ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

PRÁVE TERAZ: Ďalší úspech Mestskej polície – zadržaná osoba už mala sedieť vo výkone trestu – VIDEO – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

Sereď /  Práve v týchto chvíľach Mestská polícia zadržala občana, ktorý „zabudol“ nastúpiť do výkonu trestu.

Polícia odstavila osobné motorové vozidlo BMW na výjazde z parkoviska, preto určitú dobu bol tento výjazd blokovaný. Na miesto udalosti bola privolaná hliadka PZ SR, ktorá hľadanú osobu od mestských policajtov prevzala.

Bližšie informácie prinesieme po ich získaní od Policajného zboru a Mestskej polície.

 

AKTUALIZOVANÉ – Správa Mestskej polície Sereď:

Nie každému sa chce nastúpiť do výkonu trestu a preto dnes hliadka MsP pomohla jednému zábudlivému pripomenúť nástup. Hliadka 42 ročného občana pomocou kamerového systému monitorovala a keď prišiel so svojim vozidlom BMW na parkovisko Jednoty, tak vozidlo s vodičom zastavila. Následne na miesto bola privolaná hliadka OOPZ, ktorá si menovaného prevzala.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Opat pekna praca MP. Ja len rozmyslam naco su nam v meste statny policajti. Ved nic nerobia. Podla fotky vidno akeho cloveka zadrzali mestsky. Naco su plateny romsky specialisty, ved ty maju na starosti toto etnikum. Ale zjavne nerobia to co maju robit. Zrusit statnu policiu v meste, prestahovat tam mestsku, zdvojnasobit ich pocty a mozno v Seredi sa bude lepsie zit. PS: dufam ze im pridaju nove kompetencie, niekde som postrehol ze im maju menit zakon. Dobra praca MP, len tak dalej.

  2. Mestká polícia robí snáď viac ako tá klasická. Ale klobúk dole opäť výborný zásah. Najlepšie bolo ako ich obkolesili a chceli ešte podplatiť. Chlapci sa nedali obabrať klobúk dole.

  3. ked ich nahodov stretnes v meste ako sa nudy vozia tak vidis vodica soferovat akolega spi alebo drieme ved naco sa unuvat dodrziavanym pravibiel a poriedku ved oni su pani majstry sveta za nich nech makaju mestsky policajti. STATNY FUJ MESTSKA POLICIA HURA HURA A ESTE RAS HURAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Pre diskutujucich:

    Nepoznate fakty nad ramec toho, co je mozne / vhodne zverejnit.

    Na zadrzani hladanej osoby ma svoj nemaly podiel aj OO PZ SR, teda statna policia.

    Necakajte ale, ze bude vsetko zverejnene – ak by bolo, tak by pravdepodobne islo o poslednu zadrzanu hladanu osobu, minimalne by to ako PZ, tak MP mali vyrazne stazene.

    Skuste akceptovat rozsah zverejnenych informacii a vyhnite sa bezdovodnemu osocovaniu tam, kde skutocne nedisponujete dostatkom informacii.

    Akekolvek taketo bezdovodne a neopravnene verejne osocovanie totiz neposobi dobre ani na tych par policajtov, ktori maju zaujem robotu si vykonavat kvalitne a v prospech slusnych obcanov.

    Dakujem.

  5. Chalani ste jedničky, všade vás vidno, ráno pomáhate deťom cez prechod, cez deň stopujete kamióny cez most a poobede nahánate čvargu špinavú 👍 ondro zvýš im plat !

  6. Je dosť trápne že riešite staré prípadi a šade volaťe novinárov alebo ničo take na romou ste prisni ale ja vám poviem jedno nie každý je taki ako si myslíte ani vy gadžovia nieste normálni a dosť úbohé je že každého ide odczuvať ale pri tom maťe tu rovnakú krv mali by ste sa spametať už hlavná vec že 10 roční už predaju omamné látky ale to neriešite ale na romou spraviťe rovno zasach ľudia spametajte sa a vy policajti nemáte sa čo vyhrážať Rómom 😊

  7. No a najlepšie nakoniec… ani jeden z policajtov na stopke nezastavil veď ako inak klasika ako v Seredi hlavne štátny idú vzorom všetkým vodičom… buzerovať to áno ale sami nedodržiavajú viaceré predpisy.

  8. super práca ale tieto osoby indo slovaci sa v noci vozia napríklad na tej audine čo chytili toho mladého roma pri kauflande na cz špz v noci sa vozia aj 8mi v aute aj ja sa čudujem ako sa tam napcha 8 tulenov a potom sa dojebu anicke a mastu cigánsku z bravcovu skuracu ani nevie čo si pyta drzi chrontavy hnus drogisty strašne zvery sa tu tulaju po nociach v noci je to sila ísť sám von

  9. Dávate veľké chválospevy MP a začo ? veď ich jediná práca tkvie v tom, že majú dozor nad verejným poriadkom a nič iné. Zato berú a nie malý plat.
    Kde sú keď, idioti sa vozia po chodníkoch na bicykloch a ohrozujú chodcov – ženy- muži aj deti.!!!!!!!
    Čo robí primátor ?????? polícia patrí pod jeho kompetenciu !!!!!!! asi jeho to neserie lebo sa vozí na aute. Kde je ten poctivý Ondro????

  10. Videli ste niekto,m že by MP chodila po meste a dozerala na Verejný poriadok ?????? Určite nie sedia v tej svojej prdárni a pozerajú na kamerový system. Tu je otázka načo je ich tam cca 30 kusov ???????
    Občas sa prevezú autom rýchlosťou cca 50 km /hod. a to je ich celý výkon. Hlavne že odčerpávajú významnú fin. čiastku z poplatku daňových poplatníkov.

  11. Pre Zulu 10:59 – nemyslím si že je tvoja kritika oprávnená, ja ich stretávam pravidelne, v aute určite nejdú 50 ako píšeš, stretávam ich aj pešo a dokonca aj na bajku. A 30 kusov preto lebo pracujú na 3 zmeny a tiež potrebujú aj dovolenky čerpať.

    P.Majko 16:56 – pekne napísané 👍

  12. Na p.Majkovi sa mi páči že zverejní len to čo neuškodí vyšetrovaniu.Je tvrdí aj proti policajtom ale keď je treba tak sa zastane.Môj muž je policajt a hovoril že p.Majkovi bývalé vedenie mesta úmyselne škodí.Šíria o ňom klamstvá všade lebo im s novinami prekazil kšefty.Mohol by niečo povedať aj pán Kurbel a Hanus.Že oni vedia veľa.

  13. Ze na romov ste prisni to aky idiot napíše… je to uplne naopak, vy romovia mate velmi velke výhody ktore mi gadže nemame ….tak radsej pssssst

  14. SKURVENY OPIČÁCI A PAPUÁNCI CIGÁNSKY ! TERAZ BUDÚ VŠETCI PRUDEŤ A SRAT A PLAKAT ŽE VŠETCI SÚ RASYSTI , OPICE PRETUČNELÉ TULENE ŠPATNÉ !

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img