ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

Poslanci schválili rekonštrukciu futbalového štadióna za milióny Eur. Ľudia chodia aj dnes po takýchto chodníkoch.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Rekonštrukcia futbalového štadióna odklepnutá

Tak a je rozhodnuté ! Rekonštrukcia futbalového štadióna začína.

Na poslednom zasadnutí MZ 28.4.2020 bolo prijaté uznesenie na vyhlásenie verejného obstarávania spoločnosťou Správa majetku Sereď, s.r.o. na projektovú dokumentáciu a zhotovenie celého diela.

   Rozpočet  pre stavebné práce: 5 000 000 €.

Na zasadnutí MZ dňa 13.3.2020 bolo prijaté uznesenie č. 63/2020, v ktorom sa schválil súhlas s technickým zhodnotením prenajatého objektu futbalového štadióna na Športovej ulici v Seredi, súvisiaceho s rekonštrukciou objektu, do výšky predpokladaných nákladov 4 milióny eur, žiadateľovi Správa majetku Sereď, spol. s.r.o., so sídlom v Seredi, Námestie republiky 1176/10.

V týchto dvoch uzneseniach je na prvý pohľad rozpor v hodnote výšky investície, ktorá ako vidíme z mesiaca na mesiac rastie a samozrejme nie je ani konečná. Konečnú sumu budeme údajne poznať až po vypracovaní projektovej dokumentácie / ako prezentoval na zasadnutí MZ MUDr. Bucha aj Ing. Krajčovič /.

Na poslednom zasadnutí MZ dňa 28.04.2020 prerokovalo a

  1. a) berie na vedomie Informáciu a súhlasí s opatreniami prijatými na zmiernenie dopadu vplyvu COVID-19
  2. b) súhlasí s pozastavením realizácie mestských a školských investícií v roku 2020

a.“Vnútroblok D. Štúra“ – 271.902  €

b.Trhovisko – 275.000 €

c.Katafalk na cintorín – 1.600 €

d.Štadión v roku 2020 – 245.000€

e.SPOZ – technika – 5.000€

f.Chodník Trnavská – 42.000€

g.Základná umelecká škola – nákup klímy a interaktívnej tabule – 3350 € a technické zhodnotenie budovy – 1 721 €

h.Základná škola Jana Amosa Komenského i.– prestrešenie prechodu medzi budovami – 47 048 € ii.-     Termostatické vyregulovanie sústavy – 70 000 €

Trhovisko v Seredi v roku 2020 vyzerá takto:

Takže toto sú fakty z posledného zasadnutia MZ, nehovoriac o tom, že boli ponížené dotácie pre oblasť športu a pre oblasť mládeže o 25%.

Takže na jednej strane ide mesto šetriť a na druhej strane sa rozhodne v takto neistej dobe odštartovať obrovskú investíciu ako je rekonštrukcia futbalového štadióna. Pri týchto rozhodnutiach  je vidieť akú silu má pár nadšencov futbalu v Seredi.

Mňa ako obyvateľa nášho mesta, ktorý chodí nielen pešo, ale aj s otvorenými očami najviac bolí táto arogancia moci, ktorá je v našom meste neustále presadzovaná.

Prejsť pešo okolo „Vravy“, či ísť po chodníku okolo „Progresu“ alebo nebodaj navštíviť kultúrnu akciu v našom historickom kultúrnom dome vyvoláva vo mne nesmierny smútok. Niektoré chodníky a cesty v našom meste sú doslova v katastrofálnom stave a mesto iba zalátanie havarijného stavu nazýva veľkodušne rekonštrukciou .

– – –

Chodníky v Seredi v roku 2020 aj vyzerajú takto:

Ani neviem ako by sa dala opísať prechádzka po parku okolo ruín kaštieľa.

Trhovisko, ani neviem či je hodné ho tak majestátne pomenovať.

Autá parkujúce na chodníkoch, zelených pásoch, provizórnych parkoviskách.

„Dobové„ betónové kvetináče , skaly a betónové kocky ako dekorácia či ohradenie parkovacích miest. A samozrejme by sa dalo ešte pokračovať, ale je mi z toho celého smutno.

