ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Vrtuľník „v akcii“ nad našimi hlavami

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď / Dnes v doobedných hodinách našu redakciu kontaktovalo niekoľko ľudí, s otázkou či nevieme o nejakej udalosti v meste, lebo počuť neustály hluk vrtuľníka.

Odpoveď je jednoduchá. Letecké práce dnes vykonával vrtuľník, ktorý sa využíva na práce v nedostupnom teréne a je jediným možným dopravným prostriedkom na prenos objemných nákladov. V dnešné dopoludnie „pracoval“ a prevážal náklad z činžiaku na Cukrovarskej ulici.

Prinášame zopár záberov.

 

 

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. To vidíme, že niečo prenášali, ale, čo konkrétne to bolo a z akého dôvodu ? Myslím si, že tie vysielače nemajú čo hľadať na obytných budovách, kde býva toľko ľudí. Ale určite to je zdraviu neškodné. Nemalo by SBD informovať, čo sa deje na strechách ich budov vlastníkov bytov ?

  2. Čo tak upozorniť občanov skôr a nie až keď je po “akcii”. Lebo poniektorý chodia do práce a aj na nočné.

  3. Keď sa spomína dnes prenášanie nákladu vrtulníkom, trochu odbočím a to z toho dôvodu, že pri nebezpečných akciách by mal byť priestor ohraničený, aby sa tam nepohybovali ľudia. Totiž, keď dokončovali ten posledný obytný dom na Meandri, ponad hlavami ľudí a jazdiacich aut, prenášal žeriav panely na stavbu. Keby sa bolo lano odtrhlo, hotová katastrófa. Na to nikto nemyslí.

  4. Bývame v tomto činžiaku a presne na vchodových dverách bolo oznámenie..čiže nemôžem povedať že by nás neinformovali..

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img