ISSN 1337-8481

utorok, 14. mája, 2024

„MY, potrebujeme, rýchle peniaze“ ! – hovorí pravdu R. Fico. Že by zo zvyku?

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Fico, to si už prechlastal všetky milióny, ktoré si ukradol občanom Slovenska, že 28 dní po hanebnom volebnom výprasku od zodpovedných ľudí vyrevuješ :

„MY, potrebujeme, rýchle peniaze“ !

A jedným dychom s alkoholickými výparmi odporúčaš Matovičovi svojich „expertov“ na eurofondy.

Brúsiča z Calexu, Richtera, experta na podvody s eurofondami a milovníka nadrogovaných maloletých lolitiek ?

Pokračovateľa praktík Pavla Pašku, narcisistického Richarda Rašiho. Toho, ktorého poznatky o „tej vašej ekonomike“ by mali zaujímať jediných. Vyšetrovateľov NAKA ?

Odbornosť Richtera bola založená ešte v SDĽ, keď sa stal vlastníkom kompromitujúcich fotografií. Bývalej hadzanarky a členky SDĽ a teba, Fico.

Kompromitujúcich natoľko, že si stiahol svoju kandidatúru na predsedu SDĽ.

Príbehy Jána Richtera a jeho organizovanie rozkrádania eurofondov sú známe všetkým.

Nastrčená firma, ktorá mu kryla chrbát pri vykrádaní. Star EU.

70 úspešných verejných obstarávaní zo sedemdesiatich pod taktovkou tohto nemravného komunistu.

Trikrát vykradnutý druhý dôchodkový pilier.

Na záver si nechám živnostníkov.

Moju manželku , matku v čase kedy dieťa malo sedem rokov, okradol „expert“ Richter o 11 tisíc eur.

Rovnako, ako ďalších cca 15 tisíc živnostníkov.

Poučenie pre teba, ožran, na záver.

Matovičova vláda nepadne na tom, že má veľa tlačoviek.

Môže padnúť iba na jedinom.

Že ty a tisícky nemravných „expertov“ Smer-SD na rýchle peniaze neponesiete zodpovednosť za trestné činy založenia, zosnovania a podporovania zločineckou skupinou.

Smer-SD.

Fotka Pavla Vargu.
Zdroj: FB

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Takto odvracať pozornosť z neschopnosti novej vlády.
    Teraz médiá budú prekrývať každý škandal Matoviča takouto formou ?
    Dnes sme sa dozvedeli na jeho tlačovke že ľudia majú čakať pred obchodom v tlupe lebo vietor vonku ich ochráni pred vírusom.
    Alebo že občania ktorí majú respiratori aby ich odovzdali vláde.
    Treba teraz tlačiť no novú vládu a byť kritický a nenechať sa manipulovať médiami.
    Je po voľbách uz je to len na novej vláde a bohužiaľ zatial je to katastrofa a to som nestranný

  2. občan, myslím že nie si nestranný….vlády robí podobné kroky jak okolité štáty…aké máš očakávania? že za pár dní vyriešia dlhoročné problémy v zdravotníctve? že za týžden vynájdu zázračný liek?

  3. Občan..táto vláda je tu 6 dní..tak menej žlče prosím..smeráci mali x dokázaných škandálov a to ste tu žiadnu kritiku nepísal…

  4. Občan 28. marca 2020, 14:49 – za seba:

    Mimoriadne intenzivne budem pripominat zlodejiny skorumpovanych „politikov“, ktori ovladali krajinu doteraz – hlavne pocas poslednych 12 rokov.

    Ja osobne urobim vsetko preto, aby voleni zastupcovia aj na komunalnej urovni, uradnici, necestni policajti, prokuratori a sudcovia – ak porusili zakon, boli verejnosti znami a aby za svoje konanie niesli PLNU TRESTNOPRAVNU ZODPOVEDNOST.

    Osobne som bol pritomny na havarii SMERackeho prasata, ktore malo plne vrecka Viagry, tisicov Eur a prezervativov a OSOBNE viem, ktori policajti sa ako spravali a ako konali v zaujme UTAJENIA MIESTA HAVARIE a totoznosti prasata vezuceho sa v aute patriacom statu, teda nam obcanom.

    Urobim vsetko preto, aby nase deti pravdu poznali a NIKDY na nu nezabudli !!

    A v ramci svojich moznosti urobim vsetko preto, aby obcania uz NIKDY NEDOPUSTILI stav, ktory v krajine nastolila 12 rocna vlada SMERu.

    Nie je daleko doba, kedy sa z hrobu expredsedu NR SR Pavla Pasku stane putnicke miesto spojene s verejnou toaletou, v lepsom pripade bude jeho hrob opluty ludmi, ktorym okradnute zdravotnictvo zobralo ich deti, rodicom, pratnerov…

    A ano, je potrebne PAMATAT. My vsetci musime pamatat na dobu, kedy stacilo Vyhrat volby na to, aby zmrdi mohli vsetko…

  5. Pan Kurbel,chabý pokus na ospravedlnenie pre Majka.Pan novinar v určitych prispevkoch používa slovník IV.cenovej skupiny.Vám, ako veriacemu človekovi,krestanovi,nevadí vyjadrenie o hrobe Pašku? Havaria Richtera,pokial bol pritomny a videl akym smerom sa ubera vyšetrovanie, mal to nahlasit na prislušne organy.Či už by sa vyšetrovanie ubralo spravnym smerom ,to neviem,ale vtedy by to bolo na mieste.Vykrikovat po boji …

  6. Nekomentujem vyjadrenia pána Majka o hrobe. Je to jeho vec, len som upozornil, že predmetným politikom bol Richter. A čo sa týka toho nahlasovania na príslušné orgány, tak s tým máme spolu s Majkom svoje skúsenosti. Takže sa nedivím, že nič nenahlasoval.
    Ja som pred časom do zápisnice priamo na generálnej prokuratúre uviedol meno pravdepodobného objednávateľa ( podľa informácií ktoré mám) podpálenia Majkovho auta.
    A čuduj sa svete nič sa ZATIAĽ nedeje.

  7. Mam vaznu obavu, ze s tym Paskovym hrobom to nebude vsetko. Ludia zlodejinu ignoruju alebo toleruju, pokym sa nasledky takehoto konania nedotykaju priamo ich.

    Ak sa dotknu, ludia budu nevyspytatelni. Mozno zacnu opluvat potomkov cloveka, ktory si v mene SMERu zo zdravotnictva urobil dojnu kravu.

    Publikovane boli informacie, ze jeho potomkovia dedili majetok za viac ako 2 miliardy.

    No neviem…

    Zle jazyky z ministerstva hovorili, ze ked za den nezarobil milion, tak bol nervozny.

    Ja sa len pridavam k tomu, aby sa nejednalo o LEN o Pasku, ale aby rovnako dopadol kazdy bezcharakterny tunelar verejnych financnych zdrojov. On a jeho rodina. Ine si nezasluzia…

    No, nechajme to na kompetentnych. Nic sa dlho neutaji. 😉

  8. Ficova ochranka doteraz stala nás danových popltníkov 1 000 000 eur…Chirana vyrába plucne ventilatori..20 000 eur ks…čiže 50 takýchto plucnych ventilátorov išlo na stráženie birmovaneho komunistu..

  9. Igor 29. marca 2020, 19:01 -. uplne s Vami Igor suhlasim, ano je to ubohe.

    A nielen Richterove konanie bolo ubohe, ale aj dalsich zmrdov, ktori nevahali a opreli vsetko mlade co sa hybalo nehladiac na okolnosti a stav dievcat.

    Fuj, su to svine…

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img