ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

AKTUÁLNE: Streľba v Bratislave – AKTUALIZOVANÉ

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

KR PZ Bratislava |DM| Dnes krátko po 19.00 h došlo na Zámockej ulici k streľbe. Prípadom sa aktuálne intenzívne zaoberajú viaceré útvary v pôsobnosti Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave. Akonáhle to situácia umožní, k prípadu poskytneme bližsie informácie.

– – –

AKTUALIZOVANÉ – doplnenie informácií

V dôsledku streľby utrpeli dve osoby strelné zranenia, ktorým tieto osoby na mieste podľahli, ďalšia tretia osoba utrpela zranenia, s ktorými bola prevezená k ošetreniu do nemocnice.
Po páchateľovi tohto skutku pátrame.

 

– – –

AKTUALIZOVANÉ 13.10.2022

MIMORIADNE: POLÍCIA VYPÁTRALA STRELCA ZO ZÁMOCKEJ ULICE

Môžeme upokojiť verejnosť, že ďalší útok strelca zo Zámockej ulice v Bratislave jej nehrozí. Dnes ráno polícia strelca vypátrala. Mŕtveho.

Aktuálne prebiehajú procesné úkony, bližšie informácie vám poskytneme hneď ako to bude možné.

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. miro21:30 ,ak náhodou v budúcnosti zistíš že máš v rodine buzeranta tak sa verejne priznaj. Ja Miro mám v rodine buzeranta. Majko to zverejní zvlášť pre teba.

  2. Takže teraz budu protesty po celej BA že za tejto vlády sú zabíjaní homosexuáli alebo už to nie je dôležité lebo boli dosadení naši ľudia a či je to homosexuál alebo novinár je už pasé

  3. Strelec sa nedávno sa priznal aj k tomu, že bol šikanovaný a že sa zradikalizoval na webovej stránke QAnon. Ide o americké konšpiračno-politické hnutie. Chlapec mal navštevovať gymnázium pre mimoriadne nadané deti a bol synom regionálneho politika.

  4. Strelec sa nedávno priznal aj k tomu, že bol šikanovaný a že sa zradikalizoval na webovej stránke QAnon. Ide o americké konšpiračno-politické hnutie. Chlapec mal navštevovať gymnázium pre mimoriadne nadané deti a bol synom regionálneho politika.

  5. Jeb te na to uz . Nikto nema pravo nikomu zobrat zivot. Nech je aky chce. To decko sproste co strielalo bolo nainfikovane a zneuzite. Zase dalsia tragedia.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img