ISSN 1337-8481

streda, 1. mája, 2024

Malé nákladné vozidlo zostalo prevrátené v križovatke

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR HaZZ Trnava |MM|  Dňa 03. apríla 2020,  krátko pred 07. 15 hodinou, bola ohlásená dopravná nehoda osobného motorového vozidla v meste Sereď.  Zasahujúci príslušníci z Hasičskej stanice Sereď  po príchode na miesto dopravnej nehody  prieskumom  zistili, že ide o jedno prevrátené malé nákladné vozidlo v križovatke, vo vozidle sa nenachádzajú žiadne osoby. Jednotka zabezpečila  miesto udalosti, odťah vozidla zabezpečil majiteľ. V dôsledku nehody nedošlo k zraneniu osôb.

Po odstránení zvyškov z dopravnej nehody sa výjazdová jednotka vrátila  na základňu.

Na mieste nehody zasahovali štyria príslušníci s použitím jedného kusa techniky a bol povolaný aj správca komunikácie.

foto: Peter Čapkovič

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Prechádzal som po tejto ceste a pre nezasvätených a hlavne pre toho čo sa podpisuje ako ANONYM len toľko-od výjazdu z diaľnice cez celú Dol.Stredu-Sereď smerom na Šintavu rozliaty olej,takže najprv overiť skutočnosti a potom kritizovať !!!

  2. Ked teda zazrak, tak skuste porozmyslat, ci tam neurobit pietne miesto s pravidelnymi putami veriacich.

    Aspon konecne bude Sered znama aj niecim inym, ako kriminalitou, drogami a „obielovanim“ (vyjadrenie prednostu) nezakonneho konania primatora poslancami, ci sikanovanim poslanca poukazujuceho na nevyhodne zmluvy o prenájme majetku mesta primatorom mesta a este k tomu na zmanipulovanom zastupitelstve.

  3. Pán Majko,čo k tomu dodať,zruste všetky témy a venujte sa len starostovi,lebo to jedno čo sa stane,všetko aj tak pretocite na toto téma.Podla mňa,Choré!!!!

  4. Tibor 3. apríla 2020, 22:23 – Tibor, v meste sme mali online kamery pred 12 rokmi ako prvi v meste a medzi prvymi v republike.

    Kamery boli:
    – hokejka s pohladom na krizovatu Hutnik – ten pohlad, na ktory je link
    – hokejka s pohladom na opacnu stranu smer kostol
    – autobuska – kamera bola umiestnena na streche budovy zhruba nad predajnou Orange a pohlad bol na autobusove zastavky
    – a kratko aj kamera z cinziaka nedaleko od sila s pohladom myslim ze od zeleznicneho nadjazdu smerom ku krizovatke

    Predmetne kamery su uz asi 8 rokov minulostou.

  5. možno bolo vidieť aj to, čo sa inokedy odkomentuje „kamery sa kukali inam“ 😉 To už je v Seredi taká legendárna hláška, keď sa niečo zomelie a potrebuješ náhľad, môžeš mať aj 4kamery, ale „šecky kukali inam“ (nie len naša osobná skúsenosť, asi tučná vrana na ňu sadla o odklonila to alebo tak dačo…).

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img