– – –

Smetné nádoby v Seredi v roku 2020 vyzerjú aj takto:

Samozrejme nepopieram, že futbalový štadión taktiež potrebuje rekonštrukciu, ale v dobe, keď na jednej strane pozastavujeme všetky investičné akcie dáva mesto zelenú tak obrovskej a vlastne ani nevieme ako finančne náročnej investície, v čase keď síce má SMS na účte 2 mil. €, ale to je v tomto momente možno iba tretina financií, ktoré na rekonštrukciu mesto potrebuje. Priznajme sa, kto z nás by išiel stavať dom, resp. vilu s bazénom a tenisovým kurtom, keď nemá ani na bungalow ?

– – –

Bezpečnostné prvky v Seredi v roku 2020 vyzerjú takto:

Tieto betónové zábrany sú v skutočnosti odpadom, ktorý mesto Sereď pod vedením primátora mesta  Ing Martina Tomčányiho bez štipky hanby umiestnilo na hlavnú ulicu.

– – –

Držím nám všetkým občanom mesta palce a chcem veriť, že v blízkej budúcnosti sa začne v našom meste budovať a spríjemňovať prostredie nielen pár nadšencom futbalu, ale začne sa myslieť aj na nás ostatných.

(Poznámka redakcie: Autor článku je redakcii známy, nakoľko článok bol podpísaný a jeho uverejnenie bolo konzultované aj telefonicky. Autor však požiadal o zachovanie anonymity, čo redakcia rešpektuje.)

Foto v článku: (C) archiv SeredOnLine.sk a Milos Majko

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. O tých chodníkoch sa stále hovorí, ale ako by hrach na stenu hádzal. Jednoducho si robia čo chcú a na názory občanov kašlú /nechcem to pomenovať inak/. Na chodníky sa peniaze nenajdú, ale na štadión áno, a to každý rok nie v zanedbateľnej čiastke. P. Bucha, okrem štadióna sa o čo zaslúžil? Veď bola na neho kritika, že sa nezúčastňuje na zasadaní MZ.

  2. Pokiaľ je v meste väčšia časť ľudí ktorí fandia športu tak bude štadión. To je jednoducho demokracia. Keď budú ľudia preferovať nudapláž tak to v budúcich voľbách hodia ľuďom ktorí im to sľúbia keď budú zvolení.
    Futbalový štadión bol témou už pred voľbami do mestského zastupiteľstva a keď niečo ľuďom sľúbili tak sa patrí to aj splniť. Ľudia vo voľbách slobodne rozhodli a treba to rešpektovať.

  3. Ja to chvalim. Lepsie robit nieco, ako nic. A chodníky tiez budu, tak treba hladat novy namet na podpichovanie..

  4. Pre Názor – áno aj chodníky budú. Ale až po trhovisku, ktoré malo byť dokončené hneď prvý rok po zvolení do funkcie. Asi tak by som to zhrnul. Takže máme prvý bod do novej volebnej kampane nášho primátora a to opravíme všetky chodníky do jedného roku (ale svetelného)

  5. V Seredi sa aspoň niečo robí, máte to zverejnené na stránke mesta , ale niekde sa od volieb cca za rok a pol neurobilo nič zásadné a bežné činnosti ako doprava a bezpečnosť, sociálne veci, služby občanom, cesty a oslavy sa považujú za niečo navyše. Všetko to vyplýva zo zákona o obecnom zriadení…

  6. Je fakt že to čo je na tých fotkách nie je v poriadku, nebudem tvrdiť že všetko sa nedá ale mohol by som sem pridať 20 foto chodníkov ktoré sú ukážkové.

  7. pre Bezzaujatosti – čo z toho že 20 chodníkov je na parádu keď ďalších 500 je v stave „na zlomenie nohy“ A sú to väčšinou tie, ktoré sú najvyťaženejšie. A topka je parkovisko pred OD Jednota

  8. Hurá, zaspatá diera bude mať super štadión. Tešíme sa. Zvyšok mesta síce vyzerá ako z roku 1-2 ale to nevadí. Futbalisti si môžu gratulovať. Pre zábavku pár jedincov, sa ide vydrbať pár miliónov. Raz darmo, dokiaľ sa bude o osude mesta Sereď rozhodovať na štadióne, Sereď bude furt diera, v ktorej skapal pes. Chvalabohu, že už v tej sročke dlho bývať nebudem. Páni radní si z toho spravili svoj veľkostatok a ľuďom lepia oči omrvinkami. Takže ľudia nezabudnite túto bandu čo tam teraz sedí zvoliť zase. Mladé rodiny pre ktoré sa v meste nehlo prstom vám budú vďačné.

