ISSN 1337-8481

piatok, 3. mája, 2024

„budú slzy a strádanie … ale zachránime stovky či tisíce životov našich blízkych“ – píše predseda vlády Igor Matovič

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MUSÍME EŠTE PRITVRDIŤ, PREPÁČTE🙏

Opatrenia, ktoré sme spustili, nás posunuli na tretie miesto na svete v ochrane ľudí pred coronou!👍 Preto, ak nepoľavíme a pritvrdíme ešte viac v našom doterajšom ´blackoute´, t.j. vypínaní/spomalení Slovenska … hnusobu porazíme.✌️

Áno, zoberie nám to zo slobody, budú slzy a strádanie … ale zachránime stovky či tisíce životov našich blízkych.❤️

Fotka Igora Matovica.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Tarajkovi sa zas nieco snivalo, podobne ako masivne testovanie.. Uz by bolo nacase zacat sa radit s múdrymi a skúsenými, inak sa raz rano zobudis a nebudes spasiteľ tejto krajiny. A to nebude iba sen!

  2. Budeme hento budeme toto,ohlas sa keď už je hento lebo toto.Budme radi,že je zatiaľ celkom malo prípadov(to je ale závislé od počtu testovania),oveľa dôležitejšie je počet úmrtí,a to je ozaj malo.To znamená,že na Slovensku sú disciplinovaní ľudia.

  3. bolo by treba na neho podať trestné oznámenie za šírenie poplašnej správy.pozeral som jeho tlačovku a moc pochybujem o jeho duševnom zdravý.

  4. Čo sme chceli, to máme. Prečo ho volili? Azda ich ohúril špicľovaním, že išiel sledovať Počiatka? Už to malo byť mementom, že tu niečo nie je v poriadku, že on sám poprepisoval majetok na manželku a predvádzal sa čistý ako ľalia. Už len svätožiara mu chýbala.

  5. Myslím si,že jeho by mali dať na 3 týždnovú izoláciu,aby sa spamätal,myslel som si,že si zachová aspon špičku zdravého rozumu,ale tie neustále denne tlačovky,kde prezentuje rôzne matematicke prognozy,je odvracanie pozornosti,možno je to preto,lebo nemáme dosť testov..a,čo 3 týždne sa skončia a čo potom,vírus zo sklonenou hlavou odíde zo Slovenska..pravdepodobne v EU su najmenej testovaní ľudia na Slovensku..

  6. Napisem svoj nazor:

    Nepovazujem v tomto momente za najvacsiu tragediu stav, kedy nie je testovanych nejake mimoriadne vysoke mnozstvo ludi.

    Za hlavny ukazovatel ZATIAL (!!) zvladnutia problemu povazujem minimum ludi u ktorych je nutna hospitalizacia, resp. tych, ktori su na tom zdravotne zle. (ak ovsem ma verejnost pravdive informacie)

    Problem nedostatocneho testovania by podla mna nastal vtedy, keby do nemocnic radikalne pribudali pacienti v tazkom zdravotnom stave a stat by nevedel zabezpecit identifikaciu moznych siritelov nakazy vo vycsich skupinach ludi, cim by hrozilo este vacsie narastanie stavu, ktory by uz zdravotnictvo nezvladlo.

    Zaroven ja osob e NEPOVAZUJEM za najlapsi napad totalne odstavenie spolocnosti.

    Mam zato, ze k tomu malo prist uz pred cca 10 dnami a malo trvat od teraz este napr. tyzden, alebo uz (zatial) radsej nie.

    Myslim si, ze by to bol rovnako odvazny experiment, ako napad premiera Velkej Britanie nerobit uplne nic a nechat de facto na prirodu, aby populaciu precistila.

    Myslim si, ze NATERAZ (!!) je vladou Igora Matovica situacia (napriek zlyhaniam predoslej vlady a nenazrateho zmrda Kicuru s rodinou) v krajine ZVLADANA VYBORNE.

  7. slovensko potrebovalo zmenu,ale tento človek asi nebude to pravé čo ľudia chceli.on potrebuje robiť rozruch a paniku.pozri si jeho tlačovky ked bol v opozicii. nemyslím že je normálny.aj teraz len tápa.najprv chel vela testovať,a
    teraz si to rozmyslel

  8. Tie tlačovky sú k čomu dobré ? Len aby sme ho videli na každej stanici rtvs ,strašné .Prerušia program len aby bol na obrazovke,mal by sa dať otestovať ale nie na koronu ale na psychiatriu či má všetko v poriadku v hlave,či tam má niečo,alebo len prázdno ,hanba NÁRODA !!!

  9. Podľa odborníkov..slovenských ,ked v Číne začal rást počet infikovaných..tak ich názor..testovať,testovať,žiadne rúška nepomôžu,ochranuju,len respirátory..naraz to prišlo k nám…respirátory nie sú vhodne,vhodne sú rúška..Matko ziapal,že sa málo testuje a ked sa stal premierom,tak naraz testovanie nie je až tak dôležite..len mi prosím Vas vysvetlite,ako chcete odhaliť infikovaných ľudí,okrem testovania,ak to viete,tak to je Nobelovku,myslieť si,že zavrieme ľudí na 3 týždne a vírus sám od seba odpochoduje zo Slovenska,to je čistá fantazmagoria..myslím si,že ked bude táto koalícia pokračovať v tomto nekordinovanom pláne,tak fakt čoskoro budu predčasne voľby a Matko sa nedostane ani do parlamentu..dopadne ako Danko..

  10. aj ľudia čo máju covid-19,a chcú sa dať testovať .tak im povedia že majú len niektoré príznaky ale nie všetky! ale nakoniec skončia v karanténe aj lekári ktorý im neverili.jak u debylov!(pišem Y lebo to je vážne) ale inak to maťkovič zvláda super.ciel má jasný za každú cenu byť v telke

  11. Už dávnejšie mi chýbalo v Majkovom príspevku čarovné slovko inteligentov : ZMRD.Áno,je to ten,čo kúpi mladému synovi dva byty v lukratívnej časti Bratislavy za hotové,a potom si akože ide na ne vybavovať peniaze.Ale nie je aj ZMRD ten trnavský podnikateľ,ktorý deň pred finančnou kontrolou prevedie podnik na bieleho koňa,prevedie firmu a pokupované majetky na manželku,peniaze si uložia v daňovom raji a založí si firmu s názvom Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti a vďaka svojmu stádu očarených ľudí jeho charizmou spasiteľa národa veľmi výhodne ryžuje zo štátneho rozpočtu ako inak podľa zákona.Jeho niekoľkohodinové narcistické tlačovky,ktoré už začala dávať aj verejnoprávna televízia prerušiac aj najpopulárnejšie relácie dávajú tušiť,že už ovláda aj ju.Prejavom mi začína pripomínať Fidela,ktorý vedel hodiny rozprávať o ničom a stále dokola ako i náš Matelko.Jeho fantasmagórie už začali rozčuľovať aj jeho najbližších spolupracovníkov a je len otázkou času,keď tohoto narcisa odstavia od mikrofónov a svetla jeho milovaných kamier.

  12. Havran,to je presne to,čo ľudí rozčuľuje,proste niektorí nechápu,že ľuďom ide o spravodlivosť,a je im jedno či ten ZMRD,je zo Smeru,lebo z obyčajní ľudia,lebo ako sa tie strany volajú.Takto vystriedajú len jedni zmrdi druhých,a obyčajný človek sa môže ísť past.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img