ISSN 1337-8481

utorok, 30. apríla, 2024

Od pondelka 8.11. prechádza okres Galanta do „červeného“ 1. stupňa ohrozenia. Slovensko bude mať až 36 „čiernych“ okresov

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img

MZ SR |MM| Okrem 34 čiernych okresov bude 39 okresov v bordovej farbe, 7 v červenej farbe a 2 budú v oranžovej farbe v rámci Covid automatu.

Aktuálne máme 5302 nových potvrdených prípadov denne (priemer za posledný týždeň). Hospitalizovaných pacientov s ochorením Covid-19 je 1774 a na pľúcnej ventilácii je 170 pacientov s Covidom.

Každý okres, ktorý dosiahne viac ako 75% zaočkovanosť ľudí nad 50 rokov, má podľa Covid automatu o dva stupne nižšiu farbu, ako by mal bez toho. Pri 65% zaočkovanosti ľudí nad 50 rokov si okres polepší o jeden stupeň.

Aktuálne platné opatrenia pre váš okres si môžete pozrieť v aplikácii:
https://automat.gov.sk/
Očkovanie bez registrácie prebieha na týchto miestach:
https://www.health.gov.sk/?Ockovanie-bez-registracie

Páčil sa Vám tento článok? Zdieľajte ho na sociálnych sieťach!

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
Obnoviť ⭯
  1. Ak Vás do nejakej prevádzky nepustia, nechcú Vaše peniaze. Skrachujú, je to takto v poriadku. Všetko zlé je na niečo dobré. Nesledujte hlavný mediálny prúd a oni neprežijú. Nenakupujte u tých, ktorí Vás nechcú, neprežijú…

  2. Všetci čo píšete, že covid je čistá komédia, kiež by ste to okúsili čo to je… Uvidíme potom, čo budete písať… Vôbec nie som sympatizant tejto vlády, čo ona za to môže, že je tu vírus? Či ako?

  3. 95% ucinnost vakcin sa vam mali, ale inu alternativu nemate. Kvoli vam budu zomierat aj ti co mali byt operovani na ine diagnozy to vas uz nezaujima hladate len kto umrel do polhodiny na vakciny, schopnost pochopit mechanizmus vakcin nie je v kapacite vasej inteligencie. Cele leto ste tu bluznili o veterinarnom antiparazitiku dnes uz nemate co tak caputova je na vine.

  4. len tak námatkovo – opatrenia momentálne sprísňujú Češi, Gréci či dokonca Rusi a tam by sme asi ťažko hladali „liberálno – čaputovské – matovičovské videnie sveta“….ako to vnímanie že vy.ebeme vládu a zmizne covid a s ním spojené opatrenia to chce naozaj veľkú slepotu….

  5. Daniel, ty by si mal byť maximálne rád že máš takého premiéra a prezidentku akých máš…žiť v tom tvojom milovanom Rusku tak ťa Putin nepustí na ulicu do februára…tak prosím ťa ukludni sa, nalej si 4 borovičky, vybafaj krabičku marsiek, buď rád že máš tieto možnosti a nestaraj sa do ostatných, zase si zabudol že sa držiš hesla „Do nikoho a do ničoho sa nestaraj !“…

  6. Ratafak to ty by si sa nemal do nikoho a do ničoho starať. Tvoje svetonázorové myslenie je na úrovni húpacieho koníka. Ja žijem na Slovensku a nie v Rusku. A na rozdiel od teba by som chcel aby to aj do budúcna bolo Slovensko a nie „táto krajina“. Tí u teba hore menovaní zapredaní všiváci chcú Slovensko zničiť a nie zveľadiť.
    Sa zobuď !

  7. Už som sa zobudil, vstávam väčšinou po šiestej ráno…takže sú to jazdci apokalypsy platení židojaštermi? Kto ich platí a koľko za to dostali? Napíš čo všetko si zistil, neboj sa podeliť o tvoje múdra…

  8. Niektore krajiny maju oveľa väčšiu zaočkovanosť a Covid tam dalej úraduje dalej..nechápem prečo by sa ľudia mali preočkovať 3 vakcínou,ked viac než 50 percent nie je vôbec zaočkovaných,papaláši si budu lietať po celom svete a ostatní budú buzerovaní,nejakými obmedzeniami..na stetnutí lídri G20..nemali žiadne rúška,žiadne odstupy a doma buzerujú svojich obyvateľov..je to falošný boj s Covidom

  9. ratafák,píšeš,že vstávaš po šiestej a o 7.10 už píšeš tie tvoje nezmysly na SOL.Prosím ta napíšeš nám,čo je zmyslom tvojho života? Vidím to na ťažku diagnozu.

  10. len tak
    vidis, nechapes a napriek tomu okolo toho pixujes. Takze falosny boj? to ste vsetci doma taki ? genitálni? Nestavaj sa na uroven hentoho nacka nad tebou. staci ti to, co uz si.

  11. Anonym 4. novembra 2021, 8:05….vstanem, idem si zabehať, dám si sprchu ranajky, dneska pracujem z domu takže som ušetril jazdu do práce, mám čas na chvílku pozrieť na internet….ja som napísal 7:10 a som ťažká diagnoza, ty si napísal 8:05 a to už je ok? to už nie je diagnoza?..to tá hodina spraví rozdiel v diagnoze?…či si len potreboval uraziť bez toho aby si si uvedomil že máš podobnú diagnozu len s hodinovým oneskorením.?
    Anonym 4. novembra 2021, 8:06
    asi si myslel reprezentatívny,…v čom som demagog? veď napíš čo ti nie je po chuti?..naozaj si myslíš že s inou vládou by covid nebol? že by neboli opatrenia?..sú všade na svete bez ohladu na vládu, tak napíš v čom som demagogicky…ak chceš urážať tak kašli na to, ak chceš rozumne diskutovať tak do toho..

