ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

PRÁVE TERAZ: Dopravná nehoda na ul. M.R. Štefánika – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Práve v tejto chvíli zasahuje jednotka HaZZ zo Serede, polícia, záchranári RZP a Mestská Polícia pri dopravnej nehode na ulici M.R. Štefánika. Na vozovke leží motocykel a doprava je čiastočne smerom k svetelnej križovatke obmedzená. Dopravu riadia príslušníci Mestskej Polície.

 

Viac informácií prinesieme po obdržaní tlačových správ od KR HaZZ a KRPZ.

– – –

AKTUALIZOVANÉ 19.05.2020 –  tlačová správa KR HaZZ Trnava

Dnes  19. mája 2020 krátko pred 08.15 hodine bola  ohlásená dopravná nehoda v obci Sereď. Po príchode príslušníkov HaZZ z Hasičskej stanice Sereď na miesto udalosti bolo prieskumom  zistené, že sa jedná o dopravnú nehodu jedného motorového vozidla s motorkou, pri ktorej došlo k zraneniu jednej osoby. Na mieste udalosti zasahovali štyria príslušníci HaZZ s použitím jedného kusa techniky, v spolupráci s Mestskou políciou, Policajným zborom a Záchrannou zdravotnou službou.  

AKTUALIZOVANÉ 19.05.2020 –  tlačová správa KR PZ Trnava

Na Ulici M.R. Štefánika došlo k zrážke  medzi osobným autom Citroen C8 a motocyklistom. Motocyklista bol jednorazovo ošetrený, okolnosti a príčiny nehody polícia vyšetruje. Dychové skúšky na alkohol boli u oboch vodičov negatívne.

Apelujeme na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa na jazdu riadne sústredili a sledovali situáciu na ceste.

 

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Už dávno ľudia upozorňovali na spôsob a rýchlosť jazdy. Jazdia ako na pretekoch. Vôbec, niekto sa tomu venuje, alebo kontroluje? Pochybujem. Len sa konštatuje.

  2. Tiež by ma zaujímalo, či sa tu niekto stará o poriadok na cestách…neustále je to tu ako na pretekoch, mladí jazdia ako nesmrteľní a pritom ani neovládajú základné pravidlá cestnej premávky…a nech sa na mňa mladí nehnevajú, ale je to tak, vždy keď letí auto alebo motorka cez mesto, sedí tam mladík…vo výnimočných prípadoch tam sedí starý kretén 😤 ale vážne, niekto by sa tomu mal začať venovať 😉

  3. Prečo majú ludia stále potrebu niečo komentovať boli ste tam? Viete presne čo sa stalo? Boli ste šoferom jedneho z vozidla? Nie tak prosim vas nesnažte sa byt mudri a starajte sa každý o seba

  4. Vek je uplne jedno. Vacsina pripadov je, ze motorkarovi sa neda prednost. Ci ide rychlo ci pomali. Nedanie prednosti je nedanie prednosti. Keby isla tatra tak urcite prednost da. Aj ciklisti sem spadaju, clovek ide na bicykli po hlavnej, a pri kazdej krizovatke aby trpol, ze nejaky kreten mu neda prednost, lebo sak to je len ciklista.

  5. mi mame aj policajtov v seredi? mne sa zda ,ze su dva mesiace v karantene.kto je nacelnik policie v seredi?asi nejaka sralgotka.

  6. suhlasim, statna policia tu teraz akoby neexistovala, prilis ich nevidiet, vodici casto jazdia ako na pretekoch, najvyssi cas, aby vysli na cesty a do ulic, aby ich aj bolo vidiet

  7. pre: Anonym 19. mája 2020, 12:04
    A preco by sa ludia nemohli vyjadrovat k veciam, ktore sa odohravaju na verejnom priestranstve, cize sa ich priamo dotykaju aj ked nie su ucastnikmi nehody.

  8. Keď si myslíte,že MsP nerobí nič-omyl ,sedia v aute aj 3 hodiny a čakajú na
    vodičov čo porušia zákaz prejazdu po železničnom moste…MsP a Krízový štáb v meste sú na kočku inak by mali prehlad že pri Lídli musíte pomaly prekračovať ožralov,keď sa chcete dostať do predajne v nákupnom vozíku je naložené haraburdie,ako je zabezpečená ochrana obyvateľov pred nákazou,uvedomí si už niekto túto situáciu

  9. pre ivana,vies od masneho nemaju ziadny financny chosen,len problemy,ale taky kamion pod mostom to je ina ryza a bez picungu.

  10. Mestska policia je dokonca zaznamenan na Google mapach 😀 Ak si pozriete Street View, tak ich aj google auto odfotili..namiesto toho, aby sa robilo nieco s mostom, radsej pokutuju soferov, ktori nam nosia potraviny do obchodov a pokutuju nespravnych. Smutne..

  11. Pre anonym 11:36.
    Namiesto toho, aby sa robilo nieco s mostom, radsej pokutuju šoférov…

    To akože policajti majú ten most opraviť?

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img