ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Kolízia osobného auta a dieťaťa na Pažitnej ulici

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Od našich čitateľovi sme obdržali informáciu, že v sobotu 27.6.2020 vo večerných hodinách zasahovala pri činžiaku na Pažitnej ulici v Seredi polícia, jednotka HaZZ a záchranári.

O vyjadrenie k tejto udalosti sme požiadali hovorkyňu KR PZ Trnava, ktorá nám zaslala nasledujúce stanovisko:

„Na Pažitnej ulici došlo vo večerných hodinách ku kolízii osobného auta a dieťaťa. Vec bola riešená ako škodová udalosť, zaobišla sa bez zranení a bez alkoholu.

Apelujeme na všetkých, aby zvýšili ostražitosť na cestách. V tomto  období môžeme očakávať zvýšený pohyb chodcov, najmä detí. Tie sa pri hrách ľahko môžu zabudnúť, že nie sú na detskom ihrisku, ale na ulici!“

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Nezastavam sa ani jednej strany. Je pravda, ze mnoho polovodicov tam lieta ako splasenych, pritom maju minimalny vyhlad. Ale aj kopec deti, ci uz pesich alebo na bicykloch tam tiez chodia ako bez rozumu. Nehovoriac o tom ked su tam s rodicmi a ti len tupo ziraju ako primitivy, tazko taketo individua naucia buducu generaciu ako sa spravat ako ucastnik cestnej premavky.

  2. Pre och joj
    Na našej ulici neexistuje chodník, takže každý chodec je vlastne vždy ohrozený, keďže je nútený ísť po komunikácii. A keď k tomu prirátam ten ideálne nainštalovaný retarder na začiatku ulice, tak paráda.

  3. Som vodič a mám aj deti. V tomto prípade išiel vodič AB 30km/hod.
    Ak by išiel rýchlo, mohlo to skončiť veľmi zle.

  4. pre och joj mas pravdu-tie matky sa tam casto premavaju ako kacky,husky,slepice….najlepsie ked si idu tri vedla seba,spokojne si kotkodakaju,ty ides oproti autom a takmer musis zastavit,lebo pitche sproste sa nevedia uhnut….

  5. pre Byvam tam ….ja byvam vedla,na D,Stura…to,ze tam nieje chodnik,neznamena,ze nemozu chodci chodit po kraji a nie po celej ceste ako polodementi….ja tadial chodievam pomaly a slepice,stare aj mlade,sa tam stale premavaju po celej sirke cesty,ako by boli na pesej zone….nielen vodic sa ma s-pravat zodpovedne a davat pozor,to iste plati aj o chodcoch.akoo som pisal vyssie,casto idu dve-tri vedla seba oproti autu,vidia ho a neuhnu ani kokot….

  6. Pre Smer
    Máš pravdu… niektorí tam chodia ako píšeš. Nič to ale nemení na tom, že tam nie je chodník. Neviem o paneláku v našom meste, kde by to bolo takto riešené, že nie je chodník. Ak by tam bol, tak by ho chodci využívali… aspoň teda dúfam a spokojnosť by bola na oboch stranách.
    A poradím Ti… ak máš nervy z tých slepíc, tak môžeš využiť 2 iné trasy, ktoré vedú na D. Štúra.

  7. Raz dávnejšie som išiel po Pažitnej, oproti chlapec na bicykli pozerá doľava, doprava, dopredu ani bohovi. Nechcel som trúbiť, aby ho netrafil šľak, tak som postál a čakal. Chlapec mi vybehol aj s bicyklom na prednú kapotu. Až v tom momente si ma všimol 🙂 Neriešil som to, bola to ešte stará dobrá škodovečka 120 L, len som sa ho spýtal či mu nič nie je. Vyplašený ako mladá srnka, že nič ujo. Tak nabudúce sa skús občas pozerať aj pred seba. A išli sme každý po svojom.

  8. takze on ma ist inakial a slepice si mozu dalej porusovat predpisy? mas chore zmyslanie. co tak dbat na to, aby konecne raz predpisy dodrziavali vsetci? aha zabudol som, na SVK su rovni a rovnejsi 🙁

  9. Ty máš choré zmýšľanie. Ako môžeš dodržiavať predpis, keď nemáš vytvorené podmienky na dodržiavanie?…. To nie je klasická cesta, kde má ísť chodec po krajnici. Máš tam niekde bielu čiaru???

  10. ..nemaju tieto panelaky vchody aj z druhej strany a vyustene na chodnik? Mozno to bol zamer projektanta svetlych vcerajskov. A kazdy bude spokojny 🙂

  11. takze na ceste bez krajnice, mozu chodit chodci hocijako? dufam, ze nemas vodicske opravnenie, lebo inak ho rychlo vrat a radsej ani z domu nevychadzaj, trulo

  12. Blok Pažitná sú 3 paneláky a ani jeden nemá zadný vchod.
    Ktohovie kde je projekt asi z roku 1960-70 keď to tam postavili.
    Myslím si že sa to nikdy nedokončilo a časom sa to vyvinulo tak jak je to teraz.
    Je ale jasné nikade inakade tam ludia nábytok a pod. nedostanú a na druhú stranu pošli dieťa von sa hrať a ho sejme auto pred vchodom. HM…
    Záhada je tie dva betónové základy. Pochybujem že to bolo určené na ihrisko.
    Na záver je najlepší ten schod medzi tou teplárňou a garážmi. Tam sa v noci muselo už kopec ludí rozplesknuť za tie roky. Mestská tam ma kameru na pohyb nech dá do placu Top10

  13. Nemudrujte toľko,ja neviem,čo ste sa ucili,keď ste robili vodičák,dieta na ceste,okamžite zvýšiť pozornosť,a dolu s rýchlosťou.80 procent na Slovensku jazdí ako zmyslov zbavená.50 kou skoro nikto,

  14. Tak neviem teraz či si to správne pamätám, ale medzi činžiakmi sa má jazdiť 20tkou,či? Mi nehovorte, že pri rýchlosti 20km/h sa stane nehoda, ozaj asi len pre nepozornosť chodca/cyklistu 🤔

  15. Pre pre dieťa,Neviem,aké hrubé gramatické chyby si našiel na mojom príspevku,ale to je jedno.Ale čo môžeš mať proti obsahu,môžeš mi to vysvetliť.?Tebe je jedno,keď ide dieťa po ceste,to by bola pre Teba strašná potupa,keby si zvýšil pozornosť a spomalil? Preto je toľko chodcov zrazených na prechode,ako nikde v Európe.Keby si zrazil dieťa napr. v Nemecku,tak len ozaj v malo prípadoch z toho vyviaznes bez juristickych následkov

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img