ISSN 1337-8481

sobota, 4. mája, 2024

Policajné radary opäť namerali pretekárov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Trnava |MM| Len 19 ročnú vodičku namerali galantskí dopravní policajti v pondelok medzi obcami Hrubá Borša a Jelka. Volkswagenom sa rútila na ceste, kde je povolená 90-ka, rýchlosťou 156 km/h. Vodičský sme jej pre neschopnosť zaplatiť zadržali a vrátime ho, keď zaplatí 600 Eur.

V ten istý deň trnavskí dopravní policajti zase riešili priestupok 27 ročného vodiča osobného auta medzi Hlohovcom a Trakovicami. Ten pridal plyn ešte viac a na 90-ke jazdil 161 km/h. Ani jemu sa pretekanie neprepieklo bez pokuty, dostal 650 Eur.

Želáme Vám veľa šťastných km a dobre platenú prácu.

A choďte si zajazdiť na pretekársky okruh, tam nikoho iného neohrozíte.

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Čia je to chyba? Našej legislatívy. Však títo debili skúšajú a robia si srandu z našich zákonov. Však zaplatiť takému zbohatlíkovi je ako slonovi mucha. Najhoršie na tom je to, že ako schválnosti, doplatia na to nevinní, ktorí sa v tom čase nachádzajú na tom mieste s tým debilom. Zaplatiť pokutu, alebo zobrať VP, nič nerieši, nakoľko jazdia i bez VP. Ako vidieť tohto je čoraz viac a viac. Aj súdi, ako to riešia? Dohoda o vine a treste. To je tiež zázrak.

  2. Penažné pokuty sú nič, penazí je prebytok. Keď 19 ročné dieťa ide 156 tachometer jej ukazuje takmer 170, to je asi maximálka toho mestského vozidla. Význam by mala pokuta 3000 eur, z toho 2xpo 1000-ke policajtom ako odmenu za nameranie, a 5 rokov zákaz viesť motorové vozidlo. V prípade nezaplatenia pokuty väzba 1 rok. Toto by som zaviedol pri prekročení o 30km/h. Teraz ked má zaplatiť 600 eur tak to je nič, to sa len smejú, a ani policajti nemajú motiváciu to nahánať.

  3. Pokiaľ sa naši politici neprestanú len na to nepríčetne prizerať a nenastolia razantné tresty – odňatím vozidla, nepohne sa to ďalej, lebo je to len návod pre druhých, aby tieto srandičky robili a tak skúšali trpezlivosť a strach ostatných sa pohybovať po cestách, aby neprišli o život

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img