  9. chlieb a hry je politika ako ovladat ovce znama uz z rima, zakon o obecnom zriadeni kaze starat sa o mestsky majetok, ale nie tak ze navysuju naklady na jeho udrzbu a profituje z toho sukromna spolocnost vlastniaca klub, ked bude chodniky v meste opravene, budovy mesta a skol zateplene a opravene, potom nech rozdavaju z toho co ostane …
    to ze tri najvacsie budovy v meste sa rozpadavaju, ako posledne v meste nie su zateplene, tecu im strechy, pomaly im vypadavaju okna a su na hanbu nevadi nikomu … asi treba kurit poriadne okolo tychto budov aby sa tam nedrzal sneh

  10. To ako vyzerá naše mesto je obrovská hanba. Obyčajné dediny sú na vyššej úrovni a porovnávať sa s mestami ako Trnava či Senec o tom nemôže byť ani reč. X rokov sa tu spí na vavrínoch a provizórne lepí čo horí, tu sa vymení okno, tu zapláta cesta, tu nasadia kvety do kvetináča z komunizmu… Žiadna koncepcia. Nech je tu kľudne štadion, ok šport treba tiež rozvíjať ale nemôže to byť na úkor bežných nevyhnutných opráv, nedaj Boh inovácií…

  11. mýlite sa ako vidíte môže futbalovej loby to je jedno všetky ostatné investície sú pozastavené len 5 melónov na štadión je v poriadku

  12. Chodník na Dolnomajerskej je v katastrofálnom stave pri prevádzkach, ďalej okolo veľkej Jednoty tie rozbité záhony s burinou a miesto, kde mala byť „fontána“, bezdomovecké a narkomanské doupě na Garbiarskej, katastrofálny stav niektorých vnútroblokov sídlisk, Cukrovarská a Trnavská ulica – „výkladné skrine mesta“…atď. Aj keby to bolo neviem z akých prostriedkov uhradené, zaujímavé je, že pre isté veci sa vždy peniaze nájdu, ale pre to, čo slúži všetkým nie !

  13. Ty asi nie si v poriadku. V celom meste to vyzerá ako dva roky po vojne ale štadión musí byť prvoligový. Opravte si ho za dva melóny a tiež bude ako nový. Len nie pre prvú ligu. A všetci v meste budú spokojní. Asi nie nespokojných bude 200 futbalistov.

  14. Kino nova, jednota, Progres, Kultúrny dom, železničná stanica, kaštieľ, niklovka a jej kopec .. neni o čom treba začať štadionom.. (nech si neseredania v prvej lige u nás zahraju) Viem niektoré nehnuteľnosti sú v rukách súkromníkov… Ale fakt krásne mesto..

  15. A ktomu prilahla zeleň mesta spolu so všetkými opilcami, narkomanmi a bezdomovcami.. Všetky lavičky postane, koše prekotene prasknuté .. Od rakety po dolnú stredu krása.. plno neandertálcov s nepríčetnými pohladmi čakajúcich na davku ktorú si pichaju rovno pred ludmi čo tam chodia sportovat.. A potom krásne expozícia vozidiel a nákupných košíkov v palestine.. Ide leto tak dúfam že pridajú aj karaoke ako kazdy rok hlavne nech začnú po 22.00 🙂 Neni čo už v meste riešiť…

  16. Normálny nebudeš ty keď nevieš prekúsnuť iný názor, odporúčam vyšetrenie. Mám rád futbal tak ma správa o rekonštrukcii potešila, samozrejme aj chodníky by mohli byť kvalitnejšie, tráva zelenšia, narkomani by mohli prestať existovať atď…. To však v tejto diskusii asi ťažko vyriešite, keďže ju už snáď nikto neberie na ťažkú váhu. Prajem pekný deň.

  17. Môžme sa tu urážať, diskutovať , vyjadrovať svoje názory

    Úprimne, čo nám to pomôže?
    Nerozumiem diskutujúcim, ktorí majú potrebu vyjadrit svoj názor, / a je ich tu dosť/, prečo nevyjadria svoje názory napr. na zastupiteľstve?
    Spoliehať sa neustále na “ôsmych statočných” nám nepomôže!

