hadaj s tym tvojim prepitym mozgom

  6. vies, ak nieco nasilu chce niekto nieco robit, musi mat system.
    Ak potrebujem 1000 a mam len 900, musim tych 100 niekde vycarovat.
    Takze, vlada urobila hovno a starostovia a primatori museli carovat.
    ked to spocitam, tak kto to zvladol?
    Nie vlada. Ja tlieskam starostom a primatorom, ze dokazali carovat a matovic sa LEN odbavil pri cislach „dobrovolneho“ nasilneho testovania, ze „ON“ to zvladol. Toto je diktatorstvo a takto zacinal jeden nemec v tridsiatom osmom.

  7. A ty kde si bol na testoch v Mongolsku,keď ty to strkali do krku,ale suhlas,zdravotnici ale aj dobrovolníci si tie peniaze zaslužia. Len to vabenie Matoviča s 500eurami bolo už neskoro. Pracu zdravotnikov pri tak rizikovej činnosti, mal premier kvalitne ocenit hned na začiatku.

  8. prepáč, nie do krku, to bolo v tom rozčúlení, mne niekoľkokrát už robili PCR testy a tam to bolo aj do krku, preto mi to vybehlo

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img