  12. opichana ouca..si yebnutý,kto tu pitchuje,falošný boj s Cocidom predvádzajú politici,doma dávajú rôzne obmedzenia a sami lobzuju po celom svete..a čo sa staráš do mojej rodiny

  13. Náš národ si nezaslúži demokraciu,tá totiž nie je pre intelektuálne poddimenzovaných občanov. Očkovanie sme mali dostať príkazom, ako v minulosti proti TBC. Ľudia prezentujúci sa na či na sociálnych sieťach, či na verejnosti spôsobom, že aj zviera by sa hanbilo, nemá právo výberu, nakoľko jeho výber skoro vždy ohrozuje ostatných, ktorí rešpektujú vážnosť situácie.Popieračov pandémie, by som nechala liečiť sa doma, preparátmi nimi
    uznávanými, pretože nedôvera vo vakcínu a v lekárov sa predsa hospitalizáciou nemôže zmeniť v dôveru. Ibažeby áno…

  14. Počuj vagína,pardon,vakcína !
    Ty kde si bola na školení ? Toto čo tu je nemá s demokraciou absolútne nič spoločné. Môžeš si dať aj tú moju skvelú „vakcínu“,teda ak si myslíš že ti to pomôže.
    Dôverovať tejto vláde ? NIKDY !!!

  15. pre ratafáka,máš pravdu,písal som sem o 8.05,ale ja som na rozdiel od teba v práci a nudím sa,kdežto ty si tu strčený od rána,hned ako otvoríš oči až do večera.To je ten tvoj zmysel života,to je tá diagnoza,chápeš to?

  16. anonym teba co do toho kto sem kedy moze ist a co napisat ? robis to iste a druhych nazves diagnozami, len ty si lietadlo.. majstri sveta toto
    inak, protesty nechcete ? a dajte vediet ci idete bekat kvoli tomu ze sa robia nejake opatrenia alebo ze sa nerobia ziadne opatrenia ? lebo si stale protirecite tak len aby som vedel.

  17. Takto to dopadá keď ľudia ale že vôbec nerešpektujú túto vládu a nemajú k nej žiadnu úctu.
    K tomu najnedoverihodnejší minister financií a olano s 8 % podporou…
    Sa nečudujme že sme tam kde sme. Ľudia zomierajú a minister financií si behá po zábavných reláciach kde sa zabáva s úsmevom do kamery…

  18. Rr 4. novembra 2021, 10:28…to proste nevymyslíš,..nejaký anonym čo ťa absolútne nepozná, chodí sa do práce nudiť a kráti si čas vypisovaním do diskusií ti ide rozprávať o tvojom zmysle života…tu sú ľudia čo píšu o druhej v noci a to je v pohode, ale ak píšeš o 7:10 tak to už je diagnoza, ale o 8:05 je to zase ok, pretože je normálne sa v práci nudiť….a takto si tu my žijeme, ale aspoň sa mu podarilo odbehnúť od témy…..celé je to veľmi vtipné – napíšem že opatrenia sprísňujú dalšie štáty a teda že tá corona asi nebude o jednej vláde a teraz tie argumenty absolventov vysokej školy života: „pod stolom šúchaj nohami“, „myslenie na úrovni húpacieho koníka“, „zmysel tvojho života“, „ťažká diagnoza“ a úplne najviac je „reprezentačný demagóg“…to je materiál…

  19. Podľa Smeru ..Sulíková dcera išla s delegáciou do Dubaja za štátne..Sulík tam v tričku SAS,robil šaša,že varí halušky,,Smer ma zmluvu,kde Ministerstvo hospodárstva podpísalo s ňou zmluvu o spolupráci,je v nej označená,ako odborníčka na energetické právo a budú jej preplatené všetky cestovné náhrady a výdavky za leteckú dopravu..hmm..spravodlivo a transparentne

  20. Avšak prva informácia bola,že tam išla za vlastné náklady..sú fakt tranparentnejší,hlavne pre takých..jednoduchších..

  21. Na urade vlady a to je dost podstatny rozdiel kdezto s touto bola uzatvorena zmluva akoby ju stat potreboval ako nenahraditelnu odbornicku na energeticke pravo di Dubaja, fajn moze byt su ini transparentni, oni nekradnu, su svati, nie su mafiani, povalaci, plagiatori danovi podvodnici. Bravo. Oni mozu vsetko.

Comments are closed.

UPOZORNENIE:
- Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.
- Nešírte neoverené informácie a hoaxy. Šírte len to, k čomu poznáte relevantný zdroj a podľa možnosti ho uvádzajte.
- Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidiel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.
- Vkladať príspevky do diskusie nie je povolené cez proxy servery a anonymizéry. Takéto príspevky môžu byť zmazané bez akéhokoľvek ďalšieho komentovania a zverejňovania dôvodov.
- Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy.
- Akékoľvek útoky, osočovanie a invektívy voči podpísaným autorom článkov redakcii, alebo vydavateľovi budú zmazané, resp. v prípade, že budú zakladať podstatu niektorého z trestných činov, alebo iného porušenia zákona, autor príspevku by mal počítať s možnosťou zjednania nápravy právnou cestou.
- Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

- Inzercia -spot_img
- Inzercia -
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
- Inzercia -spot_img
spot_img