  18. ak máš rád futbal nič proti tomu. Futbal je pekná hra. Ale v tejto situácii, keď mesto vyzerá ako po vojne investovať 5 melónov do štadiónu je nehoráznosť. Ak ti naozaj na štadióne záleží a je vás dokopy asi 200 tak vyhlás medzi svojimi tiež fandami zbierku a prispejte aspoň po 5000 eur a potom stavajte. Vyzbierajte aspoň ten milión a spolu s dvomi na účte budete mať tri a financujte si tú zábavku zo svojho.

  19. Neviem,či poriadne chápete o čo tu ide.Takze,nebude sa renovovať štadión,nebudú ani dva milióny.Tak mesto si nechá ujsť dva milióny preto,lebo pár chodníkov nie sú v poriadku.

  20. Štadión sa bude renovovať nie za 2 mega. Investícia bude nevedno koľko, ale ak chceme prvoligový, cakom pak, tak rátajme podstatne viac ako 5 mega.

  21. V každom meste sú ľudia spokojný keď im spravia futbalový alebo zimný štadión le vi tu dookola trepete o chodníkoch

  22. máš pravdu tých 200 je spokojných a tí ostatní to znamená 16 800 si môže pískať lebo v Seredi sa o meste rozhoduje na štadióne

  23. V čase, keď sú školy prázdne, sa malo viac investovať do nich a poriešis vsetko co sa dá. Sereď hrá prvú ligu iba krátko a otázne je,ako dlho sa v nej udrží. Štadión opraviť,ale len do výšky dotácií, nie aby to zatazilo mestský rozpočet tak, že ďalších niekoľko rokov sa nebude dať robiť vôbec nič. Oprava trhoviska bol jeden z nosných bodov volebnej kampane. Škoda, že zostalo opäť len pri krásnych vizualizaciach. Som rada,ze sa z mesta aj s rodinou sťahujem, ide to opäť dolu vodou.

  24. zisky z reklám zo štadiona má súkromný klub a jeho majitelia. Na štadiodne hrajú iba profesionální futbalisti, s ktorými robí kšefty iba súkromný klub. Náklady na údržbu má mesto. Z mestských daní nech sa opraví štadión, ktorý bude určený pre občanov mesta Sereď , pre mládež. Nie pre majiteľov súkromného klubu, čo tam prevádzkujú profesionálny futbal aj keď teraz v 1 lige. Prečo s našich daní má byť platený objekt pre business súkromného klubu ? Z mestských daní nech je mestský štadion. Čo bude mať väčšina občanov z toho? Financie sú obmedzené a keďže sú všetky určené len jednu prioritu, ostatné mestkské záležitosti sú zanedbané.

  25. Štadión robiť na to už mesto má ale most nad železnicou sa robí už 2 rok hlavná vec ze je v havarijnom stave fakt tlieskam😏😏

  26. Za dva miliony sa nič neopraví p. Kurbel, je to príspevok na výstavbu nového, nie zveladenie schátraniny. Takže ak by teraz nič nerobili, dotáciu nedostanú a čoskoro môžu dať rovnaké peniaze na udržiavanie starého, nevyhovujúceho

  27. Presne ako s rybármi, 0,5% ľudí sa poteší a ostatní(ti co by chceli kúpalisko) nie. Kašľal by som na cely štadión pre par fanúšikov, tie cesty, chodníky a parkoviska v meste katastrofa. Ale ved je jasne preco sa zainvestuje radšej do štadióna, tam sa par ľudí ľahko obohatí…

  28. ŠKF Sereď – súkromná akciovka

    Róbert Stareček
    Roman Matuška
    Vladimír Malý
    Ladislav Strasser
    Miloš Ruta
    Miroslav Bucha
    Miloš Hecht
    Dušan Vajdík

    VŠETKO PODNIKATELIA S VIACERÝMI FIRMAMI A MILIÓNOVÝMI OBRATMI !!!

    TAK NECH SI LÁSKAVO FINANCUJÚ ŠTADIÓN A SÚKROMNÚ FUTBALOVÚ ZÁBAVKU Z VLASTNÝCH ZDROJOV !!!

    A nie že oni budú len profitovať z toho a všetky náklady budú platiť občania.

  29. Ešte každoročné dotácie mesta Sereď na futbal. Nič proti dotáciám, ale mame aj iné športy a združenia ktoré si zaslúžia financovanie. Ale opäť schvaľuje futbalová poslanecká skupinka.

