ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Vážna dopravná nehoda na R1 – osobné auto zhorelo – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Na rýchlostnej komunikácii R1 v smere od Trnavy do Nitry pred výjazdom na Sládkovičovo došlo k dopravnej nehode.

Na mieste udalosti zasahujú hasiči HaZZ zo Serede, záchranári a polícia. Podľa predbežných informácií, osobné auto horelo, preto je na mieste niekoľko vozidiel HaZZ.

Doprava v smere od Trnavy do Nitry bola čiastočne presmerovaná cez Sereď. V týchto chvíľach sa odťahovacia služba snaží zdemolované auto naložiť na odťahové vozidlo.

– – –

AKTUALIZOVANÉ  03.08.2020 –  tlačová správa KR HaZZ Trnava

V sobotu dňa 01. augusta 2020, krátko pred obedom, bol ohlásený požiar osobného motorového vozidla na R1 v katastri mesta Sereď. Po príchode profesionálni hasiči z Hasičskej stanice v Seredi na nahlásené miesto udalosti zistili, že vodič a maloletá osoba sa nachádzajú mimo vozidla a nejavia známky zranenia. Horiace auto uhasili pomocou vysokotlakového prúdu a jedným „C“ prúdom, no požiar sa rozšíril na priľahlý suchý porast, na uhasenie ktorého boli vyslaní príslušníci z Hasičskej stanice v Galante a uhasili ho lafetovým prúdom.

 

Doprava po R1 v smere na Nitru je správcom komunikácie presmerovaná do rýchlostného pruhu.

POZOR!! Jazdite opatrne! Po vozovke rýchlostnej komunikácie sa pohybujú záchranárske zložky. Kolóna áut pred nehodou je dlhá niekoľko kilometrov.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. keď budú dávať ďalšie sračky do „moderných palív“, nebudú horieť. a ani ich nenakopnú. emisie neznížia a spotreba bude vyššia. Motor odpíše do 100tis.km (?) a …kúpiš nové, nie? Veď ich vyrábajú v SR za pár „šupiek“.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img