  30. Ludia vam uz fakt ze vazne jebe, riesite tu pototo chodniky ale to ze deti sa nemaju kde hrat lebo niesu detske ihriska to neriesite. Zaklad ze tie pipky na stekloch si nemusa kukat pod nohy ne? Kazdy zdravy obcas je uz na take chodniky zvyknuty. Bud prejdem aj cez to alebo to prekrocim popripade prejdem okolo „jamy“. Zastavuje sa mi rozum ked citam komentare kde riesite chodniky. Ved to je to najpodlednejsie. Kazdy na nieco nadava. Aj ked sa obnovil amfik. Vsetci velice ze sa tu nic nekona a ked zacalo uz padali staznosti. Na stadion moze ist hocikto aj z detmi nech sa vyblaznia aspon tam.Ja ako mala som tam chodila s rodicmi si kopat loptu a posediet na kofole. Ja teraz s mojou dcerkou nemam kam ist lebo vsetko je opaskovane. Sadneme do auta a ideme sa poprechadzat do lesa niekde. A vy tu riesite chodniky? Kam sme sa my tato sered dostali.

  31. Mesto by malo prispet na stadion z nasich penazi tolko kolko prispeli fanusikovia … povedzme zaokruhlit smerom hore… 1000 eur 😀 a nie 3-4 miliony z rozpoctu mesta to nikto so zdravym rozumom pred najvacsou krizou co nas caka v historii nespravi len idiot alebo niekto kto ma na tom speciaaaalny zaujem – takto to vidia fanusikovia a podporovatelia klubu zo svojej kesene :

    https://www.transparentneucty.sk/#/ucet/SK9309000000005153360106

    a panicka na domnou detksa si futbal vedia zahrat hocikde na trave a tam si aj zahraju ked sa to postavi lebo nikto ich tam nepusti

  32. Ono je to celkom jednoduché,tu sa ani tak nerieši štadión,alebo chodníky,tu sa len dáva podnet na diskusiu „Nasi- a Tí druhi“.Keby bol starostom jeden z “ nasich“,tak by bola Sered príkladom pre všetky mestá na svete,ale takto je to len mesto,čierna diera,nič tu nefunguje a všetko je zle.Proste propaganda,politický a ha dám aj osobne podložená,ktorú mi starší poznáme ešte z čias totality. Určite je veľa a veľa v meste,čo sa musí riešiť,ale sa aj veľa vyriešilo.Sered hraje 1 ligu,a treba to riešiť.

  33. pre Meno ci nepovím ani za milión 11. mája 2020, 12:07
    Vážená a milá, vám asi hrabe. Podľa vašich slov je v meste najpotrebnejší štadión 🙂 Lebo nikde inde nemajú deti možnosť hrať futbal alebo hocičo iné. Noo, opravím vás. Na štadión ako taký prístup aj tak nie je, len k priľahlým ihriskám, ktoré sa meniť nebudú. Tu ide o to, aby naše primadony z 3. ligy uruguajskej a pod. mali k dispozícii špičkový štadión na ten 1-2 roky, čo ešte budú v 1. lige. Je však choré, že mesto padá na hubu, ale treba takúto masívnu investíciu, len aby bolo pár jedincov very happy. Chodníky sú zbytočné? Kade chodíte? Máte helikoptéru? Za naším činžiakom je chodník, ktorý videl od svojho vzniku, 1x robotníka min. rok, keď sa menilo teplovodné potrubia. A aj to vyzerá ako to vyzerá. Lebo je pre našich mestských manažérov – veľmi dobre platených, bolo strááááášne ťažké pohnúť rozumom a naplánovať v súvislosti s už prebiehajúcou rekonštrukciou aj kompletnú výmenu chodníka. Denne tade chodia stovky detí aj dospelých. Nedalo sa. V meste máme x rozbitých chodníkov, ciest, kaštieľ, ktorý na rozdiel od štadióna by bol skutočným prínosom pre naše mesto aj región, a kopec iných vecí, ktoré by potrebovali opravu. Nedá sa. Treba štadión, lebo to je pre cca 150 ľudí priorita. Nie pre mesto, ani pre ľudí, ale pre pár jedincov. Vám sa zastavuje rozum z komentárov, kde sa riešia chodníky. No mne sa zastavuje rozum nad toľkou „inteligenciou“, pre ktorú je priorita totálny nezmysel. Samozrejme ak nemáte dosť blízko k osobám, ktoré z toho budú profitovať. Alebo nerobíte na Msú, kde chápem, musíte povinne tlieskať richtárovi a jeho družine.

  34. Pre Vlado: myslím, že si to napísal presne. Kašľať na dezolátne chodníky, cesty, zeleň, kaštieľ,… Treba štadión, lebo. Prečo? Lebo je starý a treba ho rekonštruovať. Je to naozaj posledná a jediná vec v meste, kam treba naliať peniaze. Nikam inam. Len a len štadión čaká. Všetko je tu už tip top. Škôlky máme ukážkové, park príkladný a historická pamiatka mesta láka státisíce turistov ročne. Kam inam naliať milióny? Na účte by boli na nič. A to 🐷 si dovolí napísať, že prínos pre mesto bude 1 miesto v DSS, ktoré nám milostivo zrekonštruuje súkromník. Namiesto toho, aby sme investovali do takýchto projektov, ktoré sú pre našich dôchodcov alebo pre deti v škôlkach, nalejeme peniažky do zábavky pár športových nadšencov. Juchú.

  35. naše deti sa nebudú môcť ísť hrať na štadione zrekonštruovanom pre 1. ligu! To nebude pre splnenie profesionálnym podmienok možné. My občania Serede budeme financovať zábavku súkromného !!!!! klubu. Stará vláda síce poslala 2 mil. , ale na požiadavky 1.ligového klubu (kde nebudú športovať deti z mesta) ale to nebude stačiť. A tak sa vycicia mesto. A ani vy a ani vaše deti tam nebudú športovať !!!!!!

  36. Seredania,
    nepredáme štadión keď má Sukromna akciovka takú veľkú chuť investovať a modernizovať ? získame peniaze z predaja, poriešime si infraštruktúru v meste, zostane niečo aj na kaštieľ! Bežný smrteľník a naše deti sa na štadión aj tak nedostane, deti si za prípravku futbalu aj tak platia. Mesto vráti 2 míľ. EUR, a bude pokoj.

  37. Vám to tu už pekne hrabká na hlavičky. Načo máte nohy ked vám vadia chodníky? Veď to prekročím a idem ďalej. Načo opravovať chodníky keď v tejto dobe si nikto nič neváži? Každý sa tu sťažujete a čo tak napísať podnet na rekonštrukciu mestských chodníkov? Na to sa už asi nemáte. Kašiel by bola iná vec. To by bolo fakt super keby sa opraví ale povedzme si takto. Kto cudzí pojde do serede ? Jedine taký kto tu už bol a vie že to neni tak ako naše mesto ukazujú v správach. Mam vela kamaratok ktore sa do serede aj počas dna boja ísť. My môžme byť vlastne radi že sa mesto konečne k niečomu pohlo a ďakovať v prvom rade „Priestoru“ za to co robia oni. Ešte sa vratim k tym chodnikom. Ktory robotnik by to spravil poriadne? Jedine ze by dostal 2000€ cash a to by vydrzalo maximalne tak dva roky ked nie aj menej pretoze teraz kazdy jeden robotnik co sa tyka takychto veci chce mat peniaze cim skor ked je plateny hned a to nehovoriac o tom ked take prace vykonavaju nasi spoluobcania tmavsej pleti a vsetko hlavne porobene cim skor aj ked to vyzera ako vyzera. Ked budu robit chodniky sa zase budete stazovat na prach, hluk, deti nemozu spat, neda sa vetrat, neda sa vesat pradlo na snuru . Toto sme my Seredani s nicim nepohnut ale len sa stazovat ked sa nieco zacne robit. Vsetko sa da ak sa chce. Tak bud sa stazujme na to ze tu je vsetko ako z roku pred kr. alebo sa vzchopme a zacine aj my nieco pre nase mesto robit a ne len cele dni sediet doma na zadkoch a komentovat anonymne, stazovat sa a navzajom sa tu urazat a rozvijat zbytocne hadky je to anonymne takze nikto nikdy nezisti kto je na druhej strane. Adios

  38. pre Moj nazor na vas – menežment mesta tu nebýva a je slepé ak mu treba dávať žiadanku aby opravili veci na ktoré sa upozorňuje dlhé roky? A zle si napísal, že robotník ak dostane poriadne zaplatené to urobí dobre. Firma je zodpovedná za robotu a firmu vyberá mesto. A mesto toleruje odfláknutú robotu. No a na záver Priestor je je dotované z mestských peňazí a je to taký projekt kindermenežmentu mesta.

  39. bodaj by si nohy polámali na tých chodníkoch tí smradi ktorí odsúhlasili štadión.
    Chrbty si nemôžu, lebo tam neni čo si zlomiť. Banda nenažaná. Čudujem sa že sa k vám priznávajú vaše deti a rodina.

  40. No je to veľmi zaujímavé, ako sa to prezentuje. Pre mládež. Koľko máme mládeže a pod. A koľko z nich bude hrať na prvoligovom ihrisku? Koľkokrát do roka? A koľko mládeže chodí na základné školy, kde sú ihriská katastrofálne. Celá Fándlyho škola, rada školy, rodičov, rodičia, učitelia aj riaditeľka sa vopchala do zadu primátorovi aj poslancom, len aby už po desiatich rokoch spravilo mesto tú dráhu a nič. Nenažranci si schvália štadión. Hanba posrancom, ktorí boli za. Kde je dôraz na mládež pri dráhe?

  41. No ja neviem.Sered nema zazemie na 1 ligu.Nema mladežnicku zakladnu,nemá odchovancov.No a hlavne nemá fanušikov.Ved skutočny fanušik futbalu odjakživa fandil TRNAVE.Dopadneme ako Senec,Močenok,Myjava,Skalica kluby bez diváckeho zázemia.Tých pár stovak zvedavcov nie su fanušikovia pre 1 ligu.

  42. peniaze na rekonstrukciu stadiona su vyhodene peniaze len tak do vzduchu. Som za rekonstrukciu, ale nie v takom velkom rozsahu, nech sa im vymaluje, ak tecu sprchy, nech sa opravia, aj nabytok novy nech im kupia, veci pokazene nech sa nahradia, ale to je asi tak vsetko. Vsetko mimo tohto su vyhodene peniaze do ciernej diery.

  43. Kde ubytujú hosťujúcich hráčov ? Na štadióne ? Alebo v Hoteli Hutník ? Ten je tiež v super forme,možno aj ***** výborná kuchyňa,hudba,wellnes,no nádhera,tak prečo by tu nemohol byť krásny veľkolepý štadión? Možno by to všetko ožilo,aj hotel a nemuseli by ho takto zveľaďovať naši tiež občania žltej pleti !

  44. Sa tesim..aj ostatni poslanci mozu skusit vybavit dotacie na ine projekty..kurbelovci spominali plaz na larzenskach alebo kastiel..mozu sa ukazat..skoda ze ludia nechapu ze dotacia je len na konkretnu vec a nemusi sa opakovat..mat nieco zveladene v hodnote 5 mega ale zaplatit len 3..ano su aj ine dolezite veci ale toto je teraz na stole a treba sa k tomu posatvit v realnom case…ostatni nech si beru priklad a skusia ine

  45. Ja by som si chcel na meskom kine nova spravit resrauraciu do ktorej investujem 200000 a mesto nech mi da este 300000 eur, ved tam budu chodit obyvatelia cize verejnost a ja budem zarabat. Mladez si tam bude moct posediet zdarma.

  46. Aj ja sa teším na nový štadión. Veď to v konečnom dôsledku budem platiť ja aj vy všetci. Kde by sme zobrali tie zvyšné peniaze? No predsa od nás. Obyvateľov. Je super, že nám Pele dal 2 mega. Aj keď budeme doplácať ďalších 5 ktoré nemáme, kašľať na to. Nejako bolo nejako bude. 😁

  47. Pre Obyvateľ – tie melóny nám vybavil niekto so SNS. Len zabudli dodať, že medzi priklepnutou čiastkou a cinknutim na účet zmizla provízia polmega

  48. A to sa fotili chodníky v centre mesta. Je fakt že stav chodníkov na všetkých uliciach je alarmujúci. Aspoň po rozkopavkach by mali úradníci mesta dbať na ich riadnu opravu nový súvislý povrch v žiadnom prípade nie flakovanie. Pozrite si ulicu Družstevná po rekonštrukcii plynu.

  49. frantisek dora spolocnik futbaloveho klubu sered dnes pred sudom za 3 vrazdy taky moze byt spolocnik tam pojdu miliony na stadion

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img